Menukaart van The Uptown Meat Club
Bekijk het menu van The Uptown Meat Club en ontdek de lievelingsgerechten van gasten. Droom weg bij de verleidelijke gerechten die op jou wachten als je een tafel reserveert bij The Uptown Meat Club. Je ziet ook de prijzen, zodat je weet waar je aan toe bent.
Menu highlights
Voorgerechten
Charcuterie
Jamón Ibérico de Bellota, Jamón Serrano Gran Reserva, Cecina de Leon, Lomito Iberico en Chorizo de Bellota. Geserveerd met tafelzuren van Kesbeke.
Bao met Kalfsstoof
Bao gevuld met zacht gegaarde en oosters gekruide kalfswang. Geserveerd met sambai.
Steak Tartare
120 gram MRIJ rund, met 62 graden ei
Salades
Salade Beef Tataki
USA Sucade met teriyaki, taugé, komkommer, lente-ui, Chinese kool en sesamdressing.
Salade Burrata
Burrata met Quinoa, veldsla, diverse tomaten en basilicumolie.
Hoofdgerechten
Bavette
200 gram Nederlands MRIJ rund.
Wagyu
150 gram, Japanse Wagyu Short-Rib. (A5 marmering)
Uptown Burger
Aberdeen Angus, little gem, Stolwijker belegen kaas en chorizo. Geserveerd met friet.
Specialiteiten
Cote de Boeuf
750 gram, 28 dagen dry aged, Spaans Rubia Gallega.
Staartstuk (picanha)
750 gram, 21 dagen dry aged, USA Black Angus Creekstone.
Tomahawk
1200 gram, 21 dagen dry aged, Iers Angus, graan gevoerd.
Nagerechten
Chcolade 72%
Cake van hazelnoot, ijs van passievrucht en Madagascarvanille en Valrhona chocolade.
Citroen Tartelette
Crème van citroen, Italiaanse meringue, kumquat en roomijs van witte chocolade.
Lambada Aardbeien
Mousse van rood fruit, biscuit van pecannoten, yuzu en basilicum.