Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Amsterdam
Stadscentrum
Tomaz

Tomaz

Nederlands, Europees

Gerecht voor ongeveer16€

Foto's van restaurant Tomaz in Stadscentrum, Amsterdam
Tomaz is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Tomaz

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Zitplaatsen buiten
Vandaag open
-
Opent om 12:00
Tuesday
12:00 - 22:00
Wednesday
12:00 - 22:00
Thursday
12:00 - 22:00
Friday
12:00 - 22:00
Saturday
12:00 - 22:00
Sunday
12:00 - 22:00
Monday
12:00 - 22:00

Meer informatie over het restaurant: Tomaz

Tomaz Food & Drinks gelegen aan de Begijnensteeg in Amsterdam neemt de geheime recepten van zijn vader en grootmoeder en geeft ze een moderne draai! Stamppot, stoofpotjes en huisgemaakte friet met zelfgemaakte mayonaise. Tomaz wil je laten proeven hoe lekker de Hollandse keuken kan zijn. Tomaz gebruikt alleen de beste ingrediënten en maakt alles in eigen keuken. Tomaz vindt het leuk om met vergeten, biologische, groenten te werken. Soms gaat Tomaz zelfs het veld in om zijn eigen spullen te plukken!

Veelgestelde vragen

Heeft Tomaz zitgelegenheid buiten?

Nee, Tomaz heeft geen zitgelegenheid buiten.

Serveert het restaurant Tomaz Nederlands eten?

Ja, het restaurant Tomaz serveert Nederlands eten en serveert ook Europees

Wil je een tafel reserveren bij Tomaz?

Tomaz is elke dag open voor lunch en diner, maar vindt het ook leuk als je gewoon binnen komt voor een kopje koffie of een drankje met een hapje. Tomaz wil dat je je thuis voelt en heeft zelfs een groot aantal bordspelen en gratis wifi, voor als je even genoeg hebt van het slenteren door onze mooie stad.

Tomaz bestaat uit twee prachtig gerestaureerde monumentenpandjes uit de 17e eeuw, die eventueel beide of apart verhuurd kunnen worden voor groepen, diners, feesten of partijen.

Tomaz heeft een terras met uitzicht op het historische poortje van het Begijnhof dat een fantastische plek is om te relaxen in de drukke binnenstad. Tomaz schenkt mooie betaalbare wijnen en heeft een fraaie collectie jenevers en likeuren van de Brabantse distilleerderij Zuidam.