Menukaart van Umami
Menu highlights
Heeft de volgende opties:
Vegetarisch
Salades
Beef salad
Japanse ponzu, soja, rettich, knoflook
Gado Gado
Taugé, pindasaus, paprika, gekookt ei
Rainbow salad
Selderij, rode bieten, sinaasappel, citroen-sap, knoflookolie
Crispy Chicken
Tamarinde, honing, peper, chili, sinaasappel
Japanese Gyoza
Dumplings
Rode curry garnalen
Lichtpittig, kokos, Aziatische kruiden, rode curry
Teriyaki chicken
Soja, knoflook, lente-ui, gember
Sichuan prawns
Zoetzuur pikant, knoflook, chili, gember
Sui kau soep
Heldere bouillon, garnalenpasteitjes, frisse groente
Nagerechten
Huigemaakte brownie & kokos roomijs
Fruitmix & sorbet
Gebakken kokosmelk
Meer informatie over het restaurant: Umami
Ontdek de vijfde smaak van Umami, een culinaire hotspot in het hart van Utrecht aan de Oudegracht waarbij innovatieve en originele gerechten worden bereid met de meest verse ingrediënten van de beste kwaliteit, tegen een betaalbare prijs. Bij Umami kunt u heerlijk genieten van de Aziatische keuken in een trendy, hedendaagse en sfeervolle ambiance. Beleef de wereld van Umami waarin de variatiemogelijkheden onbegrensd zijn. Alle gerechten in het midden om te proeven, om te delen, om te beleven. U bent van harte welkom in ons restaurant. In de zomer kunt u heerlijk genieten op het terras aan de Utrechtse gracht.
Veelgestelde vragen
Heeft Umami zitgelegenheid buiten?
Kan ik in Umami met een creditcard betalen?
Wil je een tafel reserveren bij Umami?
All You Can Eat Menu
Volwassene € 25.50 p.p.
Kinderen (4-11 jr) € 12,50 p.p.
In dit menu kiest u per persoon twee gerechten uit elke ronde, waarbij u zelf het aantal ronden kunt bepalen. De gerechten worden vervolgens midden op tafel geserveerd om samen te delen. Om de kwaliteit hoog te houden, worden de gerechten individueel geserveerd zodra de bereiding ervan klaar is.
3 Ronden Shared Dining Menu
€ 21.50 p.p.
Per persoon kiest u twee gerechten uit elke ronde, deze worden vervolgens midden op tafel geserveerd om samen te delen: ons “Shared Dining” concept!
Om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden, wordt elk gerecht individueel geserveerd wanneer de bereiding ervan klaar is.
Combinatie van verschillende menu’s per tafel is niet mogelijk.
