Wonder's Zaandam

CentrumInternationaal
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters
Dit restaurant is niet langer online te boeken met Quandoo
Aanbevolen restaurants
Bekijk 5 restaurants dichtbij die u wel kunt boeken:

Lindetuin

Binnenstad
5.1/6504
Lindetuin

Solo Eten & Drinken

Centrum
4.9/6136
Solo Eten & Drinken

Over Wonder's Zaandam


WELKOM in de wonderlijke wereld van Wonder’s! Op de Dam in Zaandam ben je iedere dag vanaf 10.00 uur van harte welkom. Onze wonderboys- en girls voorzien je graag van een drankje, een hapje en een praatje. Vanuit de open keuken bereiden onze koks van 10.00 uur tot 22.30 uur, 7 dagen per week de lekkerste gerechten. Een moment voor jezelf aan de leestafel, een snelle lunch, samen genieten van onze High Tea, erop uit met de kinderen, een zakelijk diner of nippend aan een cocktail bijkletsen met je vriendin, het kan allemaal. De heerlijke loungebanken, de grote bar en de knusse zitjes zorgen ervoor dat het op elk plekje in de zaak gezellig zitten is. En wat dacht je van het ruime terras aan de Dam? Dankzij de heaters en de luifels is het hier het hele jaar door goed toeven.

Openingstijden

Nu open - Sluit om 02:00
Friday
10:00 - 02:00
Saturday
10:00 - 02:00
Sunday
10:00 - 00:00
Monday
10:00 - 00:00
Tuesday
10:00 - 00:00
Wednesday
10:00 - 00:00
Thursday
10:00 - 01:00

Adres

Wonder's Zaandam
Dam 28
1506 BE Zaandam

Hoofdmenu

DINERKAART

pdf

LUNCHKAART

pdf

DESSERTKAART

pdf

TASTES & BITES

pdf

Meer over Wonder's Zaandam, Zaandam


KIDS Aan de kleintjes is ook gedacht met eigen kindergerechten (waaronder een Kids High Tea) en een knusse kinderhoek met krijtmuur, televisie en speeltjes. Bij de kindergerechtjes geven we een muntje waarmee ze zelf een kleinigheidje uit het speelgoedautomaat in ons restaurant kunnen kiezen. Ook wordt onze vide elke zondag vanaf 13.00 uur omgetoverd tot een Wonder's Mini Club, waar kids zich onder leiding van onze Wonder’s Nanny volop kunnen vermaken.

GROEPEN Wonder's is ook the place to be voor je verjaardag, bedrijfsborrel of zakelijke lunch. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan speciale momenten met onze uitgebreide arrangementen. Beleef elke keer weer iets nieuws met vrienden, familie of collega’s. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Zit je liever met jouw gezelschap apart? Dat mag en kan op onze vide. Met een eigen bar, zitjes en bediening heb je hier je eigen stukje Wonder’s.

WONDER’S CADEAUBON Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Denk dan eens aan een cadeaubon van Wonder's! Deze is te verkrijgen voor elk willekeurig bedrag of bijvoorbeeld voor een High Tea, High Wine of Babyshower. Vraag onze bediening naar de Wonder's cadeaubon! Kom snel langs en beleef wonderlijke sferen & smaken in Zaandam!

0 Wonder's Zaandam Reviews