Reviews YamYam

WestItaliaans, Pizza
Uitstekend
5.3/6
344 Reviews
YamYam Amsterdam image 1
YamYam Amsterdam image 2
YamYam Amsterdam image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

344 YamYam Reviews

Lees hier beoordelingen over YamYam. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij YamYam hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij YamYam.

Uitstekend
5.3/6
344 Reviews
Service:Heel goed
Sfeer:Heel gezellig
Wachttijd:Kort
Geluidsniveau:Rustig
Eten:Heerlijk
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
Nieuw"Uitstekend"
6/6
Helen E.3 dagen geleden · 1 review

A lovely pizza restaurant in the Jordaan district with friendly service. The Tonno pizza was absolutely delicious washed down with a nice glass of red!

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Mona F.4 dagen geleden · 4 reviews

Weer gewoon goed. Zoals altijd heerlijke voorgerechten om te delen en de pizza is top. Bediening is geweldig, vriendelijk en super snel. Gezellig en leuke sfeer.

"Uitstekend"
6/6
Jeroen v.18 dagen geleden · 1 review

Top eten, top plek, ik kom er heel graag. Het best bewaarde culinaire geheim van Amsterdam. Italiaans, vertrouwd maar ook verrassend. Probeer de pastas, niet te versmaden.

"Uitstekend"
6/6
Hans Peter S.23 dagen geleden · 1 review

Waarlijk lekkere pizza's met dunne en knapperige bodem, prima pasta, goede en vriendelijke bediening. Het was er terecht loeidruk. Kan zeer aanbevelen. Reserveren terecht noodzakelijk.

"Uitstekend"
6/6
Silvy v.één jaar geleden · 1 review

Weer een heerlijk avondje bij YamYam. Gereserveerd voor drie, maar onverwacht drie extra gasten meegenomen, geen probleem voor YamYam. Voor de kinderen konden de gerechten aangepast worden. Heerlijk flexibel. De wijn was weer voortreffelijk net als de befaamde YamYam pizza's.

"Heel goed"
5/6
Marius v.één jaar geleden · 2 reviews

Wij komen al jaren bij YamYam en het ook een favoriet van onze kinderen van 9 en 11 jaar. Eten is lekker en Pizza YamYam is een topper. Ook de andere gerechten dus geen pizza's zijn smaakvol. Sfeer is ongedwongen en bediening charmant/aardig. Het is er altijd druk (ook doordeweeks) hetgeen genoeg verteld over dit restaurant.

"Uitstekend"
6/6
Anna H.één jaar geleden · 1 review

Heerlijk gegeten in dit restaurant! Echter, vooral de service krijgt van ons een 10. Bij binnenkomst konden we meteen gaan zitten, binnen tien minuten hadden we besteld en stond het drinken op tafel. We kregen brood met olijfolie (in grote hoeveelheid) van het huis, en zelfs om kraanwater hoefden we niet te vragen: dat werd in kannen gebracht en telkens bijgevuld. De pizza's lieten helaas even op zich wachten, maar waren heerlijk: een goede dunne bodem en korst en rijkelijk belegd. Het toppunt van service: zonder dat wij een opmerking hadden gemaakt, werd ons thee en koffie van het huis aangeboden, vanwege de lange wachttijd. Ook de desserts mogen worden vermeld: niet te klein en wederom heerlijk van smaak. Zeker een aanrader en wij komen hier ongetwijfeld terug!

"Uitstekend"
6/6
Marianne d.één jaar geleden · 2 reviews

Alles is er lekker en wordt door hen zelf voorbereid met goede Italiaanse ingrediënten, zover als ik het me kan herinneren van verhalen van de keuken. Het is er wel altijd druk, dus reserveer wel én je kunt beter wat later op de avond gaan eten, want tegen 22:00 loop het leeg en dan heb je wat meer rust om je heen. Verder ga ik hier graag heen voor de informele sfeer en de lekkerste en originele pizza's. Het 'beleg' is gewoon niet zo standaard en dat maakt het lekker.

"Heel goed"
5/6
Dennis D.7 maanden geleden · 1 review

Heerlijke Pizza YamYam en prettige bediening. Voor herhaling vatbaar! Heerlijke Pizza YamYam en prettige bediening. Voor herhaling vatbaar! Heerlijke Pizza YamYam en prettige bediening. Voor herhaling vatbaar!

"Uitstekend"
6/6
Michael J.één jaar geleden · 1 review

YamYam is een gezellig informeel restaurant waar je heerlijk Italiaans kunt eten. Waar ik altijd voor ga is de ravioli gevuld met spinazie en ricotta, overgoten met een salie-boter sausje. Een aanrader. O ja, de bediening is uitstekend - aardige mensen, met goede adviezen.