6 Restaurants in Centrum, Zeist

Restaurants Zeist Centrum: heerlijk eten in een mooie omgeving

In de prachtige bossen op de Utrechtse Heuvelrug ligt Zeist. Ooit was dit een populaire woonplaats voor de welgestelden, waardoor je allerlei mooie villa's in de omgeving vindt. Bovendien laat het 17e-eeuwse Slot Zeist zien dat de rijkeren het stadje echt waardeerden. Maar ook nu wonen er graag mensen. Niet alleen de bosrijke omgeving is verleidelijk, maar ook de aanwezigheid van de stad Utrecht met zijn werkgelegenheid. Wil je eens een dagje eruit? Kijk dan bij Quandoo naar de restaurants in Zeist Centrum. In de binnenstad kun je namelijk heerlijk eten. Bovendien zijn er gezellige winkelstraten.

Zoek snel naar:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Costarozzi

Centrum
Grieks
5.7/653
Costarozzi

Blue Lotus Zeist

Centrum
Aziatisch
5.5/610
Blue Lotus Zeist

Lin Fa

Centrum
Aziatisch
6.0/61
Lin Fa
Beste restaurants in de buurt?

Bangkok Cuisine

Centrum
Thais
5.0/61
Bangkok Cuisine

Grieks Restaurant Sirtaki

Centrum
Grieks
5.0/67
Grieks Restaurant Sirtaki

Indrapura Driebergen

Centrum
Indonesisch
5.0/61
Indrapura Driebergen
 1. 1.

  Ga stijlvol uit eten in een van de restaurants bij Zeist Centrum

  De naam 'Seist' komt voor het eerst voor op een oorkonde uit 838. Het was toen nog een nederzetting. In 1122 begon Zeist een dorp te worden. Het werd echter pas belangrijk na de bouw van Slot Zeist. Nu behoort Zeist tot de gemeenten in Nederland met het hoogste aantal gemeentelijke monumenten. Ook zijn er meerdere rijksmonumenten, zoals de buitenplaatsen Hoog Beek en Royen en Sparrenheuvel. In een stadje met zoveel glorieuze gebouwen, kun je natuurlijk ook stijlvol dineren. Net even buiten de kring van restaurants in Zeist Centrum ligt Hermitage. Hier kun je genieten van klassieke verfijnde gerechten met een hedendaagse en Franse twist.
 2. 2.

  Proef een wereldwijde culinaire rijkdom in de restaurants van Zeist Centrum

  Behalve genieten van de Franse cuisine bieden de restaurants in Zeist Centrum ook culinaire creaties uit andere windstreken. Japanse sushi, Spaanse tapas, Griekse gyros en Italiaanse pizza's: je eet via de restaurants in Zeist Centrum gemakkelijk de wereld rond. In het Buddha Restaurant kun je zelfs typisch Indiase en Nepalese gerechten bestellen. Heb je grote trek? Kies dan voor een van de curry's. Let wel op, want er zijn milde varianten, maar ook exemplaren met zeer hete kruiden. In ieder geval kun je tijdens het dessert de pepers weer blussen met het Indiase ijs 'kulfi' of de Nepalese rijstpudding 'kheer'.
 3. 3.

  Restaurants in Zeist Centrum: beslis en reserveer via Quandoo

  Ben je op zoek naar een trendy restaurant? In het centrum van Zeist kun je dan naar Brasserie TOF. De chef-koks zijn hier ook de gastheren en zijn gespecialiseerd in slow cooking. De kaart bevat creatieve gerechten als kreeftenbisque met gebakken gamba, gegrilde coquille en een vleugje cognac. En dat is nog maar het voorgerecht! Heb je zin gekregen om te eten in een van de restaurants in Zeist Centrum? Kijk dan eerst bij Quandoo hoe anderen de eetgelegenheid van je keuze hebben ervaren. Is die positief? Dan reserveer je eenvoudig meteen online een tafel.