Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Amsterdam
Nieuw-West
Golden Garden
Golden Garden Reviews

Golden Garden

Chinese, Asian, Sushi

Dishes priced around13€

Photo of restaurant Golden Garden in Nieuw-West, Amsterdam

Fast and free booking for:

Reviews of Golden Garden (41)

Read what people think about Golden Garden. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Golden Garden before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Golden Garden and book a table with confidence!

5.1/6

41 reviews

Food:Great
Atmosphere:Pleasant
Service:Great
Value for money:Good value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Pleasant
619
512
46
32
22
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Excellent"
6/6
Jan H.9 days ago · 1 review

Beste prijs kwaliteit verhouding in de buurt! Super vriendelijk personeel.

"Very good"
5/6
Petruschka M.15 days ago · 2 reviews

Heerlijk eten, goede service. Sommige gerechten mogen de porties een beetje groter voor een goede prijs kwaliteit verhouding. Een aanrader!

"Very good"
5/6
Andy N.a month ago · 1 review

The food was good and staff were very nice and kind.

"Not good "
2/6
Sinwen V.a month ago · 1 review

Smaak van het eten is goed, maar zeer kleine porties. Dimsum gerechten waarbij je vroeger 3 stuks kreeg krijg je nu maar 2, of minder vulling. Rice noodles met rundvlees kregen we weinig noodles en 5 plakjes rundvlees. Dat is niet hoe het was en wij komen daar regelmatig. We hebben er iets over gezegd, maar kregen geen reactie. Ze liep gewoon weg. Beetje jammer.

"Average"
3/6
Nico M.a month ago · 2 reviews

Het kwaliteit van het eten is in orde. Bestellen via qr code scheelt tijd

"Excellent"
6/6
Paul S.a month ago · 1 review

Superlekker eten, bediening zeer goed en vriendelijk. Echt een toprestaurant!

"Excellent"
6/6
Bart R.a month ago · 1 review

Toptent! Weliswaar in een troosteloze omgeving, maar het eten compenseert dat volledig!

"Excellent"
6/6
Richard E.2 months ago · 1 review

De Dim Sum was goed. En het eten stond snel op tafel.

"Very good"
5/6
Remy R.2 months ago · 1 review

Lekker en traditioneel eten. Service is super. Goed aan te rijden als je niet uit Amsterdam komt.

"Not good "
2/6
Wing Yin C.2 months ago · 1 review

Niet vriendelijk. Eten was matig. Langzame service. Niet gevraagd of wij drinken wouden, andere tafels kregen deze service wel.

"Excellent"
6/6
Phirun P.2 months ago · 4 reviews

Het is weer heerlijk krokante Peking eend met pannenkoek. Goed service voor m’n vrouw verjaardag. Zeer aan te raden .

"Excellent"
6/6
Monique K.2 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten, zoals altijd! Geweldig goed restaurant!! Vriendelijke bediening. Tot de volgende keer.

"Average"
3/6
Eko D.2 months ago · 1 review

Heel vaak gegeten bij golden Garden, maar de service liet vandaag wel met moederdag te wensen over. zoals ik het kon observeren was er echt genoeg personeel, alleen slecht geregeld. Lange wachttijden en uitzonderingen waren niet mogelijk zoals normaal gesproken wel. Kwaliteit van het eten was wel goed zoals altijd.

"Excellent"
6/6
Phirun P.2 months ago · 4 reviews

Zeer goed van smaak van die scheermessen met glasnoedels , service is ook redelijk goed . We komen graag terug .

"Excellent"
6/6
Phirun P.2 months ago · 4 reviews

Altijd goed hier , we komen regelmatig terug voor die Peking eend met pannenkoek.

"Very good"
5/6
Corné V.3 months ago · 1 review

Het mooie van dit restaurant is dat het geen "Hollandse Chinees" is. De kaart bestaat hoofdzakelijk uit echte Chinees gerechten en dat vertaald zich ook in de klandizie. Voor de echte traditionele Nederlander staat er ook nog Babi Pangang op het menu.

"Very good"
5/6
Familie H.3 months ago · 3 reviews

Service was goed. Eten was weer heerlijk. Alles kwam ook snel.

"Excellent"
6/6
Eugenie M.3 months ago · 1 review

The Dim sum menu they have is sublime . For everybody something and i love that they have food , what you not make at home.

"Good"
4/6
Sven D.3 months ago · 1 review

Wij gaan met enige regelmaat naar Golden Garden en dan vooral vanwege het uitgebreide en heerlijke DimSum menu. De kwaliteit is uitstekend. Wel is de bediening wat onpersoonlijk, ook hier moet je met een app bestellen. Het is een keuze, en ik begrijp het, maar voor mij doet het af aan de totale ervaring. Desalniettemin een prima aanrader!

"Excellent"
6/6
Erlend B.3 months ago · 1 review

Efficient service, vast menue and a lovley selection of dumplings:-)

"Excellent"
6/6
Phirun P.3 months ago · 4 reviews

We komen hier regelmatig dineren. Kwaliteit is uitstekend. Een serverster is heel behulpzaam. Alle gerechten zijn wat goed van smaak maar door de drukte zijn ze niet te gelijker tijd worden geserveerd. Maar dat vinden wij niet erg . Het is toch wachten waard . Zeker aan te raden .

"Good"
4/6
Connie W.3 months ago · 2 reviews

Algemeen lekker gegeten. Helaas bepaalde gerechten niet zo. Het kan beter!

"Very good"
5/6
Flora T.4 months ago · 1 review

We werden heel hartelijk ontvangen door een van de medewerksters. Kregen rustig de tijd om de kaart te bestuderen. Vrouw van de bediening dacht met ons mee.

"Excellent"
6/6
Julia P.4 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten en de service is top. We komen zeker weer terug.

"Very good"
5/6
Leen C.4 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten, dimsum hapjes met groep vrienden. Lief personeel voor kids met snoepjes aan het einde

"Excellent"
6/6
Ruby J.4 months ago · 1 review

Golden Garden staat voor mij met stip op nummer 1 qua chinees eten in Amsterdam! Prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend! Eigenaar en personeel zeer vriendelijk en de bediening zeer goed! Ik kom hier graag terug!

"Very good"
5/6
Familie H.4 months ago · 3 reviews

Alle gerechten waren erg lekker. Service van de mensen waren erg goed

"Very good"
5/6
Dennis P.4 months ago · 1 review

Lekker eten, goede service, vriendelijk personeel. Wat kan er eigenlijk beter?

"Very good"
5/6
JJ M.4 months ago · 1 review

Funny place great food very friendly staff will definitely come back

"Excellent"
6/6
KP D.4 months ago · 1 review

Altijd heel gezellig bij Golden garden. We hadden gisteren ook weer een fantastische bediening. Hartelijke, warme mensen, fijne akoestiek, heerlijke yam cha. Altijd fijn om met de familie samen te komen, m goi sai :)

"Good"
4/6
Linda L.4 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten! Geen gedoe met parkeerplek zoeken en hoofdprijs betalen. Met OV is het ook goed bereikbaar.

"Very good"
5/6
James L.4 months ago · 1 review

We had a wonderful experience at this restaurant. It was crowded and the service was exceptional. We loved everything we ordered and the serving sizes were just right. If you’re looking for a delicious meal in a clean restaurant, check this place out. You will not be disappointed.

"Very good"
5/6
Familie H.4 months ago · 3 reviews

Sfeer was goed en het eten was weer lekker en bediening was ook goed

"Good"
4/6
George N.5 months ago · 1 review

Prima restaurant met een vriendelijke bediening. Het was niet druk in het restaurant waardoor de sfeer wat ‘stilletjes’ was. Enige minpuntje vond ik dat het soms een beetje tochtig was. Maar verder: top!

"Excellent"
6/6
Lisa N.7 months ago · 1 review

Heel lekker!!! Goede service mooie locatie aanrader lieve bediening !!

"Good"
4/6
Jessie M.7 months ago · 1 review

Het eten was prima, leuke bediening , wat chaotisch maar misschien door drukte ? Parkeergelegenheid wel wat schaars.

"Good"
4/6
M. L.9 months ago · 1 review

Dimsum was lekker. Bediening goed en vriendelijk. Wel jammer dat een groot deel alleen tot 17:00 besteld kon worden.

"Excellent"
6/6
WJ L.2 years ago · 7 reviews

Het was lekker, we zijn al vaker geweest. Binnenkort komen we weer!

"Excellent"
6/6
WJ L.2 years ago · 7 reviews

Leuke restaurant, we komen al vaker. Lekkere gerechten. Je hebt in de buurt ook goedkoop parkeren voor een uur.

"Excellent"
6/6
WJ L.2 years ago · 7 reviews

Het was lekker! Aanrader! We zullen terug komen! Service is goed.

"Excellent"
6/6
WJ L.2 years ago · 7 reviews

Het was lekker, we zullen vaker terugkomen, ruimte genoeg in het restaurant.

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.