Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
The Hague
City Centre
Impero Romano Den Haag
Impero Romano Den Haag Reviews

Impero Romano Den Haag

Italian, Seafood, Mediterranean, European

Dishes priced around25€

Photo of restaurant Impero Romano Den Haag in City Centre, The Hague

Fast and free booking for:

Reviews of Impero Romano Den Haag (526)

Read what people think about Impero Romano Den Haag. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Impero Romano Den Haag before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Impero Romano Den Haag and book a table with confidence!

5.5/6

526 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Pleasant
6332
5143
432
312
26
11
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Very good"
5/6
Rene D.a day ago · 1 review

Bediening was zeer goed. Eten heerlijk. Prijs was zeer acceptabel.

New"Excellent"
6/6
Angelique E.2 days ago · 1 review

Wij hebben hier verrukkelijk gegeten 😋 Leuke sfeer en entourage 😃👍🏼

New"Very good"
5/6
N D.3 days ago · 1 review

Moeite waard om het weer te bezoeken. Fe kaart is fantastisch

New"Excellent"
6/6
Xiaoxi L.5 days ago · 2 reviews

Friendly waiter and delicious food. It’s a good experience as always

New"Very good"
5/6
Ilaria G.7 days ago · 1 review

Ci vengo spesso a mangiare qui, tutto molto buono e ottima qualità dei piatti!

New"Excellent"
6/6
Chanel K.8 days ago · 8 reviews

Top service, warme sfeer, mijn complimenten voor het personeel en de chef

New"Excellent"
6/6
Pitt B.9 days ago · 1 review

Het eten was heerlijk zoals verwacht ! Personeel was erg vriendelijk top tijd gehad !

New"Excellent"
6/6
Bahar K.9 days ago · 1 review

delicious food and excellent taste , welcoming and smiling staff. thank you.

New"Excellent"
6/6
Rup B.10 days ago · 1 review

2nd visit. Excellent food and great service. Would definitely return again.

New"Excellent"
6/6
David D.11 days ago · 1 review

Excellent authentic Italien food and wonderful attentive service. Would recommend.

New"Very good"
5/6
Rob v.12 days ago · 1 review

Top eten. Mooie kaart, héérlijke wijn en vriendelijke bediening. Origineel echt Italiaans. Dus dan kan je er op blindvaren.

"Excellent"
6/6
Chanel K.15 days ago · 8 reviews

Goede service, goed eten en goede sfeer, geslaagde avond en tot de volgende keer :)

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner15 days ago · 1 review

Heerlijk gegeten leuke bediening zeer sfeervol! Was met kleinzoon , voor zijn 20ste verjaardag, daarna overnachten in hotel des Indes!

"Very good"
5/6
Petra v.15 days ago · 1 review

Geweldige gastvrijheid, heel goed eten. Italië in Den Haag .. heerlijk!

"Excellent"
6/6
Begum U.17 days ago · 3 reviews

Loved it best birthday dinner ever. Everyone was so kind and the food delicious!!

"Excellent"
6/6
Monique B.21 days ago · 1 review

Heerlijk eten en erg prettige en vriendelijke bediening😋👌🏻wel dicht op elkaar

"Excellent"
6/6
Juanma M.21 days ago · 1 review

All was good as usual. We’ll be back soon. Thanks

"Excellent"
6/6
Michiel B.22 days ago · 1 review

Geweldige goede en aardige bediening, heerlijk eten en een mooie ambiance

"Good"
4/6
Evelien V.a month ago · 1 review

Lekker en betaalbaar eten. Aanrader is de pasta in de kaas.

"Not good "
2/6
Megan S.a month ago · 1 review

Het eten was erg goed. De service was echt slecht. Wij werden de hele tijd “ vergeten”. De meneer die ons serveerde was wel erg vriendelijk maar we hebben een half uur moeten wachten totdat wij een drankje konden bestelen (we hebben zelf de serveerder aangesproken). Het eten was erg goed en nadat wij klaar waren hadden wij om de dessert kaart gevraagd die we nooit hebben gekregen. Uiteindelijk vroegen wij om de rekening en vroeg hij of wij geen dessert meer wilde terwijl hij de kaart nooit had gebracht. Ik ben de moeilijkste niet maar dit was een speciale avond omdat ik dit als verassing had gegeven aan mijn vriend omdat wij 1 jaar samen waren. Voor de prijs die wij hebben betaald was het het niet waard. Erg jammer omdat ik er eerder wel is had gegeten en het erg goed was.

"Excellent"
6/6
Nuria I.a month ago · 1 review

Been going there for years and doesn't disappoint. We had a great time, food was amazing and so was the service. Definitely coming back.

"Very good"
5/6
Marian A.a month ago · 1 review

A wonderful restaurant with a professional yet relaxed and welcoming atmosphere. Excellent food and a very good wine list.

"Very good"
5/6
Marcel R.a month ago · 1 review

Uitstekende kaart, prima kwaliteit en zeer professioneel personeel. En het is ook gewoon lekker zitten, in een comfortabele omgeving.

"Excellent"
6/6
Olivier K.a month ago · 1 review

Toptent, pasta uit een kaaswiel écht aan te raden!!! Leuk team en goed eten

"Very good"
5/6
Jacoline S.a month ago · 1 review

Gezellige tent, leuk personeel, die met elkaar ook plezier hebben

"Very good"
5/6
Lorenzo P.a month ago · 1 review

Min uto Per feito e ser viso Mui to bom

"Excellent"
6/6
Herman R.a month ago · 1 review

We werden ontvangen als vrienden! Het eten was heerlijk! We kregen een fles water van het huis, brood en bruschetta van het huis! Als hoofdgerecht had ik de risotto met vongole, mosselen en gamba's en ondanks dat het buitengewoon lekker was kreeg ik mijn portie niet op. Er werd door de ober direct aangeboden het resterende te verpakken. De fooi heb ik oprecht met plezier betaald! Wanneer wij weer in Den Haag komen gaan wij hier zeker weer eten.

"Very good"
5/6
Fiona D.a month ago · 1 review

Leuke aankleding, fijne sfeer, eten is heel goed incl de bijpassende wijnen. Het personeel heel vriendeljjk. Alleen jammer dat na het dessert de aandacht verslapte. Moesten wat lang wachten om nog een drankje te bestellen.

"Excellent"
6/6
Aldine B.a month ago · 2 reviews

Gezellig , echt Italiaans restaurant op loopafstand van de koninklijke schouwburg. Heerlijk gegeten en we komen zeker terug!

"Excellent"
6/6
Jos v.a month ago · 1 review

Heerlijk gegeten, erg smaakvol en gezellige sfeer met persoonlijke touch!!

"Excellent"
6/6
Wilma T.a month ago · 1 review

Heerlijk gegeten, vriendelijk ontvangen, mooie wijnkaart. Italiaans personeel waar je naar hartelust italiaans mee kunt praten. Mooie plek in Den Haag. Komen zeker terug. Zondag is een heerlijke dag bij Impero Romano om te dineren.

"Excellent"
6/6
Jessica J.2 months ago · 1 review

We hebben gegeten in een sfeervolle ambiance! Was echt top!

"Very good"
5/6
Christa J.2 months ago · 1 review

Fijne bediening, betrokken eigenaar en vooral het eten is zo heerlijk we komen binnen kort weer dank voor de fijne avond Christa en Arthur

"Excellent"
6/6
Brunno M.2 months ago · 1 review

Perfect Sunday family lunch, lovely pasta and wine and dessert

"Excellent"
6/6
Antonio G.2 months ago · 1 review

We hebben zalig gegeten en de bediening was vriendelijk en vlot.

"Good"
4/6
Shirley W.2 months ago · 9 reviews

Service was great here, quite a small and tight restaurant so we managed to find a spot where our pram could fit well without getting in the way too much. Overall food was ok

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner2 months ago · 1 review

Het was heerlijk zoals altijd! Personeel is ontzettend vriendelijk en vrolijk, dat zie je in weinig plekken meer tegenwoordig.

"Good"
4/6
Nancy D.2 months ago · 1 review

Wij werden in een binnenruimte gezet waar op alle 4 de tafeltjes gereserveerd stond. Dan verwacht je dat er meerdere personen komen. Helaas hebben wij in dat deel de hele avond alleen zaten en de aandacht verslechterde. Voor een bedrag 480,00 had ik meer attentie verwacht

"Excellent"
6/6
Wim L.2 months ago · 1 review

Zeer vriendelijke bediening en heel lekker gegeten Uiterst tevreden clients

"Average"
3/6
Jos V.2 months ago · 1 review

Te simpel verrassingsmenu met vis met heel veel graten en te zout vlees

"Very good"
5/6
Chanel K.2 months ago · 8 reviews

Lekker gegeten en gezellige sfeer, kom hier al jaren met veel plezier

"Very good"
5/6
Jo-Ann D.2 months ago · 1 review

It was my birthday and I was happy to have found an authentic real Italian restaurant. The food was great and the staff was welcoming. It was very busy on this particular day. When I reach home I realized I was charged extra for dessert, I called and the gentleman that assisted me Frenk was very helpful. He apologized for the mistake and also the fact that they forgot it was my birthday because of how busy it was. They sent me flowers the next day and I also got a refund for the extra charge of dessert. I am very pleased of how professional and fast this was resolved.

"Excellent"
6/6
Bram B.2 months ago · 1 review

Weer een top bediening . Na dag fietsen even heerlijk diner van topkwaliteit en snelle bediening waarna we weer richting home konden ( kleine 100 km)

"Very good"
5/6
Leila B.3 months ago · 1 review

Super lekker gegeten en service is top. Voor herhaling vatbaar.

"Very good"
5/6
Fiona T.3 months ago · 2 reviews

Great food. Great ambiance. Service can be a bit slow when busy.

"Very good"
5/6
Jan K.3 months ago · 1 review

Good food and friendly service. Make your reservation timely to secure a seat

"Very good"
5/6
Esther R.3 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten. Italiaanse sfeer en verse ingrediënten. Aan te raden!

"Very good"
5/6
Borja S.3 months ago · 1 review

Het was een goed restaurant met een goed sfeer. Bedankt

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner3 months ago · 1 review

Good food, nice atmosphere … pleasant staff to serve us

"Excellent"
6/6
Marjolein H.3 months ago · 1 review

Zoals altijd, heerlijk en erg gezellig! Kwaliteit altijd erg goed!

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.