Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
The Hague
City Centre
Impero Romano Den Haag
Impero Romano Den Haag Reviews

Impero Romano Den Haag

Italian, Seafood, Mediterranean, European

Dishes priced around25€

Photo of restaurant Impero Romano Den Haag in City Centre, The Hague

Fast and free booking for:

Reviews of Impero Romano Den Haag (430)

Read what people think about Impero Romano Den Haag. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Impero Romano Den Haag before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Impero Romano Den Haag and book a table with confidence!

5.5/6

430 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Pleasant
6273
5118
427
36
25
11
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Excellent"
6/6
Quandoo Diner5 days ago · 2 reviews

Ons favoriete restaurant in Den Haag. Al vaak geweest en altijd perfect. Eten is heerlijk en personeel bijzonder vriendelijk.

New"Excellent"
6/6
Gerard V.5 days ago · 1 review

Vriendelijke ontvangst, heerlijk gegeten, romantisch. Het kon niet beter, eerlijk gezegd

New"Excellent"
6/6
Savannah R.7 days ago · 1 review

Overheerlijk gegeten! Het menu was verrukkelijk en de wijn en limoncello maakte de avond helemaal af!

New"Very good"
5/6
Lot d.9 days ago · 1 review

Goed personeel en er hangt een leuke sfeer in het restaurant.

New"Excellent"
6/6
n V.9 days ago · 1 review

Goedemorgen, Het was echt heel erg erg erg erg GUSTOSO!!!

New"Excellent"
6/6
Mendy S.9 days ago · 1 review

Het was heel gezellig en lekker gegeten met veel dank

New"Excellent"
6/6
Timo K.10 days ago · 3 reviews

Alles war super und die Bedienung sehr freundlich und zuvorkommend.

New"Very good"
5/6
Nicole M.10 days ago · 1 review

Fijne plek, prettige bediening, heerlijk eten, bijzondere muziek😃, kortom genoten.

New"Excellent"
6/6
Julia d.13 days ago · 1 review

The ambiance, the staff, the food: really really great. We enjoyed it alot and would recommend it.

New"Excellent"
6/6
Ineke D.13 days ago · 1 review

Heerlijk wat een passie. Echt Italiaans en top bediening! Een aanrader

"Excellent"
6/6
jill v.14 days ago · 1 review

De ober wat heel vriendelijk en fantastisch, het eten was goddelijk

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner15 days ago · 1 review

Alles weer dik voor elkaar. Bediening top, wijn top en eten top

"Very good"
5/6
Richard L.15 days ago · 1 review

Echt Italiaanse keuken met uitstekend bereide gerechten en vriendelijke service

"Excellent"
6/6
Annemarie v.17 days ago · 1 review

Ik kom graag bij Impero Romano in Den-Haag. Deze keer kwam ik met 7 gasten mijn verjaardag vieren. Alles was perfect geregeld. Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert, alles smaakte fantastisch!!! Ook voor de zwangere in ons gezelschap werden de gerechten goed verzorgd. De wijnen smaakte er prima bij. De bediening is vrolijk, spontaan en heeft alle aandacht voor hun gasten. Wij hebben een heerlijke avond gehad, bedankt!!!

"Excellent"
6/6
Irma K.25 days ago · 1 review

Het eten was weer super, maar het personeel maakt het verschil, super charmant en attent

"Very good"
5/6
Melanie R.a month ago · 1 review

Zeer vriendelijk personeel en heel lekker eten! Wij komen zeker nog eens terug.

"Excellent"
6/6
Marian M.a month ago · 1 review

authentiek Italiaanse kaart -zeer vriendelijke bediening - sfeervol restaurant -

"Excellent"
6/6
Dwight v.a month ago · 1 review

Love it love it …and love it , love it 😊

"Very good"
5/6
Ellen v.a month ago · 1 review

Weer heerlijk gegeten en een super goede en klantgerichte bediening!

"Very good"
5/6
Stefan D.a month ago · 1 review

Geweldig geholpen en heerlijk eten. De risotto zeevruchten is zeker een aanrader!

"Very good"
5/6
Vittoria F.a month ago · 1 review

Very friendly staff, good food and nice selection of wines. Definitely worth a visit!

"Excellent"
6/6
Rob W.a month ago · 1 review

Heerlijke avond gehad eten van voor tot nagerecht voortreffelijk flesje wijn ook zeer smaakvol,1 klein min puntje we zaten naast de ingang afgeschermd met een gordijn kwam veel tocht en kou binnen

"Excellent"
6/6
Willy v.a month ago · 1 review

Top avond gehad. Heerlijk eten uiteraard de pasta uit de kaas. Bediening is top. Echte Italianen!! Dat bepaalt de sfeer. Komen zeker terug.

"Very good"
5/6
Joke F.a month ago · 1 review

We hadden een verrassend mooi plekje bij het raam aan de Denneweg met een fijn gezelschap. Bediening was vlot en gezellig. Het eten en de wijn waren heerlijk. We hebben genoten van de avond. Was top!

"Excellent"
6/6
M S.a month ago · 1 review

Prima avond heel gezellig voor herhaling vatbaar, jammer dat ons hoofdgerecht niet in orde was (Pasta met Parmezaanse kaas en truffel, het paradepaardje van het Menu) Kan een keer gebeuren en gaan zeker een keer terug om het hecht te proeven.Sportief en een beetje normaal dat wij dit niet hoefden af te rekenen.Gaan volgende maand zeker terug

"Excellent"
6/6
Rowan v.a month ago · 1 review

Heerlijk gegeten, bediening heel goed en het eten was super

"Very good"
5/6
F.P.A. b.a month ago · 1 review

Wederom in Italiaanse sferen, lekker druk en luid, heerlijk gegeten! Aanrader!

"Very good"
5/6
Erik M.a month ago · 1 review

Vijfde keer Impero Romano den Haag, vijfde keer geweldig. Zesde keer komt eraan.

"Excellent"
6/6
Marieke P.a month ago · 1 review

We hebben een geweldige avond gehad. Heerlijk gegeten, lekkere wijnen gedronken. De goede en vriendelijke bediening maakte de ervaring compleet!

"Very good"
5/6
Barney P.a month ago · 1 review

Heerlijk gegeten, gezellige sfeer, goede bediening 👍🏻we komen zeker terug!

"Excellent"
6/6
R.R. V.a month ago · 1 review

Vriendelijke en heel leuke ontvangst door èchte Italianen! We hebben heerlijk gegeten, we hadden een leuke plek bij het raam. Super aardige en meedenkende bediening. En omdat m’n man jarig was kregen wij ook een vuurwerk fonteintje op ons dessert en gingen alle medewerkers meezingen met de muziek die speciaal was aangezet! Wat een leuke ervaring! We komen zeker terug!

"Very good"
5/6
Bert H.a month ago · 1 review

Op aanraden van een collega hier geweest. Was helemaanl top, gezellig, heerlijk eten en een uitstekende en vriendelijke bediening.

"Good"
4/6
E.F.L. J.a month ago · 1 review

Heerlijk italiaans eten in een sfeervol restaurantje. Een echte aanrader.

"Very good"
5/6
Quandoo Dinera month ago · 1 review

Iets te luide muziek. Later waren er meer mensen en overstemde het praten de muziek. Dat was goed.

"Excellent"
6/6
Niels B.a month ago · 2 reviews

Geweldig eten met een heerlijk amicale Italiaanse sfeer, ik ga gauw weer!

"Excellent"
6/6
Stefanie C.2 months ago · 1 review

Great service, delicious food and Nice atmosphere. Thank you very much

"Excellent"
6/6
Jan W.2 months ago · 1 review

Onze favoriete Italiaan. Heerlijk voor de lunch. We blijven terugkomen.

"Excellent"
6/6
Joke O.2 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten, hoofdgerecht pasta met parmezaan en truffel moet je zeker proeven, een specialiteit!

"Excellent"
6/6
Marc C.2 months ago · 1 review

Alles klopt, de sfeer, belevenis en service. Aanrader! Complimenten, bedankt!

"Excellent"
6/6
Janis M.2 months ago · 1 review

As always perfect. Food, service... everything!!! We will come again...