Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Utrecht
Centre
Indonesisch Restaurant Djakarta
Indonesisch Restaurant Djakarta Reviews

Indonesisch Restaurant Djakarta

Indonesian, Asian

Dishes priced around15€

Photo of restaurant Indonesisch Restaurant Djakarta in Centre, Utrecht

Fast and free booking for:

Reviews of Indonesisch Restaurant Djakarta (33)

Read what people think about Indonesisch Restaurant Djakarta. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Indonesisch Restaurant Djakarta before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Indonesisch Restaurant Djakarta and book a table with confidence!

5.0/6

33 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Pleasant
Service:Great
Value for money:Good value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Pleasant
611
514
45
32
21
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Excellent"
6/6
Simone G.2 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten! Vlotte bediening! Erg vriendelijk ontvangen. Een echte aanrader.

"Good"
4/6
Ineke K.3 months ago · 1 review

Heel mooi sfeervol ingericht, lekker eten. Vooral ajam rica, saté kecap en sajur lodeh was smullen, daging rujak minder (taai vlees).

"Average"
3/6
R.E. K.7 months ago · 1 review

Gastvrij, vlotte service en vriendelijk. Restaurant ziet er leuk uit. Grote porties. Het eten had niet de kwaliteit en de verfijning die wij kennen van de indonesische restaurants die wij bv in Den Haag of Hilversum bezoeken. Dit terwijl de prijs vergelijkbaar is. Een beter kwaliteit rijst voor de nasi goreng en de nasi kuning zou al veel helpen. Ook de ikan bali met tonijn vond ik niet echt goed (kan tranig worden), de ikan pepesan was wel okay, maar niet echt verfijnd. Leuk voor weer een keer, sinds vele jaren geleden.

"Very good"
5/6
Michael H.8 months ago · 1 review

Heerlijk eten en zeer vriendelijke bediening. Meer heb je niet nodig.

"Good"
4/6
lien v.9 months ago · 1 review

prina te doen goede snelle sevice verder niets te melden

"Very good"
5/6
Evalien V.10 months ago · 1 review

Zeer positief verrast (en beter dan recent bij Blauw) . Ik kom snel terug.

"Very good"
5/6
Lia K.5 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening, fijn dat er wat meer ruimte tussen de tafeltjes is dan gemiddeld!

"Very good"
5/6
e b.5 years ago · 1 review

Lekker eten voor een redelijke prijs. All you can eat is een aanrader.

"Not good "
2/6
Melanie N.5 years ago · 1 review

Niet authentiek restaurant, ook niet uitgesproken gastvrij. Ok gegeten maar niet voor herhaling vatbaar

"Very good"
5/6
Sergio B.5 years ago · 1 review

We waren met 10 personen, waarvan de meesten buitenlandse gasten. Ze waren allemaal zeer te spreken over de rijsttafel. Ik kom zeker terug.

"Very good"
5/6
P.A.M. K.5 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten in een fijne sfeervolle Indonesische ambiance tegen een goede prijs

"Very good"
5/6
M D.5 years ago · 1 review

Je gaat naar Djakarta voor het heerlijke eten en de eerlijke prijs. En niet voor het hippe interieur of dito bediening. Bediening is wel uitermate vriendelijk.

"Excellent"
6/6
Ea J.5 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten snelle bediening rustig zeker een aanrader en goed betaalbaar

"Very good"
5/6
Nico H.5 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten in een rustige ambiance. We komen beslist terug

"Very good"
5/6
Cindy G.5 years ago · 1 review

Rijsttafel was divers en lekker. Supervriendelijk en attent personeel. Prijs heel schappelijk.

"Very good"
5/6
Fred v.5 years ago · 1 review

The food was delicious, good and friendly service. Will be back again.

"Very good"
5/6
René E.5 years ago · 1 review

gewoon een prima, gezellige avond, in alle opzichten! Doen we vaker.

"Excellent"
6/6
Amin M.5 years ago · 1 review

Cool system we love it so easy I’m going to use this much more

"Excellent"
6/6
Jan T.5 years ago · 1 review

heerlijk gegeten in een ontspannen sfeer. Vriendelijke bediening met aandacht.

"Very good"
5/6
H v.5 years ago · 1 review

Prima gegeten voor een prima prijs. Kortom voor herhaling vatbaar.

"Excellent"
6/6
Vera O.5 years ago · 1 review

- Lekker eten - Aardig personeel - Leuke locatie - Indonesische sfeer, niet te rumoerig

"Average"
3/6
Anne d.5 years ago · 1 review

Eten was prima. Alleen de drankjes duurde vrij lang voordat ze oo tafel stonden. Verder had de dame blanche erg weinig saus en de zwarte koffie was een bodempje in een grote kop.

"Very good"
5/6
Stefan M.5 years ago · 1 review

Prima goed eten, goede service en een goede prijs. Voor herhaling vatbaar

"Excellent"
6/6
H.J. K.5 years ago · 1 review

Altijd fijn om daar te eten. Leuke bediening en fantastisch eten.

"Good"
4/6
Margaret H.5 years ago · 9 reviews

Great atmosphere and really good value for money, if not the finest reistafel we've ever eaten. Friendly staff and prompt see ice.

"Excellent"
6/6
Koen D.5 years ago · 1 review

Wij hadden de rijsttafel; eten was heerlijk. Service was vriendelijk. Aanrader!

"Excellent"
6/6
Ruud K.5 years ago · 1 review

Gewoon goed eten tafel was niet schoon,de rest was goed

"Excellent"
6/6
Jordy V.5 years ago · 1 review

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Aardige bediening, mooi interieur en fijn terras

"Good"
4/6
J. R.5 years ago · 1 review

Sate was veeeeel te heet.... vonden we allebei. Eten daarna minder lekker....

"Very good"
5/6
Pim I.5 years ago · 1 review

Rijsttafel was prima! Heerlijk gegeten en genoeg gerechtjes om uit te kiezen!

"Excellent"
6/6
Ronne W.5 years ago · 1 review

Personeel is flexibel waarbij extra eten/aanvulling besteld kon worden! De vraagstelling of het naar genoegen/wens is, is goed gedoceerd! Met name het vrouwelijke bediening(man ook) heel attent en klantvriendelijk. Wij zijn tevreden over het eten en bediening.

"Good"
4/6
Leonard v.5 years ago · 1 review

Nice food but interested staff. Also the white rice wasn't really fresh. Great rendang

"Excellent"
6/6
Ron V.5 years ago · 1 review

Eten erg lekker. Van de oosterse keuken het beste restaurant in Utrecht

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.