Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Haarlem
Oost
Italiaans Restaurant Sorrento
Italiaans Restaurant Sorrento Reviews

Italiaans Restaurant Sorrento

Italian, Mediterranean, European

Dishes priced around13€

Photo of restaurant Italiaans Restaurant Sorrento in Oost, Haarlem

Fast and free booking for:

Reviews of Italiaans Restaurant Sorrento (21)

Read what people think about Italiaans Restaurant Sorrento. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Italiaans Restaurant Sorrento before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Italiaans Restaurant Sorrento and book a table with confidence!

5.5/6

21 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Very pleasant
614
54
43
3
2
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Excellent"
6/6
Emma G.3 days ago · 1 review

Hartstikke leuke avond gehad door de enthousiaste ober en kok! We hebben heerlijk gegeten en het restaurant is erg huiselijk. Je word hier op een fijne manier behandeld, en ze geven je je tijd. Ontzettend lieve mensen!

New"Very good"
5/6
Frank N.9 days ago · 1 review

Fijn personeel en goed en lekker gegeten voor een prima prijs

"Excellent"
6/6
Iva V.15 days ago · 3 reviews

Vriendelijke bediening. Het eten was heerlijk. Echt waar voor je geld

"Good"
4/6
Sebastian Le B.17 days ago · 3 reviews

Goed gegeten en een vriendelijke service. Goed betaalbaar en smaakvol

"Good"
4/6
Sylvia L.a month ago · 1 review

Heel goed eten, ruime porties en zeer gastvrije ontvangst. Sfeervol

"Excellent"
6/6
frans V.2 months ago · 1 review

Zo'n lekker restaurant met zo'n leuke bediening en waar het omgaat is het heerlijke eten.

"Excellent"
6/6
Marrianne S.3 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten, enorm veel gekregen ook. En hele vriendelijke gastheer. Zeker voor herhaling vatbaar 👌

"Excellent"
6/6
Cha V.3 months ago · 1 review

Perfect gezellig herhaling vatbaar aan te raden erg lekker eten

"Excellent"
6/6
Slava K.4 months ago · 1 review

Broad menu and high quality for good price. I can recommend the restaurant.

"Very good"
5/6
Marijke v.6 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten. Heel erg gezellig restaurant. Komen er zeker weer

"Excellent"
6/6
Hans M.7 months ago · 1 review

Altijd gezellig en goed eten in buurt restaurant. Ik kom er al jaren!

"Excellent"
6/6
ine v.7 months ago · 2 reviews

Romantische sfeer met superlekker eten en fijne meedenkende bediening. Topavond.

"Excellent"
6/6
Ina J.8 months ago · 1 review

We hebben met z'n 6en héérlijk gegeten en de mensen van het restaurant zijn superlief! Echt een aanrader hoor!

"Very good"
5/6
Linda R.10 months ago · 1 review

Wij hebben echt heerlijk gegeten en goede wijn gedronken bij Sorrento. Pizza’s met n heerlijke bodem, beetje knapperig en royaal belegd. En de vegetarische penne en vierkazen tagliatelle waren royaal en heerlijk!! Zoveel dat we een doggybag meekregen. Heel vriendelijke bediening:) En de kan met water is gratis!! Aanrader dus:) Aa

"Excellent"
6/6
Sandra R.4 years ago · 1 review

Hele aardige bediening, heerlijk eten en totaal geen voedselverspilling. Wat overblijft krijg je mee naar huis! Perfect!!

"Very good"
5/6
Patrick v.4 years ago · 1 review

Het eten was heerlijk en de bediening vriendelijk. We komen zeker weten nog een keer terug !

"Excellent"
6/6
Kush W.5 years ago · 285 reviews

A nice restaurant to try out Italian cuisine. The food was delicious. The service was very fast. Will recommend it to others as well.

"Good"
4/6
Frans V.5 years ago · 1 review

Goed te doen lekker eten goede kaart enz enz rn

"Excellent"
6/6
Dennis B.5 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten. Goede bediening en erg gezellig. Een grote aanrader!

"Excellent"
6/6
Adrienne N.5 years ago · 1 review

Super goed verzorgd! Komen zeker weer terug. Erg vriendelijk en heerlijk gegeten voor die prijs.

"Excellent"
6/6
Iva V.5 years ago · 3 reviews

Eten was zeer goed. En ook het personeel was vriendelijk.

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.