Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Utrecht
Centre
Loof
Loof Reviews

Loof

International, Asian, European

Dishes priced around20€

Photo of restaurant Loof in Centre, Utrecht

Fast and free booking for:

Reviews of Loof (57)

Read what people think about Loof. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Loof before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Loof and book a table with confidence!

4.6/6

57 reviews

Food:Great
Atmosphere:Pleasant
Service:Great
Value for money:Good value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Pleasant
615
518
416
35
22
11
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Very good"
5/6
Vincent H.3 days ago · 1 review

Vriendelijke bediening. Fijne plek, gezellig, sfeervol. Het eten was lekker. Vooral het voorgerecht en nagerecht waren bijzonder smaakvol!

New"Excellent"
6/6
Yvonne R.3 days ago · 1 review

Net met collega's heerlijk geluncht. Heerlijke salade gegeten. De andere gerechten zagen er ook top uit.

New"Very good"
5/6
Jaimy M.6 days ago · 1 review

Leuke locatie & heerlijk eten! Al met al top restaurant!

New"Excellent"
6/6
Astrid V.12 days ago · 1 review

Goed eten en vriendelijk personeel Aanrader om heen te gaan

"Good"
4/6
nanette q.14 days ago · 1 review

Prima ekjes, lieve bediening en normale kaart. Maar personeel is onervaren en dat merkje. 4 keer glazen afruimen terwijl we nog aan 't water zitten. Verschillende mensen die achter elkaarde bestelling g komen opnemen en..... Wc deur open naast de keuken.

"Very good"
5/6
Johan H.18 days ago · 1 review

Aardig en attent personeel en goed eten. Heerlijk terras om te zitten en bij te kletsen.

"Average"
3/6
Nataniel I.18 days ago · 1 review

Het duurde helaas ontzettend lang voordat we geholpen werden en ook voor wanneer we de kaart kregen, helaas werd er wanneer er lege glazen werden weggehaald van tafel niet gevraagd voor iets nieuws te drinken en voordat je ze kon aanspreken waren ze al weer weg. Het eten qua kwaliteit is goed en ook lekker alleen miste het stukje service

"Excellent"
6/6
Mats S.20 days ago · 1 review

Top restaurant en lieve mensen. Prima service en een ontspannen sfeer in het restaurant!

"Good"
4/6
Niels J.24 days ago · 1 review

Eten en locatie was prima. Alleen moesten we heel lang wachten op het voor- en hoofdgerecht.

"Good"
4/6
Connie V.25 days ago · 1 review

Wij kwamen lunchen, waren vlak na openingstijd binnen. De toiletten hadden wel iets schoner gekund. We hebben heerlijk geluncht, uitgebreide kaart met voor elk wat wils.

"Good"
4/6
Timo v.a month ago · 1 review

Lekker gegeten bij Loof. Uitgebreide kaart, vriendelijk personeel en goede bediening.

"Good"
4/6
Rainier J.a month ago · 1 review

Très bon accueil et service . Nourriture de qualité . Cadre agréable

"Very good"
5/6
Chr C.a month ago · 1 review

Reservation was very "short notice" but it was still possible. The service personnel was very nice and friendly.

"Very good"
5/6
Ingeborg H.a month ago · 1 review

Voor mij was het prima, maar mijn medegasten hadden nog best wel honger na de lunch en zijn iets te eten gaan kopen. Het was wel super lekker. Misschien gewoon wat extra brood erbij?

"Good"
4/6
Willemien H.a month ago · 1 review

Gezellig interieur, goede bediening en heerlijk eten! Midden in centrum Utrecht

"Excellent"
6/6
Quirine H.a month ago · 1 review

Leuk restaurant! Vriendelijke medewerkers, lekker eten voor een goede prijs.

"Very good"
5/6
Teodora Y.a month ago · 1 review

really nice atmosphere, friendly staff and the food was amazing - a lot of variety and options for all tastes!

"Excellent"
6/6
Ralf G.a month ago · 1 review

Das Restaurant hat freundliches Personal, sehr gutes Essen und eine tolle Lage

"Good"
4/6
Gideon d.2 months ago · 1 review

Gewoon prima restaurant om een hapje te eten, niet heel bijzonder.

"Excellent"
6/6
Hassan B.2 months ago · 1 review

Mooie sfeervolle zaak. Eten en bediening zijn super. Keep the good work.

"Very good"
5/6
JJM J.2 months ago · 3 reviews

Restaurant Loof is altijd een hele goede keuze: heerlijke gerechten en bijzonder vriendelijke mensen in de bediening. Graag tot de volgende keer!

"Average"
3/6
Peter K.2 months ago · 1 review

Leuk restaurant met vriendelijke, flexibele bediening. Gerechten niet bijzonder. Eend was beetje taai. Er was een grote groep die veel lawaai gaf in kleine restaurant.

"Good"
4/6
Coen v.2 months ago · 1 review

Geweldig lekker gegeten, snelle service, vriendelijk personeel. Crème Brullee was helaas geschift maar werd hersteld door gratis koffie voor het hele gezelschap. Werd vervolgens van de kaart gehaald.

"Not good "
2/6
Hong J.2 months ago · 1 review

Bediening was niet vriendelijk. 1 medewerker kwam aan tafel met grote tegenzin en gaf aan dat hij er klaar mee was en geen zin meer had om te werken. Daarna ging hij een discussie aan over wie er het hardste hard gewerkt die dag en wie het meeste had gelopen. Niet iets wat je zegt aan tafel.

"Very good"
5/6
Hendrik O.2 months ago · 1 review

Gemoedelijk Verzorgd Prima eten en Mooie service ook Herhaling zeker

"Good"
4/6
Jan-Paul K.2 months ago · 1 review

Het eten was goed, maar de service is voor verbetering vatbaar. We moesten zelf om de kaart vragen en er werd pas gevraagd of het naar wens was bij het afruimen.

"Average"
3/6
John P.2 months ago · 2 reviews

Bediening was vriendelijk, maar niet echt oplettend. Het eten, zeebaars en lamsracks, beide met dezelfde groenten en gepureerde ????, waren redelijk. De gepureerde ??? was te zout. Ook de apart te bestellen roseval aardappeltjes waren flink aan de te zoute kant.

"Excellent"
6/6
Edith d.3 months ago · 1 review

Gezellig restaurant, heerlijk gegeten, komen er zeker een keer terug!

"Very good"
5/6
Danique E.3 months ago · 1 review

Een leuk en klein restaurant met unieke gerechten en lieve bediening.

"Excellent"
6/6
Rene A.3 months ago · 1 review

Perfect eten en top service. Goede plek voor een fantastische avond

"Excellent"
6/6
Christina G.3 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten! Prijs-kwaliteit echt prima op orde! Eén echt aanrader wat mij betreft!

"Very good"
5/6
Armand B.3 months ago · 1 review

I didn't have to wait, even though I showed up early. The vibe and the food was great, but because the space is small, the place can get a little loud. All in all a great experience, would recommend.

"Excellent"
6/6
Ginny D.3 months ago · 1 review

De kwaliteit aandacht en kwaliteit is consequent van heel goede kwaliteit. Kom steeds terug.

"Good"
4/6
Anneke d.3 months ago · 1 review

Had er al een keer gegeten op een donderdagavond; erg druk. Nu op een dinsdagavond en vroeg in de avond. Heel rustig; lekker eten en goede bediening.

"Very good"
5/6
Ger d.3 months ago · 1 review

Het was geweldig. Mooi centraal in utrecht. Eten was heerlijk. Locatie top

"Good"
4/6
R J.3 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten met mijn dochter heerlijk relaxed geen opgejaagd gevoel. Goede bediening. Wij komen zeker terug! Richtje en Marieke

"Good"
4/6
Marije W.3 months ago · 1 review

Heerlijke salade met tonijn gegeten, vriendelijke bediening, goede prijs/kwaliteit verhouding

"Awful"
1/6
Lize G.3 months ago · 1 review

Loof wasn't open at the time that we reserved so we had to find another place for lunch

"Average"
3/6
Jesse d.3 months ago · 1 review

De bediening was vrij ongeïnteresseerd. Ook was de kwaliteit van het eten en drinken laag. Het voelde als een all you can eat tapas zaak. De manager was wel erg aardig en behulpzaam, maar de algehele sfeer en omgeving voelde als een plek waar je op een lange fietstocht even een pitstop zou maken en snel weer door zou gaan.

"Not good "
2/6
Robin V.3 months ago · 1 review

Zelfde garnering bij elk gerecht. Vlees in zowel hoofd en voor gerecht te lang op de grill.

"Excellent"
6/6
Marie D.3 months ago · 1 review

Het is een heel leuk restaurant, mooie inrichting en lekkere ongedwongen sfeer.. We hebben binnen gegeten, maar het terras zag er ook heel leuk uit (weer was alleen wat minder). Eten was superlekker, bediening sno vriendelijk. We komen zeker terug.

"Excellent"
6/6
Britta L.4 months ago · 1 review

Das Essen war hervorragend!!!! Sehr gute Qualität und geschmacklich wunderbar. Auch der Service war perfekt!

"Very good"
5/6
Esther W.4 months ago · 1 review

Super lekker gegeten en prima bediening. Enige nadeel was dat het behoorlijk luidruchtig was waardoor ik mijn tafelgenoot niet altijd goed kon verstaan.

"Good"
4/6
Dorien B.4 months ago · 1 review

Prima eten (ook koolhydraatarm). Maar vooral een hele fijne bediening met een ober die vousvoyeren, humor en snelheid samenbracht.

"Excellent"
6/6
Kathy V.4 months ago · 1 review

We enjoyed our meal inside at our reserved table. The food and drinks were both presented beautifully and were delicious. We would highly recommend Loof when visiting Utrecht.

"Very good"
5/6
Madelon S.4 months ago · 1 review

Hele vriendelijke bediening, mooie kaart en de opmaak van de borden zag er ook stijlvol uit. De smaak van de entrecote was heel mals en het toetje met stracciatella ijs was precies genoeg. Heerlijke ambiance, heel relaxed.

"Very good"
5/6
AM W.7 months ago · 1 review

Weinig keus voor veganisten, terwijl de website iets beters suggereert.

"Very good"
5/6
Erik F.8 months ago · 1 review

Met groep van 6 gegeten. Gezellige sfeer, en prima eten. Goede service.

"Average"
3/6
Jan v.9 months ago · 1 review

Inrichting heel sober, geen sfeer. Personeel heel vriendelijk. We hebben geluncht met broodje oude kaas en broodje tonijn, allebei lekker en goed belegd, ook veel rouwkost.

"Excellent"
6/6
Annewil D.9 months ago · 1 review

Goed restaurant met heerlijk eten. Service en vriendelijkheid staan voorop. Ook de omgang met een allergie was perfect geregeld

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.