Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
The Hague
City Centre
Maximo
Maximo Reviews

Maximo

Italian, Seafood, Pizza, European

Dishes priced around16€

Photo of restaurant Maximo in City Centre, The Hague

Fast and free booking for:

Reviews of Maximo (338)

Read what people think about Maximo. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Maximo before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Maximo and book a table with confidence!

5.2/6

338 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Pleasant
6154
5126
443
310
23
12
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Good"
4/6
Frans S.8 hours ago · 1 review

prima gegeten in een erg leuk restaurant is voor herhaling vatbaar

New"Excellent"
6/6
Quandoo Dinera day ago · 1 review

Echt een top restaurants. Goed eten de kok komt ook nog even langs om te vragen of alles naar wens is. Ook goed voor grote groepen.

New"Average"
3/6
Caline M.3 days ago · 1 review

Eten was prima. Bediening minder. Lang moeten wachten. Kan beter

New"Very good"
5/6
Quandoo Diner5 days ago · 1 review

Gezellig en ook een zeer goede opvang van de kinderen.

New"Very good"
5/6
Agnes B.8 days ago · 1 review

Heerlijk gegeten, vriendelijke en vlotte bediening en het eten was heerlijk. Hier gaan we vaker eten.

"Not good "
2/6
Gerda V.14 days ago · 1 review

Het was druk en na onze bestelling voor een drankje duurde het heel lang voor het voorgerecht kwam. Het hoofd gerecht kwam niet en nadat wij zelf klaagden kwamen 2 porties van de 3. Mijn broer heeft lang moeten wachten en wij waren al halverwege toen kreeg hij zijn eten. Het meisje kwam achteraf excuses aanbieden, maar geen tegemoetkoming of zo. Een grote teleurstelling. Want wij waren er voor een verjaardag.

"Very good"
5/6
Priscilla I.16 days ago · 1 review

Heerlijk gegeten, prima service en goede sfeer! Voor herhaling vatbaar!

"Excellent"
6/6
Cihan P.16 days ago · 1 review

Service was heel snel, vriendelijke personeel. En het eten was erg lekker.

"Very good"
5/6
(deleted) X.16 days ago · 1 review

Eten, service en sfeer waren heel goed. Vooral de bediening was vriendelijk en attent.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner20 days ago · 1 review

Een heerlijk avondje uit. Op het buitenterras van Maximo. Gezellig en heerlijk eten. Vriendelijke bediening.

"Excellent"
6/6
Harry B.22 days ago · 1 review

Gewoon goede en vriendelijke bediening en heerlijk eten vier tevreden klanten wat wil je nog meer.

"Very good"
5/6
Andre H.a month ago · 1 review

Gezellig, lekker eten en leuke bediening, Kortom leuke avond gehad

"Very good"
5/6
Yann A.a month ago · 1 review

Bonne ambiance, le service est tres bon Le desseer du jour aurait pu etre mieux. Pas de cafe decafeine

"Good"
4/6
marijke w.a month ago · 1 review

Heerlijk eten,voor het eerst dit jaar hebben we buiten gegeten,was fijn

"Good"
4/6
Manita H.a month ago · 1 review

Heel sfeervol restaurant, vriendelijke bediening. Vleesgerecht en pizza waren goed. De verzameling voorgerechten voor 2 personen vond ik erg rommelig en tegenvallen. Alles was op 1 schaal gegooid en veel teveel vleeswaren. Dit hoor je op te dienen op een etagere en/ verschillende bakjes/ schoteltjes.

"Excellent"
6/6
Sarvender H.a month ago · 1 review

Leuke bediening, relaxte sfeer, heerlijke gerechten. Voor herhaling vatbaar om heerlijk Italiaans te dineren.

"Good"
4/6
Aletha G.a month ago · 1 review

Vriendelijk personeel, lekker eten, gezellige sfeer. We voelden ons erg welkom.

"Very good"
5/6
Peter v.a month ago · 1 review

OK. Lekker gegeten, goede service etc. Maar zowel bij de vitello tonato als bij de pasta gerechten was de hoeveelheid en zwaarte van de saus overweldigend. Als dat wat genuanceerder was geweest hadden jullie een 9 van mij gekregen :)

"Very good"
5/6
Tom D.a month ago · 1 review

Weer heerlijk gegeten met ze 6-en. Iedereen was dik tevreden. Zowel voor-, hoofd- en nagerecht waren verrukkelijk.

"Excellent"
6/6
Henk Jan D.a month ago · 1 review

Heerlijk gegeten en enorm fijn bediend. Ook de hond was enorm welkom

"Very good"
5/6
Quandoo Diner2 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten fijne bediening helaas Zaten we er op de tocht maar graag tot snel 👍

"Excellent"
6/6
Cindy v.2 months ago · 1 review

We had a lovely dinner at Maximo's! The staff was super nice and friendly, the food was amazingly good and the restaurant itself looks fantastic and breathes Italy everywhere. Highly recommend this place!!!

"Very good"
5/6
Henk V.2 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten, was voor ons de eerste keer in dit restaurant maar voor herhaling vatbaar. Vlotte en aardige bediening, heerlijke pizza, een een heerlijke smaakvolle zeebaars, voor ons zeer geslaagd.

"Excellent"
6/6
suus j.2 months ago · 2 reviews

Heerlijk gegeten en het was heerlijk op het terras zitten

"Excellent"
6/6
Ageeth L.2 months ago · 1 review

Heerlijk en gezellig. 🥰🥰 it. Pizza is zo lekker dat je hem echt helemaal moet opeten. Laten staan is geen optie. 😋😋

"Excellent"
6/6
Gerd-Jan L.2 months ago · 1 review

Great service, great ambiance, great food. Highly recommend to eat there again.

"Very good"
5/6
Ruth R.2 months ago · 1 review

Mooi plek voor zowel lunch, diner, een koffietje of een feest in de binnentuin.

"Excellent"
6/6
Anita H.2 months ago · 1 review

Fijne bediening en heerlijke lunch op het terras, alles prima

"Excellent"
6/6
Mireille G.2 months ago · 1 review

Super lekker gegeten op het mooie buiten terras. Vriendelijke bediening.

"Very good"
5/6
Bettina v.2 months ago · 1 review

Fijne sfeer en goed eten. We komen hier zeker terug

"Excellent"
6/6
Nora T.2 months ago · 1 review

Gezellige ambiance. Personeel is heel vriendelijk. Het eten is fantastisch. Wij komen zeker terug

"Good"
4/6
A B.2 months ago · 1 review

Goed eten en gezellige amicale bediening. Komen zeker weer terug.

"Excellent"
6/6
Talitha d.2 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten. Bediening ook keurig. Echt apart was dat elke stelletje het restaurant verliet verliefdig wegliepen. Nooit eerder dit gezien :D het eten en ambiance doet dus echt goed

"Good"
4/6
Mariska M.2 months ago · 1 review

Goed eten , snelle bediening , prima restaurant voor ieder wat wils.

"Excellent"
6/6
Edith O.2 months ago · 3 reviews

Hebben heerlijk gegeten en het was een heel gezellige avond.

"Excellent"
6/6
Anna H.2 months ago · 1 review

Voor het eerst , op aanraden van een buurvrouw , gereserveerd bij dit gezellige en knusse Italiaanse restaurant . De gegrilde tonijn was super goed klaar gemaakt . Echt smullen . Het nagerecht , huisgemaakte tirmisu, smaakte voortreffelijk . Ik kom zeker terug Groet Anna

"Very good"
5/6
Annie B.2 months ago · 1 review

Gemoedelijke sfeer, vriendelijk personeel, heerlijk gegeten, ontspannen bijkletsen, gezellige avond.

"Excellent"
6/6
Tanja M.2 months ago · 1 review

Perfecte gastheer en gastvrouwen. Gezellig restaurant en ook nog lekker gegeten. Complimenti!!!

"Good"
4/6
Ethlyn R.3 months ago · 1 review

Service was prima. Eten was erg lekker wel een tikkeltje te zout. Gezelschap was geweldig.

"Excellent"
6/6
Wil d.3 months ago · 1 review

Het eten en de service was geweldig Het harde geluid vond mijn vrouw soms wel storend er is te weinig dempend materiaal wat waarschijnlijk met eenvoudige middelen kan worden aangepast. Gordijnen en zachte wandversieringen!

"Very good"
5/6
Ingrid S.3 months ago · 1 review

Het is bij Maximo altijd gezellig en het eten is lekker.

"Very good"
5/6
Leonie V.3 months ago · 1 review

Vriendelijk personeel.. snelle service, leuke entourage. Kortom, voor herhaling vatbaar.

"Very good"
5/6
Bente B.3 months ago · 1 review

We hebben heerlijk gegeten en de service was goed geregeld.

"Excellent"
6/6
Edwin v.3 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten. Speciale aanrader de gamba’s aan een spies. Heerlijk!!

"Very good"
5/6
Quandoo Diner3 months ago · 2 reviews

Heerlijk geluncht. Snelle bediening en zeer vriendelijk personeel. Komen snel weer terug!

"Very good"
5/6
Remko S.3 months ago · 1 review

Fijne sfeer, prettige bediening en lekker eten. Zeker een aanrader !

"Excellent"
6/6
Mandy v.3 months ago · 1 review

Heerlijk eten, goede service en leuke sfeer in het restaurant. Zeker een aanrader!

"Good"
4/6
Diny D.3 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten, vriendelijke mensen in de bediening en een prettige sfeer. Nog een kleine opmerking; ik vind de keuze uit 2 wijnsoorten per glas wat weinig. Had graag Primitivo willen bestellen, maar als enige rode wijndrinker is een fles best veel.... Ik had een dessert met citroenijs en aardbei, het ijs was heerlijk, de aardbei gewoon aardbei, maar de slagroom is niet lekker en die rode garnering ook niet. Verder alles prima!

"Good"
4/6
Cynthia D.3 months ago · 1 review

Heerlijke pizza gegeten! Vriendelijke bediening en gezellige sfeer. Een aanrader!

"Very good"
5/6
Elise S.3 months ago · 1 review

Prettig sfeervol Italiaans restaurant. Alles was goed, behalve wat weinig tonijn op de pizza tonno. De rest was prima.

...
Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.