Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Amsterdam
West
Maz Mez
Maz Mez Reviews

Maz Mez

Lebanese, Mediterranean

Dishes priced around6€

Photo of restaurant Maz Mez in West, Amsterdam

Fast and free booking for:

Reviews of Maz Mez (58)

Read what people think about Maz Mez. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Maz Mez before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Maz Mez and book a table with confidence!

5.2/6

58 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Pleasant
631
515
46
34
21
11
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Good"
4/6
Mohamed E.7 hours ago · 1 review

Best lekker. De toetjes zijn wel duur. Zou wat meer keuze moeten zijn voor goedkopere prijzen.

New"Excellent"
6/6
Maartje K.7 days ago · 1 review

Echt heerlijk gegeten, authentiek eten was het. Echt helemaal top

New"Excellent"
6/6
Jesse M.8 days ago · 1 review

Topavond gehad! Top eten en goeie vriendelijke service. Een dikke aanrader

"Very good"
5/6
Benny B.a month ago · 1 review

Goede bediening.En lekker eten. Gewoon een aan winst voor Amsterdam.

"Excellent"
6/6
Wenjie H.2 months ago · 1 review

Fantastic food and friendly service. We would want to go again

"Very good"
5/6
Laila E.2 months ago · 1 review

Superlekker eten, vriendelijk persoon en top service een echte aanrader

"Excellent"
6/6
Jeroen H.2 months ago · 1 review

Echt een aanrader!!! Heerlijk eten in een goede sfeer en leuke ambiance. Tevens zeer schoon, glazen, bestek etc.

"Excellent"
6/6
SILVIA G.2 months ago · 1 review

tutto perfetto, consigliatissimo, il menu delux è molto abbondante ci torneremo!

"Excellent"
6/6
Miella M.2 months ago · 1 review

Libanese "tapas" We hebben Heerlijk gegeten. Vriendelijke bediening en goede service.

"Very good"
5/6
Leander L.2 months ago · 1 review

Nice and friendly service, good atmosphere, and quality food and prices are ok

"Very good"
5/6
Jenny O.2 months ago · 1 review

Er was weer heerlijk! Het duurde even voor de drankjes kwamen maar t eten kwam tegelijk en was super lekker

"Excellent"
6/6
Annabel o.3 months ago · 1 review

The food was incredible. Good and friendly service. I would reccommend this place:)

"Not good "
2/6
Mirie L.3 months ago · 1 review

Meneer die daar rondloopt is niet vrouw vriendelijk. Spreekt personeel ook niet aan op een professionele manier… Heel jammer. 2,5 uur moeten wachten op hoofdgerecht als laats mijn eten gehad terwijl ik er als eerste zat.

"Excellent"
6/6
Anker B.4 months ago · 1 review

Met 9 personen perfect bedient. Zoals altijd was het menu weer fantastisch.

"Average"
3/6
Corine W.4 months ago · 1 review

Kwaliteit van het eten prima, bediening vriendelijk, maar laat wel wat steekjes vallen zo af en toe, en prijzen aan de hoge kant.

"Excellent"
6/6
Najima E.5 months ago · 1 review

in kader van teambuilding met een grote groep mensen hier gegeten. Het eten is heerlijk, complimenten van de hele groep. Sfeer was aangenaam en het personeel heeft ons heel goed en vriendelijk bediend. bedankt voor deze topavond. Alle credits naar dit restaurant!

"Very good"
5/6
Silva T.5 months ago · 2 reviews

Heerlijk eten. Alles supervers en smakelijk. Uitgebreide kaart met vlees, vis en vega. Plus desserts waar je heel graag een gaatje voor open laat. En ook nog eens heel vriendelijk personeel!

"Very good"
5/6
Naima M.5 months ago · 1 review

Was heerlijk en gezellige sfeer, aardige en leuke medewerkers, top.

"Very good"
5/6
Nabila K.6 months ago · 1 review

Lekker genoten fijne sfeer ook ! Top top top top

"Very good"
5/6
Alex K.6 months ago · 1 review

Good food, good service, nice atmosphere. Perhaps a bit on the pricy side, but still ok.

"Average"
3/6
Murat K.6 months ago · 1 review

Ten eerste beviel prijs-kwaliteitsverhouding niet enorm. Kleine en magere porties voor prijs die ervoor wordt betaald. Het zijn vooral hapjes die worden geserveerd. Die hadden echter wat zorgvuldiger mogen zijn, die beter vullen. Ze werden best kalıg op een bordje gezet. We zijn fans van Libanese keuken en hebben lekkerder gegeten.

"Excellent"
6/6
Lucas v.6 months ago · 1 review

Heerlijk eten, prima service, gemoedelijke sfeer. Niets te klagen hoor.

"Excellent"
6/6
Bas S.6 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten en geweldige bediening. Al vaker geweest en het blijft goed.

"Good"
4/6
David A.7 months ago · 1 review

Lekkere mezzes en heel vriendelijke en attente bediening. Heerlijk brood erbij! Een aanrader.

"Average"
3/6
leilas k.7 months ago · 1 review

Prima eten, vers en smakelijk, maar ongevraagd het duurdere menu gekregen, en 7,50 voor een karafje water vond ik we watheftig.

"Excellent"
6/6
Irena G.8 months ago · 1 review

Eten is echt geweldig! Heerlijke smaken van al die gerechten, wij hebben deluxe menu gekozen en vonden het heerlijk!

"Very good"
5/6
Cláudia P.8 months ago · 1 review

Ben met kleine groep geweest en het eten was lekker en leuk sfeer. Ideaal om menu te delen

"Excellent"
6/6
Iris S.8 months ago · 1 review

Altijd lekker eten en een sfeervolle plek! Zeker een aanrader.

"Excellent"
6/6
Gilgamesch K.9 months ago · 1 review

One of the best Restaurants! This is a Must Go

"Very good"
5/6
Harry B.9 months ago · 1 review

Smakelijke, vriendelijke mensen, erg gezellig met een groepje mensen. En goed betaalbaar.

"Excellent"
6/6
Elisabeth S.9 months ago · 1 review

Sharing diner. Alles was lekker Wij hebben genoten van. Leuke sfeer

"Very good"
5/6
Erwin A.9 months ago · 1 review

Echt heerlijk gegeten. Lieve bediening. Ik ga zeker terug, aanrader!

"Good"
4/6
Silva T.10 months ago · 2 reviews

Heerlijk eten, letterlijk alles wat we bestelden was lekker. Superveel keuze, ook voor vegetariërs.

"Good"
4/6
Joke S.10 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten, goede wijn. Alleen veel geld voor een fles water. Gewoon kraanwster niet te bestellen.

"Good"
4/6
Bas v.10 months ago · 1 review

Niet prettig is om contant te moeten betalen, omdat het pinapparaat het blijkbaar niet goed doet ? Onzin, het gaat om een boekhoudkundige belastingtechnisch voordeel. in dergelijke restaurants komt dit euvel te te regelmatig voor. Vervelend.

"Average"
3/6
Janna K.2 years ago · 1 review

Relatief duur voor wat je krijgt. Het was koud en lawaaiig. Eten was ok maar niet erg bijzonder. Manlief zei dat het vroeger lekkerder was....

"Very good"
5/6
Jostein B.2 years ago · 1 review

Was nice. My friend came for the potatoes and the shrimp, but they had none left.

"Good"
4/6
Hassan A.2 years ago · 1 review

Met 3 personen geweest, was best druk met weinig personeel, wij hebben de luxe samengestelde menu genomen , alles zag goed uit en met de juiste smaak . Min punten, voor 3 personen kregen wij een brood, ik moest nog 3 bestellen en uiteraard met bijbetalen

"Very good"
5/6
Hannie W.2 years ago · 1 review

Wij vonden de ontvangt gezellig, bediening heel netjes, niet opdringerig. Mooie locatie, mijn complimenten. Groet Hannie Waque.👍👍

"Excellent"
6/6
Jemaine h.2 years ago · 1 review

Maz mez heeft zoals het al zegt onder andere mezzes. Kleine lekkere libaneze hapjes die niet te versmaden zijn. Ik heb de laatste keer voor het Mas mez menu gekozen. Dit zijn 8 koude hapjes en 8 warme hapjes die ronduit verrukkelijk zijn. Allemaal uniek van smaak. Het mooie van dit restaurant is dat elke keer dta je er naar toe gaat, de kwaliteit, en die is heel hoog, hetzelfde blijft.

"Very good"
5/6
Marianne v.4 years ago · 1 review

Ik had niet verwacht in dit gedeelte van de Jan Evertsenstraat zo'n geweldig restaurant te vinden. Super aardig personeel met kennis over wijnen en advies over wat te bestellen bij ons eerste bezoek. Alle kleine voor-en hoofdgerechten waren super lekker.

"Excellent"
6/6
Schora A.4 years ago · 1 review

Fantastic food, fantastic service! Will be one of my fav in Amsterdam

"Excellent"
6/6
Ruwaida R.4 years ago · 1 review

Het eten was heerlijk, lekkerder dan bij vele andere Libanese restaurants. Vers, ambachtelijk en duidelijk met liefde gemaakt. Ook was de service top. Vriendelijke en vrolijke gastheer. Voor een echt goede, lekkere (libanese) ervaring is dit restaurant een aanrader

"Excellent"
6/6
Pauline V.4 years ago · 1 review

We hebben heerlijk gegeten, vriendelijk personeel, zeker voor herhaling vatbaar!

"Excellent"
6/6
Sam S.4 years ago · 1 review

Super lekker gegeten. Alles precies goed niet teveel of te weinig. Over de eten werd er goed verteld. Herhaling zeker vatbaar

"Excellent"
6/6
Angelika W.4 years ago · 1 review

Wij hadden een geweldige avond! Heel goed eten, mooi gepresenteerd, uiterst viendelijke bediening. Wij komen terug.

"Awful"
1/6
Gerald H.4 years ago · 1 review

Eten heerlijk. Vriendelijk personeel. Sfeer op de lokatie naast het originele restaurant is onder de maat.

"Excellent"
6/6
Ronald B.4 years ago · 2 reviews

We hebben fantastisch gegeten en de bediening was heel erg super!

"Excellent"
6/6
zahra r.4 years ago · 1 review

Ik vermaak me elke keer weer Dank jullie wel voor alles

"Excellent"
6/6
Melany L.4 years ago · 1 review

Heerlijk eten! Heel aardig en behulpzaam personeel. Zeker voor herhaling vatbaar.

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.