Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Amsterdam
City Centre
Memories of India
Memories of India Reviews

Memories of India

Indian, Asian

Photo of restaurant Memories of India in City Centre, Amsterdam

Fast and free booking for:

Reviews of Memories of India (130)

Read what people think about Memories of India. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Memories of India before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Memories of India and book a table with confidence!

5.2/6

130 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Good value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Pleasant
660
550
410
35
23
12
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Very good"
5/6
Elaine B.a month ago · 1 review

Delicious food and excellent service. I definitely will come back.

"Awful"
1/6
Hans v.2 months ago · 1 review

We hebben wel beter Indiaas gegeten. De bediening was wel oké tot het moment waarop we een geldige restaurant cadeaucard met een bedrag van € 50,- wilden inwisselen. Deze card kon door het restaurant niet verwerkt worden en we moesten uiteindelijk het volledige bedrag betalen. De belofte ons later hierover te bellen, is nooit nagekomen.

"Very good"
5/6
Celia v.4 months ago · 1 review

Héérlijk gegeten met zijn 6-en, nieuwe ervaringen opgedaan en zeer vriendelijk personeel

"Very good"
5/6
Frits P.4 months ago · 1 review

Het eten was fantastisch, ook voor de veganist in ons gezelschap. Hij kreeg bovendien ongevraagd extra hapjes van het supervriendelijke personeel

"Very good"
5/6
sjarlot K.9 months ago · 1 review

Mooie ronde tafel voor 6 personen, goede akoestiek, heerlijk eten. Niet goedkoop maar prima

"Excellent"
6/6
Jade W.a year ago · 2 reviews

great ambience, quick service, amazing food and great value for money

"Good"
4/6
R V.4 years ago · 1 review

Vriendelijke vlotte bediening. Het eten was lekker. Voor herhaling vatbaar.

"Excellent"
6/6
Dyonne B.4 years ago · 1 review

Heerlijk eten en een gastvrije ontvangst. Al jaren onze favoriet.

"Excellent"
6/6
Rebecca S.4 years ago · 17 reviews

Lovely food and great service. Would definitely recommend the Korma :)

"Very good"
5/6
Chris D.4 years ago · 1 review

Goed gegeten. Het ging allemaal wel erg snel. We stonden na een uur al weer buiten. Tafeltjes dicht op elkaar. We hadden pech met hard pratende buren.

"Excellent"
6/6
Andreas S.4 years ago · 1 review

The food was delicious and the service was perfect. We enjoyed it very much.

"Very good"
5/6
Koos S.4 years ago · 1 review

prima goede service lekker eten goed goed goed dit is genoeg

"Very good"
5/6
Luigi L.4 years ago · 1 review

Ambiente gradevole, ottimo il cibo ed il servizio. Conto elevato

"Awful"
1/6
jade a.4 years ago · 1 review

Awful inattentive service. Really slow. Wouldn’t recommend to anyone in future

"Very good"
5/6
Terence B.4 years ago · 1 review

Reserveren is wel van belang, mooie schone restaurant vriendelijk snel en vooral heerlijk eten

"Very good"
5/6
Abdi N.4 years ago · 1 review

Heerlijke vers eten en hoge klant service. Echte aanrader als je in Amsterdam Indische keuken wil proeven.

"Excellent"
6/6
helmoed v.4 years ago · 2 reviews

We hebben beide chef speciaals gegeten ( lamakoteletten en garnalen). Beide schotels waren erg lekker; veel smaak en niet al te scherp.

"Very good"
5/6
Bruno C.4 years ago · 2 reviews

Very good food. Nice people. Not expensive. Good Indian restaurant!

"Excellent"
6/6
C H.4 years ago · 1 review

Heerlijk authentiek gegeten. Echt een aanrader voor diegene die van Indiaas eten houdt

"Excellent"
6/6
francesco maria ..4 years ago · 1 review

Nice place, Food was good and the service very professional.

"Very good"
5/6
Ruud d.4 years ago · 1 review

Goede bediening en lekker eten. De sfeer in het restaurant was prima.

"Very good"
5/6
Ilona M.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten! Eten kwam snel en bediening was zeer vriendelijk!

"Very good"
5/6
Sim V.4 years ago · 1 review

Het eten was heerlijk en de bediening prettig. De avond was geslaagd!

"Excellent"
6/6
Jordi v.4 years ago · 1 review

Heel lekker eten, snel en voor een goede prijs! Top!

"Very good"
5/6
Heleen B.5 years ago · 1 review

Heerlijk diner, heel vriendelijke bediening, mooie inrichting. We komen zeker terug!

"Very good"
5/6
Mandy E.5 years ago · 1 review

The food was good and flavorful, the staff is very friendly

"Excellent"
6/6
Magally H.5 years ago · 1 review

Excellent service. Delicious food. Music live. All very good. Excellent!

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner5 years ago · 0 reviews

Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening, prima service en dat alles tegen een redelijke prijs.

"Very good"
5/6
S.M.C. S.5 years ago · 1 review

Bijzondere ervaring: er werd kennelijk een feest gevierd en het restaurant stroomde vol met mensen van Indiase afkomst, prachtig gekleed, de mannen in authentieke Sikh-dracht. Heel mooi om mee te maken! Gerechten waren lekker, voorgerecht een beetje te lang verhit. Bediening vriendelijk en zorgzaam. Wachttijden vrij lang, maar het personeel had het dan ook extra druk vanwege de feestelijke gelegenheid! En bezoek/maaltijd is zeker aan te bevelen!!

"Average"
3/6
Davide L.5 years ago · 1 review

Ik had een giftforyou card gekregen en in dit restaurant besteed. Een hoofdgerecht besteld. Helemaal geen groenten gekregen. Erg jammer.

"Excellent"
6/6
Mariska W.5 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten, goede sfeer. Erg vriendelijk personeel. Wij komen zeker nog eens terug!

"Excellent"
6/6
Niermala B.5 years ago · 1 review

Goede sfeer, goed en voldoende eten en goede vriendelijke bediening

"Very good"
5/6
Patryk K.5 years ago · 1 review

The service is great and food amazing! Really good wine too!

"Excellent"
6/6
Christa H.5 years ago · 1 review

Voor herhaling vatbaar! Super vriendelijke bediening en zeer lekker gegeten

"Average"
3/6
Samantha S.5 years ago · 1 review

Actie menu van de vomar dineractie gegeten. Man bood naanbrood aan die we achteraf er nog los bij konden betalen dit was a 7.95 per brood. Verder was.het prima. Maar was.voordeliger geweest als we daar zonder actie hadden gegeten.

"Good"
4/6
rcm D.5 years ago · 1 review

Kwam via een Vomar deal (twee persoon gratis /set menu). Eten was van hoge kwaliteit en goed verzorgd. De service was uitstekend. Ga zeker nog eens. Enige min puntje: achterin 't restaurant zat een groep. Dan een heel stuk leeg en wij bij het raam aan voorzijde. Was dus wat leeg/beetje ongezellig.... Waarom niet iedereen bij elkaar voorin?

"Very good"
5/6
L J.5 years ago · 2 reviews

Prima keuken. Goede bediening. Komen zeker terug. Niet te spicey

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner5 years ago · 0 reviews

Beste indian in amsterdam food was great thanks til soon

"Excellent"
6/6
Maria D.5 years ago · 7 reviews

Our group of 11 found absolutely nothing to complain about, Memories of India is an excellent restaurant.

"Not good "
2/6
Anita W.5 years ago · 2 reviews

Eten was zeer matig. Bediening deed zijn best maar een Spa blauw bestellen was al lastig.