Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Utrecht
Centre
MiLi
MiLi Reviews

MiLi

Asian Fusion, Asian, Dutch, International

Dishes priced around8€

Photo of restaurant MiLi in Centre, Utrecht

Fast and free booking for:

Reviews of MiLi (143)

Read what people think about MiLi. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about MiLi before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about MiLi and book a table with confidence!

5.6/6

143 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Very pleasant
699
534
46
34
2
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Very good"
5/6
Sandra S.a year ago · 1 review

Top service, vriendelijke bediening en kom zeker eens terug! Heerlijk eten ook

"Excellent"
6/6
Antonet E.a year ago · 1 review

Fijne rustige bediening en omgeving. Eten was heerlijk en mooi opgemaakt. 2de keer hier gegeten, wil vaker hier gaan eten. 😁

"Excellent"
6/6
Hester G.2 years ago · 2 reviews

Always delicious food and always friendly service. Our long term favourite.

"Excellent"
6/6
Gabrielle D.2 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten! Prima bediening! Echt een avondje uit en genieten!

"Very good"
5/6
Annette R.2 years ago · 1 review

Erg lekkere gerechtjes en vriendelijke bediening in een fijne ambiance.

"Very good"
5/6
Richanel A.2 years ago · 1 review

Het eten was heerlijk en personeel heel vriendelijk. Een aanrader

"Good"
4/6
Vera V.2 years ago · 1 review

Absoluut lekker eten en fijne bediening! Vond het alleen prijs-kwaliteit niet in verhouding..

"Average"
3/6
K.L. S.2 years ago · 1 review

Het eten (het waren ook nogal kleine porties) is veel te duur in vergelijking met de prijs. Uiteindelijk betalen we (inclusief drank + meerprijs bij sommige gerechten maar zonder dessert) ongeveer EURO 60,- pp.

"Excellent"
6/6
G V.2 years ago · 1 review

Restaurant waar je heerlijk kan eten en de klant koning is

"Excellent"
6/6
Wy W.2 years ago · 1 review

Bediening was geweldig en eten kon geen keuzen maken! Heerlijk 🤤

"Very good"
5/6
Silko B.2 years ago · 4 reviews

Leuk restaurant met echt heerlijke sushi. Overduidelijk betere kwaliteit dan andere AYCE concepten. Scherpte personeel ivm opnemen bestelling zou iets omhoog kunnen omdat je per ronde slechts 1 gerecht mag bestellen. Mede doordat de keuken om 21:45 dicht gaat is dat wel een puntje van kritiek. Verder uitermate prettig dat er niet zoals bij veel restaurants tegenwoordig al na 2/2,5 uur de rekening vanzelf komt omdat de volgende shift aan je tafel wil zitten. Komen zeker terug!

"Excellent"
6/6
Roel V.2 years ago · 1 review

Ontzettend lekker eten, fijne sfeer en vriendelijke bediening. Top ervaring!

"Good"
4/6
freddy P.2 years ago · 1 review

eerder geweest zegt dus eigenlijk genoeg dat we bij jullie terugkomen. Hulde en hou vol in deze barre tijden!

"Excellent"
6/6
Hester G.2 years ago · 2 reviews

Always great food. Never disappointed, just love their Asian food

"Very good"
5/6
J.M. E.2 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten, fantastische gerechten. Wij hadden multi experiece gekozen. Dat was het ook. Was een top experience qua eten en bediening. En qua prijs ook

"Very good"
5/6
Alex v.2 years ago · 1 review

We hebben heerlijk gegeten en fijn dat je een aantal verschillende gerechten kunt proberen. Genoeg variatie en gezellige entourage.

"Very good"
5/6
Krista K.2 years ago · 1 review

Gezellig gezeten, heerlijk gegeten. Lekkere verse sushi, en andere gerechtjes. Vriendelijke bediening.

"Very good"
5/6
Remko H.2 years ago · 1 review

Het eten is fantastisch! De sfeer is er prima en het is schoon en netjes met fijn personeel.

"Excellent"
6/6
Herman S.3 years ago · 1 review

Perfecte service. Lekker eten. Leuk concept. Eten mooi opgemaakt. Goed betaalbaar.

"Excellent"
6/6
Corne M.3 years ago · 1 review

Dit restaurant voldoet helemaal aan onze wensen. Hier is de klant nog koning, correcte bediening oog voor details en de gastheer heeft altijd even tijd voor je. Je kunt hier ongedwongen genieten van heerlijker exclusieve rechten.

"Very good"
5/6
Erik W.3 years ago · 1 review

Als vanouds weer lekker en ontspannen gegeten. Aziatische keuken ten top.

"Excellent"
6/6
Maurice h.3 years ago · 1 review

Heerlijk eten, goeie service en vriendelijk personeel! Zeker een aanrader!

"Excellent"
6/6
Linda M.3 years ago · 1 review

Dit was de eerste keer dat wij hier hebben gegeten en het was fantastisch! Heerlijk eten, lekker muziekje op de achtergrond en een fijne sfeer. Beste sushi die wij ooit hebben gehad. Alles word luxe geserveerd en je hebt ondanks corona lang de tijd om te eten. Zeker een aanrader!

"Excellent"
6/6
L.L. N.3 years ago · 1 review

Lekkerste plek voor aziatisch eten, je kunt hier gerust een aantal uurtjes vertoeven. De locatie is niet helemaal ideaal voor de corona maatregelen (enkel buiten op het terras eten) maar het eten en de bediening maakt het helemaal goed!

"Excellent"
6/6
Nelleke K.4 years ago · 1 review

Weer heerlijk gegeten bij MiLi. Nu voor de 3de keer hier geweest en bij iedereen die ik meeneem de beste sushi die ze geproefd hebben, zeker de moeite waard om hier te mogen eten.

"Excellent"
6/6
Daphne S.4 years ago · 1 review

Het eten was erg lekker en de service was goed!

"Excellent"
6/6
Marie-Louise v.4 years ago · 1 review

Voor de tweede keer geweest gisteren. Heerlijk gevarieerd Aziatisch eten en gezellige bediening!👌

"Very good"
5/6
Robin W.4 years ago · 1 review

Prima, lekker en een goede prijs! Restaurant zat ook vol op maandag dus zegt genoeg!

"Excellent"
6/6
LL -.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten en vriendelijk personeel. Prijs / kwaliteit verhouding is prima

"Very good"
5/6
Peter v.4 years ago · 2 reviews

Voor de 4e keer gegeten en als vanouds weer top! we beschouwen dit als 1 van onze vaste restaurants :)

"Good"
4/6
Esther d.4 years ago · 1 review

Lekker gegeten. Gangen mooi opgediend. Geen typische all-you-can-eat beleving maar gewoon prima 5 gangen gegeten.

"Excellent"
6/6
Maxime M.4 years ago · 1 review

Leuke en vriendelijke bediening en heerlijke gerechten. Wij hebben genoten!

"Very good"
5/6
Nikki M.4 years ago · 1 review

Kleine gerechtjes, dus verschillende rondes kunnen bestellen en vanalles kunnen proeven. Vriendelijk personeel. Echt een aanrader!

"Excellent"
6/6
Cjk M.4 years ago · 1 review

Heb overal gegeten maar dit was perfect Gastheer was vriendelijk, spontaan en vooral klantvriendelijk super genoten Is echt een plek om te wenzen. En helemaal uit Alkmaar . Een dagje uit Utrecht en de kok dat spreek vanzelf Top.

"Very good"
5/6
Alexandra A.4 years ago · 1 review

Heerlijk eten in goed tempo opgediend. Ruime keuze. Ook prima voor vegetarisch. Leuke sfeer. Misschien iets strakker met glaswerk weghalen wat niet gebruikt wordt en servies voor dat de volgende gang komt. Verder vriendelijk personeel.

"Very good"
5/6
Ron K.4 years ago · 2 reviews

Super weer heerlijk gegeten 🍀 de kok kookt fantastisch Erg afwisselend 🙏🍀

"Excellent"
6/6
Ro H.4 years ago · 1 review

Gevarieerd Aziatisch eten. Van Dim Sum en Sushi tot teriyaki beef, van een zeer goede en smaakvolle kwaliteit. Ook geen overdreven lange kaart, maar ook wel dermate uitgebreid dat je keuze erbij zit; vlees, vegetarisch en vis. (Weer) voor herhaling vatbaar zonder dat je het gevoel hebt dat je hetzelfde eet als de vorige keer. De kaart wijzigt ook regelmatig. Personeel is zeer vriendelijk en geduldig. Ontspannen sfeer. Aanrader.

"Excellent"
6/6
Desley H.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten! Ik zal het zeker aanraden aan mijn vrienden en collega's.

"Excellent"
6/6
Mirte K.4 years ago · 1 review

Heerlijk gevarieerd gegeten, vooral de sushi was heel goed! Prijs kwaliteit verhouding is top!

"Very good"
5/6
Etienne B.4 years ago · 2 reviews

We hebben het ‘onbeperkt’ menu genomen. Het eten is heerlijk en mooi gemaakt, echt veel beter dan bij de goedkopere restaurants. Enige wat jammer is is dat je maar 1 gerechtje per keer mag bestellen en je dus best vaak (lang) zit te wachten. Waarschijnlijk een manier om er voor te zorgen dat je niet te veel bestelt... Maar de kwaliteit is subliem.

"Excellent"
6/6
kasper v.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten bij mi li. Mooi opgemaakte gerechtjes, vriendelijk personeel.

"Excellent"
6/6
Marlous v.4 years ago · 1 review

Heerlijke gerechten, super bediening, fijne sfeer, we komen hier graag!

"Excellent"
6/6
Casper V.4 years ago · 1 review

Geweldig eten en daarnaast was er ook erg goede service! Wij komen hier graag nog een keer eten!

"Excellent"
6/6
Bram v.4 years ago · 2 reviews

Echt een top restaurant op elk opzicht. Kom er zeker vaker!

"Excellent"
6/6
Mark M.4 years ago · 1 review

Goede verse sushi. Met liefde bereid. Lekker gegeten en hele goede service!

"Excellent"
6/6
LDR K.4 years ago · 1 review

Super lekker eten en erg vriendelijke bediening. Veel tijd om verschillende gerechtjes te proberen

"Excellent"
6/6
Eglas M.4 years ago · 1 review

Heerlijke avond gehad met lekkere gerechten om te delen. Eigenaars zijn heel erg gastvrij en vriendelijk. Ik kom zeker nog een keer terug.

"Excellent"
6/6
Renate T.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten van de vernieuwde kaart met alle goede zorgen daaromheen. Fijn dat we weer mogen eten bij Mi Li

"Excellent"
6/6
Judith V.4 years ago · 1 review

Genoten van de nieuwe kaart met nog meer heerlijke vers bereide sushi. Veel aandacht ook voor de presentatie en zeer gastvrij.

"Excellent"
6/6
Dennis N.4 years ago · 3 reviews

Zoals elke keer fantastisch gegeten, dank je wel MiLi we hebben genoten en de kinderen ook groet Dennis

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.