About Palladio

More information about Palladio is available in Dutch language. Please change the language to Dutch to see more information.

Opening Times

Closed now
Sunday
Closed
Monday
5:00 pm - 10:30 pm
Tuesday
5:00 pm - 10:30 pm
Wednesday
5:00 pm - 10:30 pm
Thursday
5:00 pm - 10:30 pm
Friday
5:00 pm - 10:30 pm
Saturday
5:00 pm - 10:30 pm

Address

Palladio
Elandsgracht 64
1016 TX Amsterdam

Menu Highlights

CFF90582-F455-4B0D-A7E6-E6FFF25E54A4

Salads

Moscaico Di Verdure

Verschillende gegrilde groenten
€9.50

Prosciutto Di Parma

Parma ham denominazione
€11.50

Vitello tonnato

Kalfsvlees met tonijn saus
€12.50
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Mains

Penne All'Arrabbiata

Met pikante tomaten saus
€11.50

Strozzapretti Con Gorgonzola E Radicchio

Korte pasta met gorgonzola
€12.50

Fettuccine Al Tartufo D'umbria

Fettuccine geserveerd met truffelsaus
€13.50
23914FCF-1514-4544-82D9-2C2EDB2B8818

Desserts

Gelato Misto

€5.00

Musica Dello Chef

Chocolade souffle met vanille ijs
€7.50

Gran Dessert

€11.00

52 Palladio Reviews

Excellent
5.4/6
52 Reviews
Food:Outstanding
Noise levels:Pleasant
Atmosphere:Excellent
Value for money:Good value
Service:Excellent
Waiting time:Exceptionally good
Sort by:Most useful
  • Most useful
  • Highest rated
  • Most recent
"Excellent"6/6
Riet P.6 days ago · 2 reviews

We zaten heerlijk buiten, dan kan het al bijna niet meer stuk. Maar met de Hele fijne, snelle en gezellige bediening en het heerlijke eten was de avond compleet.

"Excellent"6/6
Ciska M.3 months ago · 1 review

Lekker, authentiek, lieve service. Gezellig, gastvrij met lekker en eenvoudig eten. Alleen beetje luide muziek. Verder fijn! Molto molto bene! Wijn goed, capuccino beetje lauw. Chocoladesoufflé heel bijzonder.

"Excellent"6/6
Shirley V.4 months ago · 1 review

Goed gelegen, makkelijk bereikbaar met OV. Lekker eten, gezellige sfeer, bediening (Antonio) uitstekend! De jarige in ons gezelschap voelde zich echt jarig! Met een tiramisu van het huis voor de jarige en nog een lekker likeurtje nadat de tekening betaald was.

"Excellent"6/6
Riet P.5 months ago · 2 reviews

De iets te harde muziek werd al snel zachter gezet. De bediening was buitengewoon vriendelijk. En het eten, niet onbelangrijk, heerlijk. De huiswijn smaakte prima, waardoor de prijs ook zeer acceptabel bleef.

"Excellent"6/6
Rena B.a year ago · 1 review

Palladio was our favourite dinner time experience of our one week long stay in Amsterdam. The food was amazing, the service was exceptional, and the ambiance of the restaurant was one in which we felt we had been transported to Italy. The owner and staff was 100% committed to ensure that everyone being served had an exceptional dinner. The obvious pride that they had in what their restaurant was able to provide was amazing. We loved it so much we came back for our last dinner in the city - something that we have never done before - eat twice at the same restaurant during our vacations in other European cities - even in Italy! Well done and thank-you!

"Excellent"6/6
Jeffrey A.9 months ago · 10 reviews

Heerlijk avond gehad, ik ben hier nu al meerdere keren geweest en kom ook zeker weer terug. Ook een plek die in anderen ook altijd als tip geef. De gerechten zijn origineel en echt niet te vergelijken met een standaard italiaans restaurant. Ook is de bediening heel vriendelijk, kundig en snel. Alle keren dat ik er ben geweest was er ook hetzelfde personeel in de bediening dus dat is ook wel een goed teken

"Great"5/6
Mie V.3 years ago · 1 review

Mijn zus had me Palladio aangeraden na haar bezoek vorig jaar. En voor mij ook meevaller. Gezellig, goede bediening, erg lekker en niet te prijzig. Ook perfect qua timing ts de verschillende gerechten. Ik keer zeker terug als ik nog eens in AMS ben.

"Excellent"6/6
Dennis S.3 years ago · 1 review

Top restaurant ! De sfeer en de setting was erg goed. Bediening was zeer vriendelijk en klantgericht. De meeste gerechten zijn in t Italiaans omschreven maar de bediening lichtte alles graag toe. Het eten was erg goed; authentiek Italiaans. De wijn was voortreffelijk. De prijs was ok, niet goedkoop wat logisch is. Je betaald voor de ervaring van goed dineren. Een absolute aanrader !

"Excellent"6/6
Thijs M.3 years ago · 3 reviews

Mooi weer, dus we konden buiten zitten: de dames brachten tafels naar buiten. Het mix voorgerecht is een lekkere combi van gegrilde groentes, kaas en vlees. De pasta schotels waren ruime porties, de saltimbocca iets krap. Heerlijk gegeten. Komen zeker terug.

"Excellent"6/6
hanny B.2 years ago · 1 review

Personeel zeer gastvrij en vriendelijk. Het eten viel een beetje tegen . Bijvoorbeeld voorgerecht rucola. Veel rucola, maar erg zuinig met de kaas . Beetje saai. Verder prijs kwaliteit is redelijk. Wijnkaart, weinig keus in redelijk betaalbare wijn. Huiswijn was oké.