Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Amsterdam
City Centre
Palladio
Palladio Reviews

Palladio

Italian, Mediterranean, European

Dishes priced around19€

Photo of restaurant Palladio in City Centre, Amsterdam
Palladio is not bookable via Quandoo. To make a reservation, contact the restaurant using the details below.

Reviews of Palladio (67)

Read what people think about Palladio. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Palladio before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Palladio and book a table with confidence!

5.3/6

67 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Good value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Pleasant
636
523
44
33
2
11
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Excellent"
6/6
Kush W.4 years ago · 285 reviews

The food was very tasty. The staff was very friendly and helped us a lot is ordering the correct dishes. Will visit again.

"Very good"
5/6
Paul V.5 years ago · 1 review

Zeer zeker voor herhaling vatbaar!!! Een geweldige eigenaar, en de echte italiaanse sfeer.

"Very good"
5/6
Kenneth T.5 years ago · 1 review

really enjoyed the food and the service was great. Hope to come back sometime.

"Very good"
5/6
Marijke v.5 years ago · 1 review

ze hadden te weinig personeel in de bediening dus we moesten een aantal malen vragen om geholpen te worden maar het blijft een geweldige stek.

"Excellent"
6/6
Thom K.5 years ago · 1 review

gewoon erg aangenaam om naar toe te gaan, dus fijn

"Very good"
5/6
Gerry K.5 years ago · 1 review

de jongere serveerster (lange blonde haren) en de man van rond de 50 (?) vond ik erg prettig. maar de andere brildragende dame van rond de 50 (?) niet. zij zei tegen de jongere serveerster toen deze met mij een kort en prettig gesprekje had over het eten zélf; "doorwerken !". dat viel voor mij verkeerd! druk of niet.... we betalen hier ook voor! voor de rest een aanrader voor iedereen!!

"Average"
3/6
peter k.5 years ago · 1 review

Een gezellig restaurant met een huiselijke sfeer..Een groot nadeel zijn de veel te kleine porties .Wij hebben nog niet vaak meegemaakt dat wij met een onvoldaan gevoel naar buiten gingen.Vooral de hoeveelheid pasta was echt belachelijk weinig.Jammer want de kwaliteit was goed.Als dit niet het geval zou dit echt mijn vaste Italiaan kunnen worden.

"Good"
4/6
Stefania D.5 years ago · 1 review

accoglienza gentile, ottime le fettuccine al tartufo, la carne era un po' grassa, buoni i contorni Tavoli piuttosto vicini e c'e' un po' di odore dalle cucine

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner5 years ago · 0 reviews

Palladio is altijd leuk en heeft een authentieke gezellige sfeer. Het eten is lekker en het personeel heel vriendelijk, ook kunnen ze een beetje gestrest zijn als het druk is. Maar misschien is dat gewoon Italiaanse vurigheid. :) Ik kom er graag!

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Plus: Heerlijk eten, fijn restaurant Min: wat heftige knoflook lucht en de serveerster kon de wijn niet echt toelichten. Niet het goedkoopste restaurant maar het is t waard.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

It was a pretty busy evening but still it took over an hour to get the starter. Otherwise the staff were friendly and food delicious!

"Average"
3/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Dit restaurant heeft een gezellige inrichting en we hebben genoten van de gerechten. Dit was echt lekker. We vinden wel dat de hoeveelheden erg klein waren. We aten met 4 voor zo'n 120 euro (fles wijn inbegrepen), maar hadden hierdoor een wrang gevoel. Antipaste en pasta was onvoldoende voor een maaltijd en het bijnemen van een extra gerecht zou alles voor ons gezin wel erg duur maken. De heerlijke spaghetti met zeevruchten (echt lekker) was bijvoorbeeld in enkele happen op. Met gepaste hoeveelheden zouden we dit restaurant een topscore geven, maar helaas gingen we met een ontevreden gevoel buiten.

"Average"
3/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Having a meal at Palladio was always a great experience for the last 5 years, until last night. The service was slightly off and all salads had no dressing

"Excellent"
6/6
Gert N.6 years ago · 1 review

Een super restaurant! Voortreffelijk eten en mooie hoeveelheden, zodat je ook echt op z’n Italiaans eerst een voorgerecht kunt nemen en dan zelfs na het hoofdgerecht ruimte hebt voor een overheerlijk dessert! Klasse! We komen terug!

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

As always, great food and excellent service. Great neighborhood Italian restaurant.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Heerlijk authentiek italiaans eten! Vlotte bediening, t was een beetje druk omdat het buitenterras ook vol zat met eters.. daarom minder aandacht voor de tafels.. ondanks dat.. tot volgend jaar.( als afsluiter jaarlijks A,dam uitje met vriendin en dochters)

"Very good"
5/6
Ty J.6 years ago · 5 reviews

Great food and atmosphere. Staff was super friendly and fun and created a great experience. It is always a good place to go to enjoy great food.

"Excellent"
6/6
Marie-Annie P.6 years ago · 2 reviews

We zaten heerlijk buiten, dan kan het al bijna niet meer stuk. Maar met de Hele fijne, snelle en gezellige bediening en het heerlijke eten was de avond compleet.

"Good"
4/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

niets mis mee, maar ook niets extra's. Dus, daar zullen we niet meer terugkomen als er geen echte verandering meer plaats vindt. Kaart is simpel, dat ik ok. Specials van de dag werden ons niet voorgesteld.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Lekker, authentiek, lieve service. Gezellig, gastvrij met lekker en eenvoudig eten. Alleen beetje luide muziek. Verder fijn! Molto molto bene! Wijn goed, capuccino beetje lauw. Chocoladesoufflé heel bijzonder.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Goed gelegen, makkelijk bereikbaar met OV. Lekker eten, gezellige sfeer, bediening (Antonio) uitstekend! De jarige in ons gezelschap voelde zich echt jarig! Met een tiramisu van het huis voor de jarige en nog een lekker likeurtje nadat de tekening betaald was.

"Excellent"
6/6
Marie-Annie P.6 years ago · 2 reviews

De iets te harde muziek werd al snel zachter gezet. De bediening was buitengewoon vriendelijk. En het eten, niet onbelangrijk, heerlijk. De huiswijn smaakte prima, waardoor de prijs ook zeer acceptabel bleef.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Erg aardige bediening. Echte Italiaanse atmosfeer. Het gerecht dat mijn man bestelde was op, maar er was genoeg keuze. Het eten was erg smakelijk en de wijn erg goed. Aanrader!

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Uit eten zoals het hoort , fantastisch Italiaans eten in een gezellig klein restaurant ,heerlijke wijnen en een goede enthousiaste bediening, wij komen zeker hier terug !

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Great food and terrific service! True Italian! Pasta was cooked to perfection. Thank you so much for a wonderful evening. We will be happy to return soon!

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Heerlijk avond gehad, ik ben hier nu al meerdere keren geweest en kom ook zeker weer terug. Ook een plek die in anderen ook altijd als tip geef. De gerechten zijn origineel en echt niet te vergelijken met een standaard italiaans restaurant. Ook is de bediening heel vriendelijk, kundig en snel. Alle keren dat ik er ben geweest was er ook hetzelfde personeel in de bediening dus dat is ook wel een goed teken

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Palladio was our favourite dinner time experience of our one week long stay in Amsterdam. The food was amazing, the service was exceptional, and the ambiance of the restaurant was one in which we felt we had been transported to Italy. The owner and staff was 100% committed to ensure that everyone being served had an exceptional dinner. The obvious pride that they had in what their restaurant was able to provide was amazing. We loved it so much we came back for our last dinner in the city - something that we have never done before - eat twice at the same restaurant during our vacations in other European cities - even in Italy! Well done and thank-you!

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Awesome authentic casual Italian place. Friendly service and mouthwatering dishes. Had Burrata salad as starter and mixed grilled fish for main and affogato for dessert.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Heerlijk gegeten! We beetje weinig, maar super lekker! Voor herhaling vatbaar! Vriendelijke bediening ook. Kom er zeker weer terug. Van de zomer kan je daar ook lekker buiten eten.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Een echt Italiaans restaurant, goede sfeer, erg vriendelijke bediening en super lekker eten! Een aanrader. Als we weer in Amsterdam zijn komen we zeker terug.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Was een perfecte avond met de kleinkinderen. Eten was heerlijk, goed verzorgd en goede nazorg. Alle tafels waren bezet. Hele vriendelijke en professionele bediening. Komen gauw terug.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Leuk restaurant, vriendelijke bediening en lekker eten. Ook goede wijn, dus wat wil je nog meer? Ik was er tijd niet geweest, maar ik ga dat zeker weer doen.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

We hebben heerlijk gegeten. Het restaurant ziet er prachtig uit met uitzicht over de gracht. Ook het personeel was zeer kundig en attent. Dit restaurant is een absolute aanrader!

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Heerlijk gegeten met zij tweetjes bij paladijn! Zo moet Italiaans smaken. Verse pasta , fluweel zacht toetje :) wij komen zeker terug voor Nog zo'n fijne avond.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Authentiek Italiaans. Helemaal Top! Heerlijk gegeten, super aardige mensen in de bediening! Absoluut reden om weer terug te keren in de toekomst. Echt een aanrader!

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Leuke plek, knus restaurant en lekker Italiaans eten. De bediening was vriendelijk en sprak alleen Engels. Vooral de anti-pasti waren heerlijk. De bruchetta en caprese zijn een aanrader.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Authentiek Italiaans restaurant, aardige bediening en niet te opgeprikt. Niet onbelangrijk: heerlijk gegeteh van antipasti tot het toetje :) En een glaasje limoncello van het huis is een heerlijke afsluiter!

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Heel lekker gegeten En aardige bediening redelijk geprijsd Alles vers gemaakt de carpaccio van tonijn Super zacht en ook de vegetarische gerechten met zorg gemaskt Een aanrader in de Jordaan

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Mijn zus had me Palladio aangeraden na haar bezoek vorig jaar. En voor mij ook meevaller. Gezellig, goede bediening, erg lekker en niet te prijzig. Ook perfect qua timing ts de verschillende gerechten. Ik keer zeker terug als ik nog eens in AMS ben.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Top bediening, heerlijk gegeten. Alleen gorgonzolasaus mag iets meer liefde en zorg. Verder lekkere huiswijn. Vitello tonato top! En citroentaartje met merengue was echt heerlijk!

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Een heerlijk voorgerecht bruschette miste vegetarisme & vitello tonnato (kalfsvlees met tonijn saus) Daarna Superlekkere Pasta gegeten met Zalm & wodka saus. Tussendoor heerlijk vers brood. Top locatie. Mijn favoriete plek in Amsterdam!!

"Good"
4/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Het eten was lekker en goed om een mooie avond te beginnen maar niet heel bijzonder. De locatie is super centraal en het restaurant mooi ingericht, met en open keuken.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Uitstekend gegeten, gerechten waren zonder uitzondering erg goed klaar gemaakt. Goede kok, gastvrije en hartelijke mensen in de bediening in een mooi restaurant, net buiten de grote drukte. Aanbevolen!

"Good"
4/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Eten was lekker en goede prijs kwaliteit; drankprijzen erg duur en past niet bij foodprijzen, supergoede service en leuk personeel,alleen italianen, vriendelijk, keuke knusse ruimte

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Was er jaren niet meer geweest; een gemis aan mijn kant. Het eten is nog steeds voortreffelijk, de huiswijn erg lekker en de ambiance voelt goed. Dat de bar heeft moeten plaatsmaken voor meer tafels maak t het geheel sfeervoller.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Personeel zeer gastvrij en vriendelijk. Het eten viel een beetje tegen . Bijvoorbeeld voorgerecht rucola. Veel rucola, maar erg zuinig met de kaas . Beetje saai. Verder prijs kwaliteit is redelijk. Wijnkaart, weinig keus in redelijk betaalbare wijn. Huiswijn was oké.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Mooi weer, dus we konden buiten zitten: de dames brachten tafels naar buiten. Het mix voorgerecht is een lekkere combi van gegrilde groentes, kaas en vlees. De pasta schotels waren ruime porties, de saltimbocca iets krap. Heerlijk gegeten. Komen zeker terug.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Heerlijke kaart, vriendelijke bediening, relaxte sfeer, zetten gewoon een extra tafel op de stoep bij mooi weer. Komen hier al van af het eerste begin, altijd een feestje

"Awful"
1/6
trudy h.7 years ago · 1 review

slechte beoordeling ! eten ; prijs kwaliteit slecht , hoeveelheid wijn, heel weinig voor 4 euro , acomodatie ongezellig en niet fris ! daar gaan we nooit meer heen .

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

great location, very tasty food, good service and nice environment to enjoy your meal. the specials of the day are usually better than a la carte menu