Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Amsterdam
City Centre
Piet de Leeuw
Piet de Leeuw Reviews

Piet de Leeuw

Steak, European, Dutch

Dishes priced around23€

Photo of restaurant Piet de Leeuw in City Centre, Amsterdam
Piet de Leeuw is not bookable via Quandoo. To make a reservation, contact the restaurant using the details below.

Reviews of Piet de Leeuw (440)

Read what people think about Piet de Leeuw. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Piet de Leeuw before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Piet de Leeuw and book a table with confidence!

5.4/6

440 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Pleasant
6255
5131
431
316
26
11
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Excellent"
6/6
María L.a year ago · 1 review

The food was really amazing...and the waitress were very kind.

"Excellent"
6/6
Aigul G.a year ago · 1 review

Great food,great service, everything was awesome. Hope to be back sometime

"Excellent"
6/6
Jeremy D.2 years ago · 1 review

Highly recommended! Charming traditional neighborhood restaurant and a great value.

"Very good"
5/6
Lars K.2 years ago · 2 reviews

Wat een super verborgen pareltje deze zaak! Het enige wat wij jammer vonden is dat de prijzen van de kaart niet overeenkomen met de prijs op de rekening….. kijk hier even naar.

"Very good"
5/6
Julia H.3 years ago · 1 review

Super gegeten alles was goed zeker komen we nog een maal!!

"Excellent"
6/6
Patrick W.3 years ago · 1 review

Uitstekend en lekker gegeten en vriendelijke personeel ! En betaalbaar

"Excellent"
6/6
Wim B.4 years ago · 1 review

Uitstekende service en de paardenbiefstuk was uitmuntend. Wij komen zeker terug!

"Very good"
5/6
Fred T.4 years ago · 1 review

Komen hier regelmatig. Als je van een goed stukje vlees houdt in een gezellige ongecompliceerde omgeving en dat alles eerlijk geprijsd dan is dit het juiste adres.

"Excellent"
6/6
Sandra G.4 years ago · 1 review

Toller Service, eine gesellige Atmosphäre & super leckeres Essen - nur zu empfehlen!

"Very good"
5/6
Dinand K.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten, prima bediening. Jammer van de corona bezetting. Restaurant nog niet half vol

"Excellent"
6/6
Roos v.4 years ago · 1 review

Fantastische bediening en overheerlijke biefstuk! Als vanouds! En leuk schilderij binnen ;)

"Excellent"
6/6
Michel P.4 years ago · 1 review

gezellig en bediening was heel heel leuk. prima gegeten en super sfeer

"Excellent"
6/6
N.G. K.4 years ago · 1 review

Bezoek "Piet de Leeuw" al zo'n 60 jaar en ben iedere keer weer blij verrast door de warme gastvrijheid en de hoge kwaliteit van het geborene.

"Good"
4/6
Rob V.4 years ago · 1 review

Voor een Amsterdammer viel het reuze mee lekker gegeten heerlijke haringen

"Excellent"
6/6
Jonathan T.4 years ago · 1 review

Echt een top restaurant met lekker eten en goede prijzen

"Excellent"
6/6
Dirk S.4 years ago · 2 reviews

Super goed eten en goede service. Sharon dank je dirk

"Excellent"
6/6
Caterina M.4 years ago · 1 review

The food is delicious, the staff is very friendly and the prices are fair! No complaints! Recommended

"Excellent"
6/6
Ester S.4 years ago · 1 review

Zoals altijd een super lekker etentje gehad bij Piet de Leeuw! Frank was gezellig op dreef en het was daardoor, ook buiten, helemaal top! Hierbij roep ik iedereen op het restaurant te bezoeken, ze hebben onze steun nu hard nodig! Ik moet er niet aan denken na al die jaren niet meer bij Piet de Leeuw binnen te lopen!

"Very good"
5/6
Edward B.4 years ago · 1 review

Very pleasant and tasty meal, nice service and good spot to sit outside.

"Excellent"
6/6
Paul K.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten bij piet de leeuw vanavond! Aanrader voor een goede biefstuk in jus!

"Excellent"
6/6
Grace G.4 years ago · 1 review

Super leuk restaurant , heerlijk eten, biefstuk echt is echt magnifiek!! Lief personeel, voor een gezellig avondje weg is dit zeker een aanrader

"Very good"
5/6
Olivier F.4 years ago · 1 review

Very nice food Friendly service Good atmosphere Good covid practice

"Excellent"
6/6
Fjodor G.4 years ago · 3 reviews

Heerlijk en fijn om na lange tijd weer terug te zijn!

"Excellent"
6/6
Ferdinand K.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten. Gezellig zoals altijd. En het restaurant is Corona proof.

"Very good"
5/6
Arie T.4 years ago · 1 review

Lekker ouderwets avondje Piet! Bedankt voor de gezelligheid heren, was top!

"Excellent"
6/6
Roger S.4 years ago · 1 review

Bezoek was als altijd aan dit mooie restaurant. Ik kom hier graag met gasten en zat nu gezellig op het terras.

"Average"
3/6
Michèle V.4 years ago · 1 review

De bediening is net aan de kant van de vriendelijkheid / een glimlach op het gezicht is waarschijnlijk te veel

"Excellent"
6/6
Peter v.4 years ago · 2 reviews

Het was weer geweldig zoals ik gewend ben, een aanrader

"Excellent"
6/6
Bas I.4 years ago · 2 reviews

Gezellig en goed lekker gegeten echt een aanrader om effe gezellig uit eten te gaan

"Excellent"
6/6
Ferry T.4 years ago · 1 review

Heerlijk eten in een soort van leuke bruine kroeg en een leuke plek om vaker te verblijven!

"Excellent"
6/6
Sebastiaan d.4 years ago · 1 review

Super Amsterdams restaurant, kleine overzichtelijke kaart. Vriendelijke bediening, door drukte duurde het iets langer, maar het eten is heerlijk

"Excellent"
6/6
Ellen D.4 years ago · 1 review

Alles was optimaal - helemaal top dus. En de paardenbief was lekkerder dan de ossenhaas in het mixgerecht. Heerlijke gorgonzolasaus. Was weer fijn allemaal!

"Excellent"
6/6
Bert S.4 years ago · 2 reviews

Bert Steen, Kom al 42 jaar bij Piet de Leeuw, Piet kwam ook jaren bij mij in de Seawolf in Carihuela, het is erg dat hij er niet meer is, was een vaan de aardigste mensen die ik heb gekend samen met zijn vrouw Mira.

"Excellent"
6/6
Kristian v.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten! Leuke sfeer, alsof je in een kroeg zit.

"Very good"
5/6
Casper B.4 years ago · 1 review

Lekker eten en eerlijk personeel mét humor! Al met al, een prima avond.

"Excellent"
6/6
Milko D.4 years ago · 1 review

Vriendelijk en vrolijk hier weet men nog wat gastvrij is

"Very good"
5/6
edo s.4 years ago · 1 review

prima gegeten, goede bediening, ruim portie bijgerechten, aanrader, beperkte wijnkeuze per glas

"Excellent"
6/6
Boudewijn T.4 years ago · 1 review

Super ! Geweldig zo als altijd. Tot de volgende keer

"Excellent"
6/6
Patrick H.4 years ago · 1 review

Was erg gezellig en lekker! Vriendelijk personeel ook! Zeker aanrader

"Excellent"
6/6
Sabine K.4 years ago · 2 reviews

Super leuk zaakje! Heerlijk gegeten top bediening! Ik kom zeker nog een keer terug :) bedankt voor de leuke avond heren!!!!

"Very good"
5/6
J. L.4 years ago · 1 review

Zoals altijd genoten bij dit bijzondere restaurant. Alleen bestel ik de volgende keer geen zwezerik meer, die was voor mij veel te vet. De bediening is snel en aardig. Met een vol restaurant is het geluidsniveau hoog. Maar dat weet je als je in een klein, goedbezocht en bijzonder restaurant eet.

"Excellent"
6/6
Moniek J.4 years ago · 1 review

Fantastische biefstuk, onwijs leuk en gezellig personeel! Echt een Aanrader.

"Excellent"
6/6
Henk P.4 years ago · 1 review

Gezellige Amsterdamse sfeer. Vriendelijke personeel en lekker gegeten voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. We komen nog een keer terug.

"Good"
4/6
Frans H.4 years ago · 1 review

Gemoedelijke sfeer en heerlijk authentiek personeel. We komen zeker nog eens.

"Excellent"
6/6
Thomas K.4 years ago · 4 reviews

elke keer weer, een prima ervaring, goed eten, koud bier en gezellig personeel.

"Excellent"
6/6
Gabriela d.4 years ago · 1 review

Super lekker eten, hele gezellige sfeer, niks op aan te merken. Het is echt een aanrader!

"Good"
4/6
Bram A.4 years ago · 1 review

Good food, great location, overall good experience, to be recommended.

"Very good"
5/6
Paul M.4 years ago · 1 review

Het was ouderwets gezellig en de biefstuk was heerlijk en top!

"Excellent"
6/6
Stefan S.4 years ago · 1 review

Eerlijk en heerlijk gegeten. Geen poespas maar gewoon alles lekker van voorgerecht tot toetje. Efficiënte en correcte bediening. Waar voor je geld en voorál super vlees.

"Excellent"
6/6
Richard K.4 years ago · 2 reviews

best in town absolute #1 !!! . . . .

...