Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Amsterdam
City Centre
Restaurant Sumi
Restaurant Sumi Reviews

Restaurant Sumi

Asian, Seafood

Photo of restaurant Restaurant Sumi in City Centre, Amsterdam

Fast and free booking for:

Reviews of Restaurant Sumi (31)

Read what people think about Restaurant Sumi. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Restaurant Sumi before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Restaurant Sumi and book a table with confidence!

5.8/6

31 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Very pleasant
626
54
41
3
2
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Excellent"
6/6
Rong F.8 hours ago · 1 review

Very nice food and service. Best all you can eat I ever had

New"Very good"
5/6
Effat E.2 days ago · 1 review

The sushi was of good quality, and better than the average other sushi places.

New"Excellent"
6/6
Lina M.4 days ago · 1 review

Het was heerlijk. Personeel was erg vriendelijk. En het eten was lekker warm

New"Excellent"
6/6
Charell T.8 days ago · 1 review

Dit was ons eerste bezoek en ik kan niks anders zeggen dan dat wij positief verrast waren! Het restaurant ziet er prachtig uit, het personeel is enorm vriendelijk en het eten zelf is ook een absoluut hoogtepunt. Complimenten naar de chefs.

New"Excellent"
6/6
Azra W.13 days ago · 1 review

Gastvriendelijk 😃, eten was top en de sfeer was gezellig

"Excellent"
6/6
Sadiya E.16 days ago · 1 review

Kwaliteit van het eten: Het eten was absoluut voortreffelijk. Elk gerecht was een ware culinaire creatie, met verse ingrediënten en een perfecte balans van smaken. Het was duidelijk dat de chef passie en zorg in elk gerecht stopte. Presentatie: De presentatie van de gerechten was adembenemend. Elk bord was als een kunstwerk, met oog voor detail en esthetiek. Het was bijna zonde om te eten, maar de smaak maakte het meer dan waard. De kleurrijke garnituren en de verfijnde opmaak gaven elk gerecht een extra dimensie. Sfeer: De sfeer in het restaurant was warm en uitnodigend. De inrichting was stijlvol en elegant, met zachte verlichting die een intieme en gezellige sfeer creëerde. De achtergrondmuziek was aangenaam en niet te overheersend, wat bijdroeg aan een ontspannen en plezierige eetervaring. Het restaurant had een fijne balans tussen luxe en comfort, waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde.

"Excellent"
6/6
Sarah O.16 days ago · 1 review

Super lekker eten en best veel keuzes. Het wordt snel en mooi geserveerd.

"Excellent"
6/6
Ryan F.20 days ago · 2 reviews

Just great great great great great great great great great

"Excellent"
6/6
Neha B.a month ago · 1 review

heerlijk gegeten en vriendelijk personeel! Ik kom zeker weer terug😊

"Excellent"
6/6
WJ L.a month ago · 7 reviews

Leuk restaurant, lekker eten, goeie service, is echt een Aanrader!

"Excellent"
6/6
Kency S.a month ago · 1 review

Beste service ooit! Vriendelijk personeel en lieve mensen. Wij komen zeker terug!

"Excellent"
6/6
Safae A.a month ago · 1 review

Liefste serveersters ooit, doen echt heel goed hun werk en hebben zeker een goed fooitje verdiend!

"Excellent"
6/6
Elsie A.a month ago · 1 review

Geweldige resturant. Mijn familie en ik hebben er nu nog steeds over. Service was perfect. Alles was lekker. Hele fijne sfeer. We gaan zeker weten terug komen..!!

"Excellent"
6/6
Omaima E.2 months ago · 1 review

Top service en eten was super lekker. Zeker voor herhaling vatbaar 👍🏼

"Excellent"
6/6
Niels S.2 months ago · 1 review

Ongelofelijk lekker gegeten, prijs kwaliteit was geweldig. Personeel een 10!

"Excellent"
6/6
Duncan B.2 months ago · 1 review

We had a great time at the restaurant! Food was lovely!

"Excellent"
6/6
Mariam S.2 months ago · 1 review

Tout était parfait ! Je recommande à tous de tester !

"Excellent"
6/6
Yassin E.2 months ago · 1 review

Goed eten (kwaliteit) en uitstekende service van Melvin en zijn collega's!

"Excellent"
6/6
Danielle G.2 months ago · 1 review

Hebben heerlijk gegeten en de sfeer was goed, alles werd ook prachtig gepresenteerd. T personeel was ook supervriendelijk, kortom een aanrader en ik kom zeker terug!

"Excellent"
6/6
Safiyen B.2 months ago · 1 review

Prettig ontvangen een geweldige gastheer! Bedankt voor de fijne avond.

"Excellent"
6/6
Yousra E.2 months ago · 1 review

Een goed restaurant waar je lekker kan eten, aardige personeel.

"Very good"
5/6
Pascalle N.2 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten! Smaak was goed en gezellige sfeer. Aanrader als je in Amsterdam bent.

"Excellent"
6/6
Tess T.2 months ago · 1 review

Echt heerlijke sushi, zelfs de sashimi zat bij de prijs inbegrepen! Ontzettend vriendelijk personeel en echt zelden zulke heerlijke sushi gehad. Wij komen zeker een keer terug!

"Good"
4/6
Kaan T.2 months ago · 1 review

Personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Eten viel qua smaak tegen, ook duurde het best wel voordat we ons eten kregen

"Very good"
5/6
Ocean W.2 months ago · 1 review

Heel lekker gegeten, zeker een leuke aanwinst voor het Leidseplein

"Excellent"
6/6
Nada E.3 months ago · 1 review

Heerlijk eten en het kwam ook super snel. Kan dit restaurant zeer zeker aanraden

"Very good"
5/6
Kim B.3 months ago · 1 review

New concept in Amsterdam for the AYCE experience, smaller picks per round but good quality and nicer presentation then the others. Would come again.

"Excellent"
6/6
Hatice Y.3 months ago · 1 review

Het eten was heel lekker en service was ook goed!

"Excellent"
6/6
Mostapha e.3 months ago · 2 reviews

Het eten was heerlijk an alles zag er heel professioneel bereid uit. Decservuce was uitstekend en snel. Ik kom hier zeker terug. Ik heb zeer genoten.

"Excellent"
6/6
Monique U.3 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten en fantastische bediening. Gastvrij, oog voor de gast, kortom een feestje en we komen zeker weer terug.

"Excellent"
6/6
Denny G.3 months ago · 1 review

Eten was heerlijk en de service was prima. Zeker voor herhaling vatbaar

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.