Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Lisse
Centre
Ristorante il Mulino
Ristorante il Mulino Reviews

Ristorante il Mulino

Italian, Pasta, European

Dishes priced around22€

Photo of restaurant Ristorante il Mulino in Centre, Lisse

Fast and free booking for:

Reviews of Ristorante il Mulino (64)

Read what people think about Ristorante il Mulino. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Ristorante il Mulino before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Ristorante il Mulino and book a table with confidence!

5.0/6

64 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Pleasant
Service:Excellent
Value for money:Good value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Pleasant
624
522
412
35
21
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Very good"
5/6
Els T.a day ago · 1 review

Een fijne relaxte sfeer met een zeer vriendelijke bediening. Het eten was erg goed.

"Good"
4/6
M.M M.a month ago · 1 review

Eten was lekker. Sfeer goed. Mensen aardig. Dus prima avond

"Good"
4/6
Angelien D.a month ago · 1 review

Uitstekende sfeer. Hoge kwaliteit voedsel. Prettige bediening! Fijne avond uit.

"Excellent"
6/6
ton v.a month ago · 1 review

Meer dan vriendelijk ontvangst, entre met bruschetta en brood natuurlijk met olijf olie. Ossenhaas bella Rossa en de tiramisu een regelrechte aanrader. Zeer prettige avond gehad. Een aanbeveling waard.

"Good"
4/6
Dennis K.a month ago · 1 review

Was lekker, komen zeker nog een keer terug. Het eten was veel

"Excellent"
6/6
Sandra W.2 months ago · 1 review

Echt (h)eerelijk Italiaans eten, superaardige bediening, hier moet je echt gaan eten als je van lekker eten houdt.

"Average"
3/6
B.C. S.2 months ago · 1 review

Vrij onvriendelijke ontvangst door de eigenaar. Matige service. Eten OK.

"Good"
4/6
Arwen d.2 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten. Top glas rode wijn! Lekker buiten. Aardig personeel.

"Good"
4/6
nathalie v.2 months ago · 1 review

Lekker eten en goede service. We komen hier wel vaker.

"Good"
4/6
Sacha G.2 months ago · 1 review

Super goede service. Gastvrijheid echt top! Eten heerlijk alleen wat veel

"Very good"
5/6
Geert v.2 months ago · 1 review

Mooie authentieke Italiaan. Vriendelijke bediening. Passende italiaanse muziek. Mooie gerechten, zeer genoten na bezoek Keukenhof.

"Not good "
2/6
Sandra Z.2 months ago · 1 review

Meteen bij binnenkomst stokbrood en olie op tafel daarna meteen ook bruschetta zonder bordjes erbij. Het vlees drijft in de saus en de truffelsaus zeer overheersend.

"Very good"
5/6
mark A.2 months ago · 1 review

Great tasting food and excellent service. Accommodates food allergies with ease.

"Average"
3/6
JML H.3 months ago · 1 review

Niet echt vriendelijke bediening van de baas, snel geïrriteerd, klantonvriendelijk man!

"Good"
4/6
Gerry W.3 months ago · 2 reviews

We zaten al even en zagen dat iedereen bij binnenkomst een mandje met brood kreeg met een dipje, echter wij hebben dat niet gehad, vonden we toch wel raar. Voor de hoeveelheid eten die je krijgt betaal je toch wel veel geld, mijn man ging thuis nog een paar broodjes eten. Wel vriendelijk personeel.

"Very good"
5/6
Max W.3 months ago · 1 review

Het was gezellig en we hebben zoals altijd weer heerlijk gegeten.

"Very good"
5/6
N P.3 months ago · 1 review

Vriendelijke bediening, er werd hard gewerkt door de bediening en het eten was er binnen heel korte tijd. Eten was ook lekker. Druk bezochte plek op vrijdagavond, daardoor werd er wel wat gehaast gewerkt om gasten zo snel mogelijk te laten afrekenen na het eten zodat er weer plek was voor de volgende gasten

"Very good"
5/6
Alison M.3 months ago · 1 review

We had a splendid meal, quality ingredients, tasty, happy atmosphere. Thank you!

"Excellent"
6/6
Pieter v.3 months ago · 1 review

Leuke locatie fijne bediening en super goed eten komen zeker terug

"Excellent"
6/6
raymond v.3 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten en goede bediening! Hier terecht gekomen door een cadeau maar we komen zeker terug !

"Excellent"
6/6
Dennis V.4 months ago · 1 review

Lekker gegeten alles was erg smaakvol. Een echte Italiaans restaurant.👍👍 Vriendelijke bediening,

"Very good"
5/6
Daniëlle D.4 months ago · 1 review

Gezellige sfeer, heerlijk eten, geweldige en gastvrije bediening! Bij de deur zitten is wel wat onbehaaglijk.

"Average"
3/6
Hans J.4 months ago · 1 review

Dat had je direct kunnen vragen en dat is niet gebeurd. De wijn was wel erg duur.

"Excellent"
6/6
Penny B.4 months ago · 1 review

We hebben heerlijk gegeten en de bediening gezellig en fantastisch! 🤩

"Excellent"
6/6
Ricardo Luis P.5 months ago · 1 review

Excellent 👌 service. Recommend. Excellent environment, service *****. Price very reasonable.

"Very good"
5/6
Angela O.6 months ago · 1 review

De muziek had op bepaalde momenten wat zachter gekund...hebben we ook aangegeven en werd direct gehoor aan gegeven. Verder alles heel positief, heerlijk gegeten en zeer vriendelijke bediening. We gaan hier zeker terug komen!

"Excellent"
6/6
Lidwien V.6 months ago · 1 review

We hebben heerlijk gegeten, vriendelijk personeel. We hebben een fijne avond gehad!

"Very good"
5/6
Pim S.6 months ago · 1 review

Heerlijk eten, leuke gerechten en prettige bediening. Ik zeg aanrader!

"Very good"
5/6
Ben V.6 months ago · 2 reviews

Attente bediening, prima keuken en goede wijn. Kortom een aanrader.

"Very good"
5/6
Martijn T.6 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten, prachtige fles wijn erbij. Helemaal top. Fijne bediening.

"Excellent"
6/6
Stephane C.7 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten!!! We komen zeker terug 😁 Kwaliteit van het eten was echt goed.

"Excellent"
6/6
Arjan h.7 months ago · 1 review

heerlijk gegeten, leuke eigenaar. nog genoeg op de kaart om te proeven.

"Excellent"
6/6
Brigitte C.8 months ago · 1 review

Goed restaurant, erg lekker gegeten en leuke en betrokken bediening.

"Excellent"
6/6
Jessy K.8 months ago · 1 review

We hebben heerlijk gegeten en de bediening was helemaal top.

"Excellent"
6/6
Familie V.9 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten bij een goeie gastheer in een sfeervolle ambiance. Het voorgerecht om te delen was super. En de lamshaas smolt in je mond. De huisgemaakte desserts maakte het helemaal af. En uiteraard een limoncello van het huis om af te sluiten. Top avond!

"Very good"
5/6
Annelies N.10 months ago · 1 review

lekker gegeten echt een aanbeveling niet te duur we komen nog wel eens terug

"Excellent"
6/6
Roberto T.10 months ago · 1 review

Accoglinza calorosa e cucina ottima da consigliare ad amici tutto Ok

"Excellent"
6/6
Noël S.2 years ago · 1 review

It was really worth it food was really nice service was really good

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Heel erg lekker gegeten. De eigenaar is erg aardig en servicegericht. Het enige puntje dat ik wil aanstippen is dat de gangen vrij snel achter elkaar worden gegeven. Voor de rest ge-wel-dig!

"Excellent"
6/6
Huib O.7 years ago · 1 review

Sinpelweg fantastisch! Alles was perfect. Heerlijk eten, leuke sfeer en goede bediening. Zeker een aanrader voor iedereen, vooral als je je laat verrassen door de chef!

"Average"
3/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Doordat we de actie menu aangegeven hadden kregen wij denk ik de slechtste tafel met tuin stoelen achterin het restaurant. Dit vond ik niet correct. Het eten was wel erg goed, complimenten aan de chefs!

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

heerlijk gegeten in een italiaanse setting waarbij er zat tijd tussen de verschillende gangen in zit. Ontzettend vriendelijke eigenaar en kwalitatief goed eten. Erg genoten

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

We hebben heerlijk gegeten en gedronken De bediening was prima. Het personeel was vriendelijk en niet te opdringerig. Kortom we hebben genoten en komen er graag weer terug.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Heerlijk gegeten absoluut een aanrader. Het restaurant zelf ziet er heel sfeervol uit. Maaltijden waren zeer goed bereid. Reclame aan de buitenzijde doet onder voor de klasse van het restaurant.

"Good"
4/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Lekker Lisse menu genomen: carpaccio wel vers maar teveel olijfolie en geen pesto! Saltimboca beperkt tot 2 plakjes kalfsvlees maar wel lekker! Klein bakje tiramisu en vreemde ober die niet kon lachen!

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Heel lekker gegeten, goede bediening maar wel aan de prijzige kant. Open keuken met Italiaanse koks, Siciliaanse keuken, lekker lekker lekker lekker duur duur duur.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Lekker buiten gezeten. Het eten was goed. De bediening prima. Alleen jammer dat er geen Italiaanse muziek op de achtergrond gedraaid wordt maar modern Engelstalig.

"Good"
4/6
Petra V.7 years ago · 1 review

De voorgerechten waren heel erg goed, maar de hoofdgerechten vond ik qua prijs qualiteit verhouding tegenvallen. De bediening was erg aardig maar zou beter kunnen qua manier van uitserveren en optijd weghalen van lege glazen.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Eigenaar is vriendelijk. Na je dat je aperitief is besteld. Staat broodmandje op tafel. Prima start. Daarna krijg je de menukaart, kan je in alle rust iets uitzoeken.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Een sfeervol restaurant, met een uitstekende service en voortreffelijk eten. De wijnen zijn ook uitstekend. Soms zijn er ook specialiteiten buiten de kaart, en als voorgerecht is een selectie van vlees en/of vis mogelijk. Wij hebben erg genoten!

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.