Menu from Rokkaa
Browse the menu highlights at Rokkaa and explore the popular dishes people are craving! From starters to something sweet, take a look at what’s in store when you book a table at Rokkaa. Besides the flavours, you can even check out the prices at this popular spot. Mmmm, we're getting hungry already...
Menu highlights
Includes dishes that are:
Vegetarian
Starters
Een combinatie van 6 verschillende soorten mezze en 2 warme tapas (voor 2 personen)
A combination of 6 different mezze plus 2 warm tapas (for two persons)
Gebakken coquilles met spinazie en saffraan citroensaus
Fried scallops with spinach and safran lemon sauce
Gegratineerde champignons uit de oven, gevuld met kaas, tomaat en basilicum
Gratined mushrooms from the oven, filled with a cheese, tomato, and basil stuffing
Lauw warme tonijn met sinaasappel en balsamico-azijn
Lukewarm tuna, with orange and balsamic vinegar
Salads
Herdersalade met tomaten, feta, komkommer, uien en peper
Shepherd salad with tomatoes, feta, cucumber, onions and pepper
Gavurdagi salade met tomaten, uien, peterselie en walnoten in granaatappelzuur
Salad with tomatoes, onions, parsley and walnuts in a pommegranate dressing
Rucola salade met parmezaanse kaas en tomaat in een balsamico dressing
Arugula salad served with parmesan cheese and tomato in a balsamic dressing
Meat
Gebakken ossenhaas met een saus keuze van: truffel room met bospaddestoelen, rodewijn, gorgonzola of peper saus
Fried tenderloin with a sauce choice of: truffle cream with mushrooms, red wine, gorgonzola or pepper sauce
Gegrilde gemarineerde ossenhaas blokjes met gegrilde paprika en spinazie
Grilled marinated tenderloin cubes with grilled peppers and spinach
Gegrilde gemarineerde kipfiletblokjes aan spies
Grilled and marinated chicken breast cubes on skewer
Mixed grill met lamskotelet, blokjes ossenhaas, kipfilet en kebab
Mixed grilled with lamb chop, beef cubes, chicken breast and kebab
Scaloppine al limone: gebakken kalfsvlees met citroen en mint
Scaloppine al limone: baked veal with lemon and mint
Fish
Gebakken gepelde gambas in saus gemaakt van witte wijn, tomaten, knoflook en peterselie
Fried peeled jumbo shrimps in a sauce made of white wine, tomatoes, garlic and parsley
Zeebaarsfilet met witte wijn saus en citroen
Seabass filet with white wine sauce and lemon
Combinatie van gebakken gepelde gamba’s en coquilles, met witte wijn, tomaten, knoflook en peterselie
Combination of fried peeled gambas and scallops, with white wine, tomatoes, garlic and parsley
Pasta
Pasta met zeevruchten mix
Pasta with seafood mix
Risotto met ossenhaaspuntjes, bospaddenstoelen en truffel
Risotto with beef tenderloin triangles, mushrooms and truffle
Tagliatelle met zalm, roomsaus, dille, zongedroogde tomaten en rucola
Tagliatelle with salmon, cream sauce, dill, sun-dried tomatoes and rucola
Vegetarian
Risotto met verschillende groenten en gorgonzola
Risotto with various vegetables and gorgonzola
Penne met aubergine, tomaat, basilicumsaus en ricotta
Penne with eggplant, tomato, basilsaus and ricotta
Desserts
Engelenhaar in een speciaal aardewerk bord gevuld met mozzarella in een honingsiroop en pistache noten (warm geserveerd)
Shredded dough in a special made pottery filled with mozzarella in a honeysyrup and pistacchios (warm served)
Gedroogde vijgen gevuld met walnoten, room en pistache
Dried figs stuffed with walnuts, cream and pistachio
Panna cotta met bosvruchten en vanille ijs
Panna cotta served with forest fruits and vanilla icecream