Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Wassenaar
Centre
Saffron Indian cuisine
Saffron Indian cuisine Reviews

Saffron Indian cuisine

Indian, Asian

Dishes priced around19€

Photo of restaurant Saffron Indian cuisine in Centre, Wassenaar

Fast and free booking for:

Reviews of Saffron Indian cuisine (32)

Read what people think about Saffron Indian cuisine. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Saffron Indian cuisine before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Saffron Indian cuisine and book a table with confidence!

5.2/6

32 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Pleasant
Service:Excellent
Value for money:Good value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Pleasant
616
59
46
3
21
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Very good"
5/6
Femke D.22 days ago · 1 review

Heerlijk gegeten en het personeel was super aardig. Zeker een aanrader@

"Not good "
2/6
Willem V.23 days ago · 10 reviews

Wij komen hier regelmatig en familie en goede kennissen ook.  Voorheen was het zeer goed eten. Maar gisteren was het absoluut niet goed en ook niet lekker. Ik heb zelf een Vinderloo genomen, en mijn vrouw een Chicken tikka masala. Het leek er niet op, was heel waterig, kleur en kruiden waren hetzelfde en de smaak ook, behalve de Viderloo was heter gemaakt waarschijnlijk met zwarte peper.   Ook de paswarinaan was zout en niet zoet van smaak.  Ik heb er goed over nagedacht over deze beoordeling. Maar ik heb toch besloten om jullie op de hoogte te stellen. Misschien dat er een andere kok in de keuken staat?

"Very good"
5/6
shefaro B.2 months ago · 2 reviews

Lekker eten en vriendelijke personeel en je hoefde niet te lang te wachten.

"Excellent"
6/6
Esther O.2 months ago · 1 review

Zooooo lekker gegeten Goede kwaliteit en vriendelijke bediening 👌🏾 De moeite waard om vanuit Noordwijk naar toe te rijden 😋

"Excellent"
6/6
Pascal v.2 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten. Personeel super vriendelijk. We gaan hier zeker nog een keer eten.

"Excellent"
6/6
Uwe B.2 months ago · 1 review

Wir waren jetzt das zweite Mal zum Essen im Safron! Immer zu Christihimmelfahr. Wir werden sicherlich nächstes Jahr wieder kommen!!

"Excellent"
6/6
Sophie B.2 months ago · 1 review

Erg goed Indiaas restaurant, goede keuken en leuke sfeer. We gaan hier altijd naartoe om Indiaas te eten.

"Very good"
5/6
Willem V.2 months ago · 10 reviews

We hebben dit restaurant aanbevolen aan onze vrienden. Die komen ook hier regelmatig eten 👍🏻

"Good"
4/6
sven m.2 months ago · 1 review

Lekker eten, niet alles top Fijne service Prima prijs Goed dus

"Excellent"
6/6
ronald v.2 months ago · 1 review

Wij hebben hier hè heerlijk gegeten! Vriendelijk personeel, schoon Fantastische kwaliteit.

"Very good"
5/6
Willem V.3 months ago · 10 reviews

Was wederom heel erg lekker, we komen hier regelmatig eten.

"Very good"
5/6
Willem V.3 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten. Heel vriendelijke bediening. Eigenaar gaf goede tip om verschillende gerechten te nemen. Bij de linzensoep vooraf, gaven we aan die te willen delen met zijn tweetjes. Kregen we keurig netjes twee kommen.

"Excellent"
6/6
Joanna M.3 months ago · 1 review

Fabulous meal! Great speedy and super friendly service. We came last year and booked again and it didn’t disappoint! ✨

"Excellent"
6/6
Leslie S.3 months ago · 1 review

Fantastic staff and the food is authentic and of great quality. I’ve been a regular here since the restaurant opened and have never been disappointed. I’ll be back

"Good"
4/6
Willem V.4 months ago · 10 reviews

Gisteren wederom lekker gegeten, probeer de Chicken tikka masala. We komen hier regelmatig. Goed eten en oprechte bediening top👍🏻

"Good"
4/6
Willem V.4 months ago · 10 reviews

We zijn hier voor de derde keer geweest. Goed eten, en de bediening was zeer goed

"Good"
4/6
Aisha B.4 months ago · 1 review

Op rasmalai en kulfi na vond ik het eten lekker en niet pittig.

"Good"
4/6
Angela T.6 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten, de moeite waard! En betaalbare prijzen. Doen dus!

"Very good"
5/6
Corinne v.6 months ago · 1 review

Heerlijk eten; supervriendelijke bediening . Wij kwamen al vroeg of meer als verlate lunch maar we konden alles bestellen wat we wilden. Fijn restaurant

"Excellent"
6/6
Martina L.7 months ago · 1 review

Wat een leuk restaurant! Het eten was heerlijk, uitstekende bediening en de inrichting was knus en sfeervol. Zeker een aanrader!

"Good"
4/6
Jan P.8 months ago · 1 review

Het eten was goed, de service ook. Het had iets warmer mogen zijn in het restaurant.

"Excellent"
6/6
Rishmie B.a year ago · 1 review

Echt vers en super lekker indiaas eten! En heel vriendelijk personeel

"Excellent"
6/6
Cor B.a year ago · 1 review

Mooi ruim restaurant ,goede stoelen Vlotte vriendelijke bediening De menu kaart zeer uitgebreid het eten was bijzonder

"Excellent"
6/6
Beata C.a year ago · 1 review

Ik beveel dit restaurant ten zeerste aan, geweldige plek om te eten, heerlijke Indiase keuken, fijne bediening en ongedwongen sfeer.

"Very good"
5/6
Sophia Z.a year ago · 5 reviews

Food was great, service was also good i had a great time!

"Very good"
5/6
Wazir T.2 years ago · 1 review

Voor het eerst hier gegeten en het was echt goed. Sfeer goed, bediening goed en eten goed!

"Very good"
5/6
Shiva M.2 years ago · 1 review

Geweldig restaurant, waarbij het eten op (indian) traditionele manier wordt voorbereid, goede smaken in de gerechten.

"Excellent"
6/6
Yvonne V.2 years ago · 2 reviews

Perfect! Top bediening heerlijk gegeten zeker voor herhaling vatbaar !

"Excellent"
6/6
Gishla D.2 years ago · 1 review

Heerlijk eten en de gastheer is zo vriendelijk. Een aanrader.

"Excellent"
6/6
Damian M.2 years ago · 1 review

Absolutely AMAZING!!!! We came with 8 people, and it was completely outstanding. The waiting times were as would be expected (not long at all) and the food was one of the best we have eaten upon all the countries we have visited. The price was simply amazing as well, not over priced at all compared to other places we have been, which is really good when you are on holiday. Can generally say this is one of the best Indian restaurants I have been to, EVER!!!!!! Thank you so much!

"Excellent"
6/6
Yvonne V.2 years ago · 2 reviews

Top gegeten!! Hele Fijne bediening zeker voor herhaling vatbaar !!!

"Excellent"
6/6
Guido T.3 years ago · 2 reviews

It was a great evening. And the food was amazing! Thank you! „I‘ll be back!“

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.