Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
The Hague
Scheveningen
Sumo Scheveningen
Sumo Scheveningen Reviews

Sumo Scheveningen

Sushi, Japanese, Asian, Seafood

Photo of restaurant Sumo Scheveningen in Scheveningen, The Hague

Fast and free booking for:

Reviews of Sumo Scheveningen (1,399)

Read what people think about Sumo Scheveningen. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Sumo Scheveningen before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Sumo Scheveningen and book a table with confidence!

5.1/6

1,399 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Pleasant
Service:Great
Value for money:Good value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Pleasant
6617
5450
4208
378
231
115
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Excellent"
6/6
Saskia R.8 hours ago · 1 review

Top, voor herhaling vatbaar, lekker eten mooi aangekleed, vlakbij het strand

New"Excellent"
6/6
Marije V.18 hours ago · 1 review

Superlekkere sushi en fijne bediening, erg mooi interieur, voor herhaling vatbaar!!

New"Excellent"
6/6
Sylvana v.a day ago · 21 reviews

Heerlijk gegeten! Fijne sfeer en heel goed eten! Echt een aanrader!

New"Very good"
5/6
A V.5 days ago · 1 review

The service was good, we were a bit to early but it was no problem. The food was also good and after ordering it was quick delivered at the table. Happy to go to here.

New"Excellent"
6/6
Mariette W.5 days ago · 1 review

I really enjoyed the food and the service. This was my second time and I wasn't dissapointed

New"Excellent"
6/6
conny n.9 days ago · 5 reviews

Was heerlijk , leuke en snelle bediening en een gezellige sfeer

New"Excellent"
6/6
Kyrylo C.12 days ago · 1 review

Sumo is a very lovely restaurant on the Scheveningen. I love it 😀

New"Excellent"
6/6
Sophie V.13 days ago · 2 reviews

Altijd weer een feestje bij Sumo eten. Het eten is heerlijk, bediening is top en vriendelijk!

"Very good"
5/6
Thamar R.14 days ago · 1 review

Vriendelijk personeel en het eten was goed. Het werd ondanks dat het druk was snel gebracht.

"Average"
3/6
anja v.17 days ago · 2 reviews

Het eten was niet lekker zoals ik gewend ben. Erg jammer

"Excellent"
6/6
Jonah H.19 days ago · 1 review

Alles gut direkt am Strand von Den Haag! Super Service.

"Excellent"
6/6
Cynthia B.21 days ago · 3 reviews

We kwamen iets later dan gereserveerd, hadden dit doorgegeven het was geen probleem. Snelle bediening. Super heerlijk gegeten. Mooie locatie. We zijn hier al vaker geweest. We komen zeker terug. Een aanrader.

"Excellent"
6/6
Hwaida J.21 days ago · 4 reviews

Het was echt een super goede ervaring, maar dat is het elke keer weer

"Very good"
5/6
Henk C.22 days ago · 1 review

Gezellig restaurant met heerlijke sushi en heel vriendelijke bediening! Top!

"Good"
4/6
Sabina V.23 days ago · 3 reviews

It was nice for that evening But it was the last time

"Excellent"
6/6
Lisa D.23 days ago · 1 review

Het was gezellig en het eten was heel erg lekker

"Excellent"
6/6
Gilberto A.25 days ago · 1 review

Amazing restaurant. The reservation was perfect. The staff are very friendly and kind.

"Excellent"
6/6
linda k.a month ago · 1 review

Heerlijk eten en vriendelijk personeel. Zeker voor herhaling vatbaar. Jammie

"Excellent"
6/6
Elisa B.a month ago · 1 review

Zoals altijd heerlijk eten, snelle service en vriendelijk personeel. Top avondje!

"Excellent"
6/6
Willemijn B.a month ago · 1 review

We konden eerder terecht dan we gereserveerd hadden. Vriendelijke bediening, snelle service en heerlijke sushi’s & warme gerechten. Komen graag terug.

"Very good"
5/6
Quandoo Dinera month ago · 1 review

Het was hartstikke gezellig en altijd een succes! Tot de volgende keer :)

"Average"
3/6
Angela S.a month ago · 1 review

Het restaurant was zeer rustig. Reserveren kon alleen om 18.00 of 19.30. Gek, gezien het bijna lege restaurant. Bediening was top. Eten was er snel na bestellen. Prijs-kwaliteit verhouding redelijk. De kaart mag wat uitgebreider. Vooral in de vorm van een toetje.

"Very good"
5/6
Johannes M.a month ago · 1 review

Een goed restaurant, erg schoon en de kwaliteit was goed. De crunchi sushi was not zo crunchi maar de rest was perfect. Ik zou hier zeker weer eten.

"Excellent"
6/6
Claudia C.a month ago · 1 review

De lekkerste sushi die we ooit gegeten hebben, de vis was heerlijk. Bediening snel goed en vriedelijk

"Good"
4/6
Yvonne d.a month ago · 1 review

Lekker eten, nette en snelle bediening, op je verjaardag gratis eten, vuurwerk ijsje en polaroidfoto

"Excellent"
6/6
Maricel N.a month ago · 3 reviews

Had a great experienced with friends while having our sushi night🥰 The service is good and the staff are friendly.

"Excellent"
6/6
Sylvana v.a month ago · 21 reviews

Heerlijk gegeten weer! Sushi altijd vers en smaakt supergoed. Zeker een aanrader!

"Excellent"
6/6
Rewi C.a month ago · 1 review

Heerlijk eten in Sumo Scheveningen en een top service. Een aanrader

"Excellent"
6/6
Vladislava B.a month ago · 2 reviews

Great as always. Great concept all you can eat, great service, GREAT FOOD.

"Excellent"
6/6
Dilly H.a month ago · 1 review

Lekker eten, bediening top en de prijs evenredig. Je kan gewoon gezellig samenzijn zonder lang te hoeven wachten op je bestelling. Top !!!!

"Very good"
5/6
Lindsay d.a month ago · 1 review

Lekker gegeten, in het begin duurde het langs voordat je je hapjes kreeg. Ook een aantal keer bepaalde hapjes niet gekregen. Verder lekker , schoon restaurant, snelle nette vriendelijk personeel, schone toiletten. Gewoon top.

"Excellent"
6/6
Kitty Y.a month ago · 1 review

Lekker gegeten. Vriendelijk personeel. Eten kwam snel aan tafel. Zeker herhaling vatbaar!

"Excellent"
6/6
Mirelle L.2 months ago · 7 reviews

Lekker eten vlotte bediening gewoonweg heerlijk!! Komen snel weer terug

"Excellent"
6/6
Quandoo Dinera month ago · 1 review

Een heel leuk bezoek! Ik werd gefeliciteerd en we kregen een polaroidfoto, omdat ik jarig was. Het eten was heerlijk en genoeg rondes om te bestellen.

"Very good"
5/6
Loes S.2 months ago · 1 review

Goede en snelle service, sushi en warme gerechten waren top!

"Good"
4/6
Dionne H.2 months ago · 1 review

Eten top, bediening ook goed, eten kwam zeer snel, de zitbanken rechts in het restaurant zijn echter waardeloos. Je kan niet naar achter leunen, dan glij je onderuit of je kan niet bij de tafel. Na een uur heb je het wel gehad. Dit is dan ook de tip die ik geef, maak het comfortabeler. De lichten, spotlights, aan het plafond schijnen als je pech hebt ook recht in je gezicht.

"Excellent"
6/6
Najat m.2 months ago · 1 review

Het was heerlijk en ook een top service. Zeker voor herhaling vatbaar.

"Good"
4/6
Rene V.2 months ago · 1 review

Prima restaurant met lekkere gerechten. Jammer dat je niet via de tablet ook je drankjes en ijs kan bestellen maar dit bij een medewerker moet die helaas geen oog heeft voor lege glazen. Iets vaker een rondje langs de tafels lopen om te vragen of alles in orde is met als doel wat extra drankjes te verkopen zal geen overbodige luxe zijn😉

"Excellent"
6/6
Sultan K.2 months ago · 1 review

Me and my girlfriend had All You Can Eat to celebrate our 1 year anniversary. The food was amazing and the meal was filling - we had a bit of everything. The service was quick and fantastic

"Excellent"
6/6
Ronen M.2 months ago · 1 review

Alles was super! Eten, service, sfeer ✌️bedankt voor de mooie ervaring!

"Very good"
5/6
Aryen S.2 months ago · 14 reviews

Gezellige sfeer aanwezig. Genoeg keuzes uit sushis. Heerlijk vers. Alleen de bediening was niet vriendelijk.

"Good"
4/6
Priscilla J.2 months ago · 1 review

Ik zag op de website staan dat als iemand jarig is, diegene hier gratis mag eten. Maar in het restaurant zeiden ze dat dit pas geldt als je met 4 personen komt eten. Dat vond ik jammer.

"Excellent"
6/6
Paula v.2 months ago · 1 review

Snelle en nette service. Kwaliteit eten en heerlijk vers. Echt aan te bevelen.

"Very good"
5/6
Bram d.2 months ago · 5 reviews

Niks te klagen, heerlijk zoals eigenlijk altijd wel bij dit restaurant.

"Very good"
5/6
Bram d.2 months ago · 5 reviews

Eten was weer heerlijk zoals altijd, wel moesten we na verstrijken van de tijd deze keer echt weg wat het aan het einde enigszins gehaast maakte.

"Good"
4/6
arie s.2 months ago · 1 review

Prima eten, goede bediening. Eten bestellen met een tablet is grappig. Wel duur.

"Average"
3/6
Ivo B.2 months ago · 1 review

Lekker maar duur. Als ik vantevoren had gezien dat ik 40 euro pp exlusief drinken en overige had ik hier niet gaan eten.

"Excellent"
6/6
Ana S.2 months ago · 1 review

Nice restaurant and service Good food🤌🏾 Amazing I will be back 😊

"Good"
4/6
Marco F.2 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten echt en aanrader voor wie lekker eten wil

"Average"
3/6
Marianne S.2 months ago · 1 review

Op zich prima, maar omdat we om 20.00 uur gereserveerd hadden, werden we onder druk gezet om snel te bestellen en af te ronden. Eten is prima maar eerder komen is een must!

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.