Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Utrecht
Centre
Taverna
Taverna Reviews

Taverna

Mediterranean, Greek

Photo of restaurant Taverna in Centre, Utrecht

Fast and free booking for:

Reviews of Taverna (57)

Read what people think about Taverna. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Taverna before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Taverna and book a table with confidence!

5.2/6

57 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Pleasant
Service:Great
Value for money:Good value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Pleasant
634
510
48
32
23
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Not good "
2/6
Vanja E.13 days ago · 1 review

Anything we had that was fried was extremely greasy and the food was too salty overall.

"Good"
4/6
Marcel F.a month ago · 1 review

Te kleine kaart. Wijn net niet voor die prijs. Bediening erg vriendelijk

"Very good"
5/6
Edward H.a month ago · 1 review

Leuk en gezellig restaurant aan de gracht. Eten was super lekker. Keurige hoeveelheid ook.

"Excellent"
6/6
Annie Z.a month ago · 1 review

Fantastische locatie. Eten is top en een goede prijs, het personeel zeer vriendelijk. Ik kom hier graag nog eens terug en kan het zeker andere mensen aanbevelen.

"Excellent"
6/6
Richard D.a month ago · 1 review

Leuk knus restaurant met een goede sfeer. Je hebt de keuze om buiten of binnen te zitten. Buiten zit je heerlijk aan het water en binnen lekker knus. Ik heb de visvariatie schotel gegeten en die was echt voortreffelijk lekker.

"Excellent"
6/6
Woelie K.a month ago · 1 review

Was lekker en heel gezellig ! 👍 , fijne bediening Mee gewerkt voor een leuke verjaardag 🎁

"Not good "
2/6
Jett W.2 months ago · 1 review

Teleurstellend. Ondefinieerbaar smakeloos eten. Dit gedeeld met de bediening maar er werd verder niks met deze info gedaan.

"Excellent"
6/6
Christa v.2 months ago · 1 review

vriendelijk personeel en heerlijk eten 😁 kom graag nog eens

"Very good"
5/6
Marja B.2 months ago · 1 review

We komen hier elk jaar. Nog steeds dezelfde kwaliteit en service. Bedankt voor het heerlijke eten en een fijne avond.

"Excellent"
6/6
Angeli v.2 months ago · 1 review

We hadden een leuke avond bij Taverna aan de gracht in Utrecht. Vriendelijke bediening, mooi ingericht restaurant en lekker eten! Echt een avondje uit zoals het hoort. Met een superlekker toetje als afsluiting, een soort bakje van bladerdeeg met gele room en aardbeien.

"Good"
4/6
Daniella V.2 months ago · 1 review

Prima eten wel heel snel komen ze vragen of je klaar bent

"Excellent"
6/6
Kirsten (.2 months ago · 1 review

Attent, aardig en vlot personeel. Heerlijk eten. Ook het kindermenu was echt goed en vers.

"Excellent"
6/6
Esther M.3 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten en super vriendelijke en snelle service! We komen hier graag

"Good"
4/6
Judith N.3 months ago · 1 review

Vrij druk, erg luidruchtige groep mensen naast ons, eten was prima

"Good"
4/6
Wim G.6 months ago · 2 reviews

Goed eten en leuk personeel. Vooral een vrouwtje speciaal voor haar een roos

"Excellent"
6/6
Fahd M.8 months ago · 1 review

Wonderful fast service, food was very nice and the atmosphere of the restaurant is lovely.

"Excellent"
6/6
Sylvia K.9 months ago · 1 review

Good food! Good fibes! Super lief personeel!!! We hebben een super avond gehad🤗🤗

"Excellent"
6/6
Monique Z.9 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten, we komen zeker nog eens terug. Wat een fijne plek

"Good"
4/6
Guus V.10 months ago · 1 review

Prima gegeten en vlotte bediening. Mooie lokatie in de werven.

"Excellent"
6/6
Roelof d.4 years ago · 1 review

Wij hebben heerlijk gegeten, top restaurant, leuke omgeving en bediening

"Excellent"
6/6
Anita B.4 years ago · 2 reviews

Was weer heerlijk en gezellig! Personeel is altijd vriendelijk. En met mooi weer kun je gezellig buiten aan de gracht zitten. Wij komen snel weer.

"Excellent"
6/6
Romano v.4 years ago · 1 review

Dit restaurant is zeker aan te raden, kom hier zeker terug.

"Excellent"
6/6
Selina j.4 years ago · 1 review

heerlijk eten en super vriendelijk personeel!! echt zeker een aanrader

"Excellent"
6/6
Patrick S.4 years ago · 1 review

Goede service en lekker eten. Wel reserveren want het is druk bezocht!

"Very good"
5/6
j.e. v.4 years ago · 1 review

Wij hebben goed gegeten voor een passende prijs. Het was erg gezellig en de bediening was heel goed.

"Excellent"
6/6
Kelvin V.4 years ago · 2 reviews

Top restaurant, fijne bediening, kwaliteit eten, en onwijs gezellige sfeer

"Very good"
5/6
Fabian S.4 years ago · 1 review

It was vary nice, although they could have used some more olive oil!

"Excellent"
6/6
Anita B.4 years ago · 2 reviews

Personeel is altijd vriendelijk en gastvrij. En het eten is heerlijk.

"Excellent"
6/6
Sylvia d.4 years ago · 1 review

Het was zoals altijd super gezellig en erg lekker. Personeel TOP!! Bedankt voor de gezellige avond, mede dankzij jullie.

"Good"
4/6
Mike G.4 years ago · 1 review

Hapje bij aperitief duurde veel te lang. Was vervelend. Dessert lavacake was niet zoals het hoorde. Kregen wel drankje ter compensatie aangeboden. Kostte moeite om bediening te krijgen, er werd niet rond gekeken door de bediening.

"Excellent"
6/6
Ralph C.4 years ago · 1 review

Beste Griekse restaurant, lekkerste eten en fantastisch leuk en aardig personeel.

"Excellent"
6/6
Marcel B.4 years ago · 1 review

T was prima. Netjes geregeld en snel geschakeld qua aantal mensen en daarnaast ook de gerechten die voor een groep van 18 man gewoon a la carte was

"Excellent"
6/6
Gerrit D.5 years ago · 1 review

Zoals we inmiddels gewend zijn een prima Griek met heerlijk eten!

"Excellent"
6/6
Linda K.5 years ago · 1 review

We hebben gegeten met Griekse vrienden, dus zij bestelden alles in de Griekse taal. Ze vonden het geweldig; de sfeer, het eten was heerlijk en wij sluiten ons daarbij aan! Heel erg bedankt voor de gezellige avond. Alle beste wensen voor het nieuwe jaar.

"Excellent"
6/6
remco v.5 years ago · 1 review

gezellige sfeer,goed eten,vriendelijk personeel en ook een prima prijs. kortom helemaal top👍

"Excellent"
6/6
Bert v.5 years ago · 1 review

altijd heel gezellig en de nieuwe wijnkaart heet heerlijke wijnen

"Excellent"
6/6
Anja D.5 years ago · 1 review

Gezellige plek, persoonlijke bediening en er wordt serieus rekening gehouden met mijn knoflookallergie. We waren er niet voor het eerst en zeker niet voor het laatst.

"Very good"
5/6
Pascal V.5 years ago · 1 review

Een leuke avond gehad in een leuk en gezellig restaurant.

"Excellent"
6/6
Marijke D.5 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten, en ontzettend lieve en gezellige bediening. Echt een aanrader

"Very good"
5/6
Arnoud v.5 years ago · 1 review

prima avond,maar door de grote drukte veel lawaai ,en het eten duurde wat lang.Maar ik kom zeker terug!

"Excellent"
6/6
Ankie B.5 years ago · 1 review

De service is goed en het eten heerlijk! Een aanrader!

"Very good"
5/6
Gitte V.5 years ago · 1 review

Prima gezellig restaurant , vriendelijk personeel heerlijke locatie aan de gracht

"Very good"
5/6
Doris H.5 years ago · 1 review

Die Reservierung hat super geklappt. Im Lokal war es sehr laut.

"Excellent"
6/6
Erwin M.5 years ago · 1 review

Super lekker gerechten goede bediening. Een grote groep gasten zorgen voor iets meer lawaai. Bediening heeft aan ons gevraagd of het hinderlijk was.

"Very good"
5/6
Marianne G.5 years ago · 1 review

heerlijk gegeten, goede bediening. Zeker aan te raden. Vriendelijke ontvangst

"Good"
4/6
Agnes v.5 years ago · 1 review

Alles prima maar de reden dat ik toch niet meer kom, is dat doordat de vloer van steen (of in ieder geval hard materiaal) is, en er verder ook weinig gordijnen en kussens zijn, de akoestiek superslecht is. Zodra er meer mensen zijn, is het lawaai niet te harden. Zóóóóó jammer van deze geweldige tent!

"Average"
3/6
Wendy K.5 years ago · 1 review

De plek is prachtig en we zaten fijn aan het water. Je kunt er heerlijk bootjes kijken in de zomer. Bediening is vriendelijk. Maar het eten viel tegen, beperkte kaart, veel (varkens)vlees, te zout, te gekruid en zeker niet zo smakelijk en vers als in Griekenland.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner5 years ago · 0 reviews

Lekker eten, leuk /vriendelijke bediening en het eten was goedkoop

"Excellent"
6/6
joke v.5 years ago · 1 review

Super vriendelijk personeel en heerlijk gegeten zeker een aanrader, top avond

"Average"
3/6
Jacqueline F.5 years ago · 1 review

Ik had Ossenhaas puntjes besteld dit waren taaie stukken vlees in een prutje van saus met groente. Het zag er mooi uit maar was niet lekker. Heb wel ander eten gekregen.. wij vonden het jonge personeel vriendelijk. De cheffin vonden wij wat stug overkomen..

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.