Menu from 1910 Restaurant
Menu highlights
Rode mul
Chevice van rode mul, vanille vinaigrette, granny smith/witlof salade, appelgel, pastinaakchips
Wild zwijn
Saucijs van wild zwijn, buikspek, knolselderijcrème en remoulade, bundelzwam, kerrie
Vegan Faux gras
Naanbrood, vegan Faux gras, zoet/zure rodekool, 5-spice crème
Parelhoender
Parelhoender roulleaux, uien creme, meiraap, bimi, gekarameliseerde zilverui, geroosterde knoflook jus
Rund
'Don Pedro' Runderhaas, runder sukade, basmati met haricoverts en bleekselderij, kokos espuma, rendang jus, kokos en wasabi crunch
'No meat loaf'
Seitan, bladerdeeg, jackfruit, kapucijners, linzen,flageolettes, venkel, vegan jus
Desserts
Bosvruchten crumble
Bosvruchten crumble, cremeux, yoghurt ijs, merengue
Stoofperen
Stoofperen bavarois, speculaas, kaneel ijs, gel van Etim
Witte chocolade
Witte chocolade bol met hazelnoot ganache, witte chocolade sneeuw, Tia Maria ijs, spongecake
