Al Bàcaro

CentrumItaliaans, Mediterraans, Europees
Uitstekend
5.3/6
77 Reviews
Al Bàcaro Amsterdam image 1
Al Bàcaro Amsterdam image 2
Al Bàcaro Amsterdam image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

Over Al Bàcaro

Al Bàcaro, gelegen in het hart van Amsterdam op de vijzelsstraat 97, deelt graag hun eeuwenoude traditie met u. Geniet van heerlijk traditionele Italiaanse gerechten met een innovatieve twist. Zoekt u naar eerlijk bereide gerechten waar u de natuur in proeft? Dan bent u bij Al Bàcaro op het juiste adres. De charme van het restaurant belooft u een onvergetelijke diner en maakt van uit eten gaan een ware feest!

Openingstijden

Nu open - Sluit om 23:00
Wednesday
17:30 - 23:00
Thursday
17:30 - 23:00
Friday
17:30 - 22:30
Saturday
17:30 - 22:30
Sunday
17:30 - 22:30
Monday
Gesloten
Tuesday
17:30 - 23:00

Adres

Al Bàcaro
Vijzelstraat 97
1017 Amsterdam

77 Al Bàcaro Reviews

Uitstekend
5.3/6
77 Reviews
Service:Uitstekend
Geluidsniveau:Rustig
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Wachttijd:Kort
Sfeer:Heel gezellig
Eten:Heerlijk
"Uitstekend"
6/6
Teresa L.18 dagen geleden · 1 review

Authentic italian restaurant in the middle of Amsterdam, everything was just delightful :-)

"Uitstekend"
6/6
Ekin C.één maand geleden · 1 review

Main course was delicious, service was good, highly recommended restaurant

"Uitstekend"
6/6
yan z.2 maanden geleden · 1 review

I think itis an extremely nice experience! The food is nice and also the service were sweet. Highly recommend to others who want nice Italian food!

Meer over Al Bàcaro, Amsterdam

Ervaar de keuken van Italië bij Al Bàcaro in het centrum van Amsterdam op de vijzelsstraat. Het Venetiaanse woord voor Taverne is "Bàcaro" en komt van "far bàcara" wat feestvieren betekent. De filosofie van Al Bácaro draait puur om heerlijk eten, een goed glas wijn en om met vrienden samen te zijn. Bij Al Bàcaro kun je de smaak en kwaliteit van de traditionele gerechten proeven, met een innovatieve twist van de ervaren Venetiaanse chef-kok Vezio Furlani.

Chef-kok Vezio Furlani heeft na 30 jaar ervaring in de keuken zijn droom mogen verwezenlijken met een eigen restaurant; Al Bàcaro. In het restaurant vindt u een perfecte mix tussen traditionele gerechten en zijn eigen innovatieve twist. Ook zijn respect voor de natuur vindt u terug in elk gerecht. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van eerlijke producten en ingrediënten afkomstig uit Italië en Nederland. Ook de wijnen zijn perfect te combineren met de gerechten; de wijnen zijn van kleinschalige en ambachtelijke producenten uit Italië. Al Bàcaro vindt u op de vijzelsstraat 97 in het centrum van Amsterdam.