Menu Bamiyan Restaurant

CentrumMidden-Oosters
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters
Dit restaurant is niet langer online te boeken met Quandoo

Volledig Menu Bamiyan Restaurant

Blader door menu’s van uw favoriete restaurant. Bekijk prijzen en gerechten bij Bamiyan Restaurant en bepaal alvast wat u gaat eten. We doen ons best om de menu’s regelmatig bij te werken, zodat u altijd de laatste versie van het menu bij Bamiyan Restaurant voor u heeft. Quandoo draagt geen verantwoordelijk voor de prijzen of beschribaarheid van gerechten op het menu van Bamiyan Restaurant.

Menu highlights

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Voorgerechten

AASHAK

Overheerlijk pastabuideltje gevuld met prei en een topping van licht gekruid rundergehakt en yoghurt. Een vleugje mint maakt het gerecht compleet.
€ 8,95

CHAPLIE KEBAB

Gegrilde gekruid kebab van kalfsvlees met groenten. Dit wordt geserveerd met verfrissende koriander/walnoot en yoghurt chutney.
€ 8,95

SAMBOSA

Gefrituurd bladerdeeg driehoekje gevuld met licht gekruid rundergehakt, dit wordt geserveerd met een heerlijk koriander chutney.
€ 8,95
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Hoofdgerechten

NARENJ PALAUW

Saffraan rijst bedekt met gebakken julienne van sinaasappelschil, amandelen en pistache. Onder de rijst vindt u mals gestoofde lams of kalfsvlees. Dit gerecht wordt geserveerd met borani bandejan (gestoofde aubergine), sabzie (spinazie) en een qorme gosala of qorme morg (kalfsvlees of kippenvlees in een heerlijk saus).
€ 19,95

QABELI PALAUW

Afghaans basmati rijst bedekt met gebakken worteltjes, rozijnen, amandelen en pistache. Onder de rijst vindt u mals gestoofd vlees (lam, kalf of kip). Dit gerecht wordt geserveerd met en een qorme gosala (kalfsvlees in een heerlijk saus), sabzie (spinazie, gemaakt op een traditionele wijze) en borani kade (gestoofde pompoen).
€ 19,95

TEKKA KABAB

Drie spiesjes van heerlijk gemarineerd kalkoendijvlees, bereid op onze houtskool grill, geserveerd met gekruide aardappel kroketjes, naan (Afghaanse brood) en een Afghaanse salade van verse tomaat,komkommer, munt en bosui. Met koriander chutney en een frisse yoghurtsaus
€ 19,95
Loop je tafel niet mis!