Reviews Bar 35

BinnenstadBorrel
Uitstekend
5.3/6
229 Reviews
Bar 35 Den Bosch image 1
Bar 35 Den Bosch image 2
Bar 35 Den Bosch image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

229 Bar 35 Reviews

Lees hier beoordelingen over Bar 35. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Bar 35 hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Bar 35.

Uitstekend
5.3/6
229 Reviews
Geluidsniveau:Rustig
Eten:Heerlijk
Service:Uitstekend
Sfeer:Heel gezellig
Wachttijd:Geen wachttijd
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
Nieuw"Uitstekend"
6/6
ASLIGUL K.4 dagen geleden · 1 review

Het was goed. I like the place and service. Waiters were nice and polite. I like burgers but i didn’t like the fries. I want to go there again

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Saskia B.2 dagen geleden · 1 review

Heerlijke voor gerechten en super burgers. Lekkere biertjes. Vlotte bediening. Top! Reservering via internet ging prima. Leuke tent om met je pubers hapje te eten.

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Daan S.11 dagen geleden · 1 review

Gezellig sfeertje en heerlijk eten, zeker een aanrader! Ze hebben ook goed biertips bij elke hamburger en je kunt zelfs extra toppings toevoegen op je burger.

"Uitstekend"
6/6
Sjoerd K.één maand geleden · 1 review

Lekkere hamburgers en biertjes. Bediening was ook erg vriendelijk. Echt een leuke tent om heen te gaan. Zeker een aanrader dus om hier een avondje in Den Bosch door te brengen

"Uitstekend"
6/6
maaltie R.8 maanden geleden · 1 review

Allereerst wil ik Bar 35 danken het was voor ons een hele mooie ervaring om zomaar even hamburgers te komen eten ik geloofde eerst niet maar het was echt waar .De kinderen hebben genoten . Wat mij opviel is dat wij gelijke behandeling hebben genoten als de klanten die wel moesten afrekenen. Een hele diepe buiging voor iedereen in Bar 35 dat jullie dit voor ons hebben mogelijk gemaakt . En fantastische bediening . Dank u wel. Maaltie

"Heel goed"
5/6
Mirte v.één jaar geleden · 1 review

Voor de tweede keer bij Bar35 gegeten. De eerste keer beviel beter, maar afgelopen keer was nog steeds genieten. De burgers zijn briljant bedacht, maar niet altijd even gelijkmatig uitgevoerd. De eerste keer was de burger medium-rare, zoals ook nagevraagd was, de tweede keer doorbakken. Verder is de service goed, er is een ruime keuze aan speciaalbiertjes en de frietjes zijn heerlijk. Pluspunt is zeker wel dat de bediening gelijk het gerecht mee terug neemt naar de keuken als er iets niet goed aan is, maar in een keer goed zou wel beter zijn. Al met al een leuk en informeel restaurant!

"Uitstekend"
6/6
Evelien H.één jaar geleden · 1 review

De lekkerste burger die ik ooit heb gegeten. We hadden nachos vooraf, ook heerlijk. Bediening had het duidelijk druk maar nog steeds voelde we niet genegeerd. Er werd ook na gevraagd waarom ik niet mijn hele burger op had ("was er iets fout met dat stukje?") dus kreeg ik de indruk dat ze ook open stonden voor slechte feedback als dat het geval was (voor mij was de burger gewoon net te veel, zeker na die lekker nachos).

"Heel goed"
5/6
Mike L.één jaar geleden · 1 review

Bij aankomst was er voor ons nog geen plek, al waren wij 5 minuten van tevoren bij Bar 35. Wij moesten daarom buiten wachten. Verder hebben wij de bediening als zeer prettig ervaren en meedenkend bij mensen met een dieet. Er hing ook een gezellige sfeer!

"Uitstekend"
6/6
Rowan V.één jaar geleden · 1 review

Fantastisch restaurant! Leuk spontaan personeel en schandalig lekkere burgers! Ook inrichting is leuk, lekker industrieel met zicht op de grill en de muziek staat is gezellig aanwezig en staat niet zo hard dat een gesprek voeren mogelijk is zonder aan het eind van de avond je stem kwijt te zijn. Vraag naast het aanbevolen biertje op de kaart ook eens wat het personeel adviseert bij een bepaalde burger. Bij ons pakte dit erg goed uit!

"Uitstekend"
6/6
Jaleesa B.9 maanden geleden · 1 review

Bar 35 is een heel erg gezellig restaurant, niets fancy maar er hangt en erg gemoedelijke sfeer en het is er lekker druk. Ze hebber er in ieder geval enorm lekkere hamburgers en bijpassende speciaal biertjes! Topkwaliteit!