Reviews Bar-B

CentrumAmerikaans
Heel goed
4.0/6
7 Reviews
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters
Dit restaurant is niet langer online te boeken met Quandoo
Aanbevolen restaurants
Bekijk 4 restaurants dichtbij die u wel kunt boeken:

The Louisiana

Centrum
5.0/658
The Louisiana

Cut Throat Brunch & Bar

Centrum
5.8/64
Cut Throat Brunch & Bar

7 Bar-B Reviews

Lees hier beoordelingen over Bar-B. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Bar-B hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Bar-B.

Heel goed
4.0/6
7 Reviews
Wachttijd:Kort
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Geluidsniveau:Gemiddeld
Sfeer:Gezellig
Eten:Heel lekker
Service:Heel goed
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Lekker eten en vriendelijke bediening. Goede kwaliteit vlees in de burger. Zeker iets om naar terug te komen. Mijn zoon vond de muziek iets te hard staan.

"Heel goed"
5/6
Kim R.2 jaar geleden · 1 review

Ik vind het er erg leuk dat je vaste menukaart hebt, maar ook je eigen burger kan samenstellen. Zo is er voor ieder iets. Daarbij is het er leuk om met groepen te komen, door de taptafels die beschikbaar zijn.

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Overall, it was a good deal as we were using a groupon - we were 6 hungry people, 3 vegeterians. The food was tasty and with good size of dishes except for the vegi hamburger which was not quite as good (The portobello). One waitress was charming but another one not as nice - the one we had most interaction with. Vegi hamburger - at 1st the waitress said that this option is not included in the groupon. I told her that I contacted the restaurant and asked about this specifically which I did and then she agreed. It would be nice if they provide a replacement dish for the chicken wings for vegi customers.

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Bar b is een leuke, sfeervolle eetgelegenheid. Kwaliteit van het eten is er goed en het is voor ieder wat wils. Leuk idee om zelf je burger samen te kunnen stellen. De bediening kan beter. Moesten regelmatig zelf de bediening aanspreken om meer drinken te bestellen terwijl ik dat een taak van hun vind om goed in de gaten te houden. Als je met vrienden gaat kan je ook een tafel met biertap reserveren. Ontzettend leuk bedacht. Naast een eetgelegenheid dus ook een leuke plek om te borrelen. Prijs kwaliteit is zeker in balans en ik zal hier zeker vaker een hamburer gaan nuttigen.

"Gemiddeld"
3/6
Marlen B.2 jaar geleden · 12 reviews

Redelijk ingericht restaurantje maar het eten was teleurstellend. Chicken wings waren wel erg lekker maar de nacho's waren gewoon chips met een beetje geraspte kaas en stukjes rouwe ui. Geen guacamole of salsa erbij. Friet en salade was prima maar de burger was wel teleurstellend. Heel erg groot broodje met een klein stukje vlees erop, dat kan beter. De service was wel prettig (snel en lette goed op je drankjes) en ik vond de drankenkaart heel erg prettig (er zijn niet veel restaurants waar je een grote cola kan bestellen). Ik zou er niet nogmaals heen gaan.

"Gemiddeld"
3/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Leuke entourage, chicken wings heerlijk, de bieren waren snel op, burgers droog en smaakloos!