Reviews Barra

ZuidSpaans
Heel goed
4.1/6
11 Reviews
Dit restaurant is voorgoed gesloten.
Geen zorgen - we hebben nog duizenden andere restaurants voor je.
Ontdek alle restaurants
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters
Aanbevolen restaurants
Bekijk 5 restaurants dichtbij die u wel kunt boeken:

Spaans Restaurant Vamos a Ver

Zuid
5.2/678
Spaans Restaurant Vamos a Ver

Restaurant Granada

Centrum
5.0/629
Restaurant Granada

11 Barra Reviews

Lees hier beoordelingen over Barra. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Barra hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Barra.

Heel goed
4.1/6
11 Reviews
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Service:Aardig
Wachttijd:Gemiddeld
Sfeer:Heel gezellig
Geluidsniveau:Rustig
Eten:Heel lekker
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
Ivo V.2 jaar geleden · 1 review

Great quality, vivid experience. Very helpfull staff, worth a next visit. We were specially fanbof the pulpo a la gallega, and the croquettas de jamon

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Eén van de betere tapasbarren in de stad. Modern, spaans op een andere manier. Aan de bar gegeten, naast een bak met ijs vol met verse vis. Erg lekker. Iets te druk voor de bediening..

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Een gezellig en gastvrije restaurant met heerlijk eten en lekkere wijntjes. Wat mij betreft een aanrader als je toch in de buurt bent van de Albert Cuyp.

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Bijzonder lekker gegeten. Ons bedrijf had al eens tot grote tevredenheid de catering van Barra Paela ingehuurd. Daarom hier gereserveerd om weer eens echt lekker Spaanse tapas te eten. Conclusie: Het was weer geweldig! Zeer aan te bevelen dus.

"Goed"
4/6
Herman L.2 jaar geleden · 1 review

De 'live' muziek was prachtig, een echt flamencofeestje. De tapas zijn wat minder authentiek en te conservatief op smaak gebracht en sommige gerechten gewoon te karig, zoals bijvoorbeeld de vier schamele pijlstaartinktvisjes of het kleine stukje gebakken chorizo op 2 plakjes manchego en brood als een stukje taart gepresenteerd. Het kan allemaal iets ruimhartiger. Het personeel in de keuken leek ons wat jong - en dus onervaren - en verdienen betere begeleiding van misschien een echte Spaanse mama of papa? De bediening was wat warrig maar wel charmant. Ik vind het overigens een compliment waard dat er gebruik wordt gemaakt van live muziek. Ik weet uit ervaring dat die musici veel te weinig betaald krijgen, daar kan de horeca ondernemer in dit geval niet zoveel aan doen ivm de beperkte omzet. Maar waarom staat er geen extra 'hoed' of bus zodat de klanten de muzikanten zelf extra kunnen tippen?

"Gemiddeld"
3/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Het eten is hier goed. Echter, hoewel in andere recensies stond dat de bediening zo attent was, was dat op onze avond totaal niet het geval. Het begon al toen we binnenkwamen dat het erg lang duurde voor ze kwamen vragen of we iets wilde drinken. Later vergaten ze onze drankjes te brengen, maar vergaten ze óók onze gerechten aan de keuken door te geven. We kregen wel een drankje van het huis, wat ik netjes vond, maar daarna bleven ze slecht opletten of we nog wat wilden bestellen. Al met al erg jammer. Door de eerdere reviews had ik andere verwachtingen.

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

We hebben heet lekker gegeten, er waren "gewone" tapas, chorizo, manchego, pan tmate, maar ook een carpaccio van iberisch varken en heel lekkere groenten met geitenkaas. Het is ook een gezellig restaurant. De bediening is vriendelijk, maar kan iets alerter zijn.

"Goed"
4/6
Pieter H.2 jaar geleden · 1 review

Bediening goed. Goede wijnkaart. Tapas gemiddeld van kwaliteit: porties tamelijk klein maar voldoende: patatas bravas veel en heerlijk, verduras mixtas viel tegen, jamon iberico kleine portie.

"Slecht"
2/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Bediening vriendelijk maar onkundig. Tafel tussen keukendeur en dozen met wijn en fusten bier erg ongezellig. Eten gedeeltelijk gewoon niet lekker. Tonijnsteak zo doorbakken dat deze niet meer lekker was. Afrader.

"Goed"
4/6
JB L.2 jaar geleden · 1 review

Very Good food good service, very nice staff and nice place. Will go back!:)