Menukaart van Beems Brasserie
Bekijk het menu van Beems Brasserie en ontdek de lievelingsgerechten van gasten. Droom weg bij de verleidelijke gerechten die op jou wachten als je een tafel reserveert bij Beems Brasserie. Je ziet ook de prijzen, zodat je weet waar je aan toe bent.
Menu highlights
Heeft de volgende opties:
Vegetarisch
Voorgerechten
Pizza met tonijn sashimi, mascarpone, Parmezaanse kaas, zoetzure komkommer gelei en wasabi mayonaise
Pizza with tuna sashimi, mascarpone, Parmesan cheese, pickled cucumber jelly and mayonnaise of wasabi
Pannenkoekje gevuld met eend, bosui en hoisin saus
Savory pancake stuffed with duck, spring onions and hoisin sauce
Kalfsvitello met kreeftenstaartjes, een kwarteleitje en kreeftensaus
Vitello veal with lobster tails, a quail egg and lobster sauce
Taartje van geroosterde courgette en pompoen met geitenkaas, spinazie en paddenstoelen
Tart of roasted zucchini and pumpkin with goat cheese, spinach and mushrooms
Lunch
Sandwich van de week
Sandwich of the week
Vloerbrood met pastrami, zuurkool en honing-mosterdsaus
Black bread with spiced smoked beef, sauerkraut and honey mustard sauce
Vloerbrood met rosbief, kruidenkaas en Sud 'n' Sol tomaatjes
Black bread with roast beef, herb cheese and Sud 'n' Sol tomatoes
Vloerbrood met duo van tonijn- en zalmsalade, kappertjes en bosuitjes
Black bread with a duo of tuna- and salmon salad, capers and spring onions
Meergranenbol met Reypennaer kaas, mosterddressing en Amsterdams zuur
Multigrain roll of bread with Reypenaer cheese, mustard dressing and Amsterdam pickles
Zweeds Polarbrood met Schotse gerookte zalm en komkommerspread
Swedish Polarbread with smoked Scottish salmon and cucumber spread
De klassieker: Croque Monsieur
The classic: Croque Monsieur
Omelet met geitenkaas, bloemenhoning en walnoten
Omelette with goat cheese, flower honey and walnuts
Twee kroketten (kalfs en garnalen) met toast, gefrituurde peterselie en Dyon mosterd
Two croquettes (veal and shrimp) with toast, deep fried parsley and Dyon mustard
Clubsandwich "Beems" met gerookte kalkoen, bacon, tomaat, sla, ei en mayonaise
Club sandwich "Beems" with smoked turkey, bacon, tomato, lettuce, egg and mayonaise
Soepen
Rode uien soep met een Parmezaans koekje
Red onion soup with a Parmesan crisp
Dagelijkse wisselende soep
Today's soup
Salades
Salade met Bleu d' Auvergne, groene asperges, gegrilde pompoen en een coco-thai bitterbal
Salad with Bleu d' Auvergne, green asparagus, grilled pumpkin and a coco-thai croquette ball
Salade met Gorgonzola, stoofpeer en gekarameliseerde noten
Salad with Gorgonzola, stewed pear and caramelised nuts
Salade carpaccio met zwarte olijventapenade, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas
Salad with carpaccio, black olives tapenade, pine nuts and Parmesan cheese
Salade Riche met Schotse zalm, avocado, Chévre, Coppa di Parma, rivierkreeftjes en een gepoft trostomaatje
Salad Riche with Scottish salmon, avocado, goat cheese, Coppa di Parma, crayfish and a roasted vine tomato
Vleesgerechten
Hollandse biefstuk (200 gram) met groene groenten, Vlaamse frieten en een romige pepersaus
Dutch beefsteak (200 grams) with green vegetables, Flemish fries and a creamy pepper sauce
Biokip gevuld met dadels, pistache nootjes en monchou kaas omwikkeld met sticky bacon en een milde kerriesaus
Organic chicken filled with dates, pistachios and Monchou cheese wrapped in sticky bacon and mild curry sauce
Hertenfilet met kruidenkorst op een taartje van rozenval aardappeltjes en rode kool met saus van tijm en peer
Deer fillet in a herb crust on a pie of Roseval potatoes and red cabbage with a sauce of thyme and pear
Tamme rosé gebraden eendenborst, sushi van zuurkool en groene kool en een saus van Madeira met rozijntjes
Tame pink roasted duck breast, sushi of sauerkraut and green cabbage and a sauce of Madeira with raisins
Visgerechten
Vangst van de dag
Catch of the day
Kabeljauwfilet op paddenstoelen risotto met een balsamico creme
Codfish fillet on mushroom risotto with a balsamic cream
Schotse zalm met een puree van pompoen, groene asperges en een gember beurre blanc saus
Scottish salmon with mashed pumpkin, green asparagus and a ginger beurre blanc sauce
Vegetarische gerechten
Vegetarische burger van aubergine, courgette en chévre met cranberrycompote
Vegetarian hamburger of zucchini, eggplant, goat cheese and compote of cranberries
Huisgemaakte groentelasagne
Homemade lasagna of vegetables
Mediterraans taartje van ricotta en spinazie
Mediterranean tartlet of ricotta and spinach
Risotto met truffel en Parmezaanse kaas
Risotto with truffle and Parmesan cheese
Nagerechten
American pancakes met dulce de leche, zeezout en popcorn
American pancakes with dulce de leche, sea salt and popcorn
Chocolade brownie met banana chips en ijs van witte chocolade
Chocolate brownie with banana chips and white chocolate ice-cream
Créme brulée van vijf spiesen een bol romig kaneelijs
Créme brulée of five spices with creamy cinnamon ice-cream
Dessert van de chef
Chef's dessert
Dagelijks wisselende taarten
Today's assortment of pies
Koffie / thee "Gourmande" met lekkernijen
Coffee / tea "Gourmande" with sweet delights