Reviews Beems Brasserie

CentrumInternationaal
Geweldig
5.6/6
9 Reviews
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters
Dit restaurant is niet langer online te boeken met Quandoo
Aanbevolen restaurants
Bekijk 5 restaurants dichtbij die u wel kunt boeken:

Solo Eten & Drinken

Centrum
4.8/6158
Solo Eten & Drinken

Restaurant Pieterman

Centrum
5.4/6268
Restaurant Pieterman

9 Beems Brasserie Reviews

Lees hier beoordelingen over Beems Brasserie. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Beems Brasserie hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Beems Brasserie.

Geweldig
5.6/6
9 Reviews
Geluidsniveau:Rustig
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Eten:Heel lekker
Service:Uitstekend
Sfeer:Uitstekend
Wachttijd:Geen wachttijd
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
Daniël J.2 jaar geleden · 1 review

De gereserveerde tafel zag er goed verzorgd uit. Het eten was uitstekend en de bediening heel goed. Schappelijke prijzen. Kompliment voor Beems Brasserie (Rokin Amsterdam). Reservering is zeker aan te raden.

"Uitstekend"
6/6
johannes spapens s.2 jaar geleden · 1 review

gezien de echte amsterdamse inborst van het management geeft dit een aparte sfeer, die bij anderen niet te ervaren is. dit spreekt ook buitenlanders aan

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Zeer goede bediening, aardige mensen en lekker eten en drinken maken deze brasserie tot een zaak waar wij zeker zullen terug komen en met een zonnetje erbij kan je ook lekker buiten zitten

"Uitstekend"
6/6
Bonnie w.2 jaar geleden · 1 review

Wat een fijne, rustige plek midden in Amsterdam. We hebben heerlijke hamburgers gegeten. De bediening was vriendelijk en snel. Wij komen zeker terug als we weer in Amsterdam zijn.

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Op deze zondag in mei (1ste pinksterdag) was het niet druk binnen in het restaurant, we waren de enige tafel. Buiten op het terras waren nog een paar tafels aanwezig, maar schijnbaar sluiten ze erg vroeg, want toen wij om 20.30 weg gingen was alles al afgesloten. Het eten was redelijk de Hollandse biefstuk was te ver doorbakken, maar de asperges erg goed op smaak, lekker geserveerd op de klassieke wijze met ei, ham, boter en natuurlijk nootmuskaat. Al met al een gezellige afsluiting van een druk dagje Amsterdam.

"Uitstekend"
6/6
Joanna H.2 jaar geleden · 2 reviews

Ik woon al mijn hele leven in en rond Amsterdam, maar was nog nooit bij dit restaurant geweest! Een restaurant op het Rokin dat niet ten onder is gegaan aan een toeristen menu! Zowel de bediening, als de entourage en het eten was Top!

"Heel goed"
5/6
Hans B.2 jaar geleden · 1 review

Fantastisch eten, bediening en omgeving. Verkiezingsdag (15/3) dus iedereen elders behalve wij en enkele anderen. Muziek op verzoek zachter en 100% aandacht voor onze tafel met gepaste inschatting . Eten top precies zoals besteld bijv medium-rare is dat voor geweldig stuk vlees . Aanrader en wij komen zeker terug !

"Heel goed"
5/6
Annemarie D.2 jaar geleden · 1 review

Gezellige omgeving en goed eten. Duurde allemaal wel wat lang ondanks veel personeel. Duurde lang voordat er drinken kwam en er zat ook veel tijd tussen voor en hoofdgerecht

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Extremely attentive and helpful staff . Food and ambience good. I was pleasantly surprised when my friend's dessert was served with a lighted candle...... to celebrate her birthday!!