Reviews Bistro Sante Purmerend

CentrumInternationaal
Heel goed
4.3/6
15 Reviews
Dit restaurant is voorgoed gesloten.
Geen zorgen - we hebben nog duizenden andere restaurants voor je.
Ontdek alle restaurants
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters
Aanbevolen restaurants
Bekijk 5 restaurants dichtbij die u wel kunt boeken:

Lindetuin

Binnenstad
5.1/6559
Lindetuin

Solo Eten & Drinken

Centrum
4.8/6159
Solo Eten & Drinken

15 Bistro Sante Purmerend Reviews

Lees hier beoordelingen over Bistro Sante Purmerend. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Bistro Sante Purmerend hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Bistro Sante Purmerend.

Heel goed
4.3/6
15 Reviews
Wachttijd:Kort
Sfeer:Heel gezellig
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Geluidsniveau:Rustig
Service:Heel goed
Eten:Heel lekker
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
J.J. t.één jaar geleden · 1 review

prettige ambiance, fijn personeel en heerlijk gegeten, er was ruim voldoende toevoegingen bij de zalmschotel. De desserts hadden wat ons betreft wel wat gevarieerder kunnen zijn.

"Uitstekend"
6/6
L. v.één jaar geleden · 1 review

Dat het bij Sante goed is, wisten wij al. Nodigden daarom 2 familieleden uit, die geen spijt hadden van hun lange autorit (ze hebben het visitekaartje meegenomen). Met z'n vieren heel lekker en gezellig gegeten. Bediening: prima! Wij komen zeker nog eens eten. Loek en Narda van Lochem

"Uitstekend"
6/6
Fred H.2 jaar geleden · 1 review

Het was uitstekend, heerlijk gegeten. De sfeer was prima , de bediening was goed . Ben zelf ook in de keuken geweest om de koks een compliment te geven , daar waren ze erg blij mee .

"Heel goed"
5/6
Harmina G.één jaar geleden · 1 review

Heerlijk gegeten, redelijk uitgebreide kaart, zeer vriendelijke bediening. Echt aan te bevelen. Het ging even fout, men was vergeten de E-ticket te verrekenen. Snel opgelost.

"Goed"
4/6
Simone B.één jaar geleden · 1 review

Eten was niet voor herhaling vatbaar. We hadden Spareribs en kipsate, de spareribs waren op elkaar gelegd, waarvan de bovenste heerlijk mals was, erg lekker maar die lag waarschijnlijk bewust bovenop, want de onderste rib was droog en taai. De kipsate kwam uit de vriezer, was heel droog.

"Heel goed"
5/6
Jessica v.één jaar geleden · 3 reviews

Heerlijk gegeten! En goede bediening! Ook de sfeer was goed wel jammer dat er niet zoveel mensen waren. Waarom weet ik eigenlijk niet. Fijn om ergens midden in de stad te eten.

"Goed"
4/6
Cisca C.één jaar geleden · 1 review

Lekker gegeten. Goede bediening. Helaas kon er gedurende het hele diner geen vat bier worden aangesloten van een bepaald merk. Zou te druk zijn in de keuken. De zaak was nog niet eens voor de helft gevuld. Jammer.

"Heel goed"
5/6
Hans G.2 jaar geleden · 1 review

We hebben goed gegeten en we werden ook keurig bediend De mixed gril en de sate zijn een aanrader. we gaan zeker nog een keer terug.

"Heel goed"
5/6
Jannie v.één jaar geleden · 2 reviews

Het was er erg lekker. Heerlijk gegeten. De Bediening was ook prima en snel. Buiten was de kerstmarkt en binnen lekker warm en gezellig druk.

"Gemiddeld"
3/6
Caitlin v.2 jaar geleden · 3 reviews

Het Eten was redelijk, maar daar was ook alles mee gezegd. Service was matig. Jonge meid met weinig horeca inzicht. Ze mocht dan alleen staan, maar zo druk was het niet.