Reviews Blvd Cafe

CentrumInternationaal, Europees, Nederlands
Uitstekend
4.6/6
12 Reviews
Blvd Cafe Amstelveen image 1
Blvd Cafe Amstelveen image 2
Blvd Cafe Amstelveen image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

12 Blvd Cafe Reviews

Lees hier beoordelingen over Blvd Cafe. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Blvd Cafe hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Blvd Cafe.

Uitstekend
4.6/6
12 Reviews
Geluidsniveau:Rustig
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Service:Heel goed
Eten:Heerlijk
Sfeer:Heel gezellig
Wachttijd:Kort
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
Joke d.2 maanden geleden · 1 review

Wij hebben hier gisteravond heerlijk gegeten. Wij waren met zes personen velen hadden verschillende menu 's. Wij waren zeer tevreden. De bediening was prima hadden ook humor. Al met al een geslaagde avond. Wij komen zeker terug.

"Uitstekend"
6/6
Monique B.6 maanden geleden · 1 review

We hebben heerlijk gegeten met 10 collega’s. De ambiance is gezellig en de bediening was zeer aardig. Ze vroegen netjes of we nog een shoppingcard van Amstelveen hadden. Scheelde toch weer 45 euro. Een aanrader! 👌

"Heel goed"
5/6
Stephanie S.19 dagen geleden · 1 review

Gezellige drukte. Allerliefste nieuwe medewerkster. Je moet geen haast hebben OF zegggen dat je naar het theater moet denk ik Heerlijk eten!

"Heel goed"
5/6
Peter K.2 maanden geleden · 1 review

De bediening was zeer vriendelijk, het eten was prima, ruim genoeg, de entourage was gezellig in de serre, Helaas ontbraken de kapstokken, graag platte kussentjes op de stoelen.

"Goed"
4/6
M d.2 maanden geleden · 1 review

Ontvangst was na een opmerking dat ik de deur te hard dicht deed prima. De in eerste instantie vergeten frieten kwamen snel nadat we er op gewezen hadden. Eten was erg goed. Bediening kan beter. Naarmate het drukker werd was het moeilijk aandacht te krijgen van de bediening.

"Heel goed"
5/6
Everton J.2 maanden geleden · 1 review

Nice atmosphere. Food was good, a bit pricey, but nice. Service also good but took a bit long to have second round of drinks having to eat the food with no beverages.

"Heel goed"
5/6
Gerda H.5 maanden geleden · 1 review

Tafel was niet gereserveerd voor ons ?? Eten was super, bediening vriendelijk en attent. We hebben heerlijk gegeten en de taartjes van Holtkamp bij de koffie super lekker.

"Goed"
4/6
Maarten B.6 maanden geleden · 1 review

Moesten uur op drie salades wachten. Te weinig personeel. Salades zijn erg ruim en smaakvol. Goede rosé wijn per glas verkrijgbaar. Goede prijs kwaliteit verhouding.