Menukaart van Brasserie Lairesse
Menu highlights
Heeft de volgende opties:
Vegetarisch
Mulligatawny
Creamy chicken curry soup
Dun gesneden varkenslende met aïoli
Thin slices of pork loin with aioli sauce
Strozzapreti pasta met gamba’s
Pasta with king size prawns
Risotto met oesterzwammen
Risotto with oyster mushrooms
Burger Lairesse, kalfsgehakt gemengd met gamba’s
Hamburger of minced veal and prawns
Bavette met grove pepersaus
Sirloin with pepper sauce
Nagerechten
Chocolade fondant met vanille ijs
Chocolate fondant with vanilla ice cream
Pannacotta met gemarineerd zomerfruit
Pannacotta with marinated summer fruit
Coupe Colonel
Lemon ice cream with a shot of Vodka
Meer informatie over het restaurant: Brasserie Lairesse
Brasserie Lairesse is in de basis een Franse keuken, met een knipoog naar het Zuiden van Europa en het Oosterlijk werelddeel. Dit komt onder meer tot uiting in producten als specerijen uit Azië, wilde gamba's uit Noord-Afrika, pasta's uit Italië met een oer-hollandse wildzwijnragout en linzen uit de Puy. Dit knus en gezellig restaurant vindt u aan De Lairessestraat 87 in Amsterdam Oud-Zuid, vlakbij het vondelpark.
Veelgestelde vragen
Kan ik in Brasserie Lairesse met een creditcard betalen?
Heeft het restaurant Brasserie Lairesse parkeergelegenheid?
Wil je een tafel reserveren bij Brasserie Lairesse?
Brasserie Lairesse, gelegen aan de De Lairessestraat 87 op de hoek van de Cornelis Schuytstraat, is een klein en knus restaurant waar liefde voor eten (en drinken) en aandacht voor de gast voorop staat. De kaart biedt voor de liefhebber, maar niet bij uitstek een kenner, mooie wijnsuggesties per glas bij ieder gerecht. Zo kunt u er geieten van Dun gesneden Varkenslenden met Aïoli, Risotto met oesterzwammen of de Burger Lairesse, kalfsgehakt gemengd met gamba’s. Al dit heerlijks vindt u bij
Brasserie Lairesse.
De chef-kok van Brasserie Lairesse heeft al tientallen jaren ervaring met het bereiden van biologische producten en een neus voor het opsporen van leveranciers van deze specifieke, eerlijke en dus heerlijke ingrediënten. De keuze van de chef-kok voor de biologische ingredienten zult u terug proeven in de rijkere smaak van gerechten zoals de Salade van verse spinazie met Blue d’Avergne en walnoten of de Zwartpoot kip met Rozenval aardappeltjes. Bij deze gerechten kunt u wijnen nuttigen afkomstig zijn van kleine, biologische wijnboeren uit Frankrijk.
