Menu from Brasserie van Antwerpen
Menu highlights
Includes dishes that are:
Vegetarian
Broodplank
brood van het Vlaamsch broodhuys met huisgemaakte truffel mayonaise, pesto en sud en sol tapenade.
Garnalenkroketjes
met citroenmayonaise
Carpaccio van Casconne rund
16 jaar oude balsamico, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
Lunch
Broodje Humus
Met gegrilde courgette, aubergine,harissa en sla
Tosti Brie
met salami van de lindenhof, honing en appel
Biefstuk van Simmentaler rund
uit de pan met jus, en salade
Salads
Salade riche
met rouleaux van eenden lever, gemarineerde gamba’s en San Daniëlle ham
Salade geitenkaas
met sud-en-sol tomaten, walnoten, vijgen/dadel azijn en Siciliaanse olijfolie
Salade gerookte eend
met frambozen, pijnboompitten, truffel mayonaise, kervel en croutons.
Vegetarische burger
met humus, harissa, courgette, jong belegen kaas en friet
Gamba spies
met aioli, salade en spaghetti aglio e olio
In rode wijn gestoofde hertensukade
met bospaddestoelen, aardappel/knolselderijpuree, cranberry compote, en een stoofpeertje
Desserts
Crème brûlée
Appeltaart/ cheesecake
met witte chocolade en cassis
Panna cotta
met citroengrassiroop en witte druiven
