Menu from Café Restaurant Leopold
Menu highlights
Gevulde Bospaddenstoelenbouillon
met een chip van krokante kip
Zalm Flambée
gebrande rauwe zalm gepaneerd in sesam met een soja-honingsaus, geserveerd met gefrituurde rijst en een broodkrokant
Rode Bietencarpaccio
van in truffel en framboos gemarineerde rode biet, met feta en een hazelnoot-rogge crumble
Leoburger Classic
geserveerd met augurk, bacon, kaas, huisgemaakte BBQ-saus met Vlaamse friet en coleslaw
Falafelburger
op een brioche broodje met rode uienchutney en een griekse yoghurt, geserveerd met Vlaamse friet en side salad
Kabeljauwfilet
op de huid gebakken met een limoen beurre blanc, geserveerd met aardappelkroketjes en haricots verts
Desserts
Warme Belgische Wafel
met gekarameliseerde witte chocoladesaus, kersen en slagroom
Crème Brulée
van witte chocolade met aardbeiencompôte
Gekarameliseerde Ananas
met chocoladecrumble en yoghurtijs
