Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Amsterdam
Stadscentrum
Casa Juan

Casa Juan

Spaans

Gerecht voor ongeveer21€

Foto's van restaurant Casa Juan in Stadscentrum, Amsterdam
Casa Juan is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Casa Juan

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Zitplaatsen buiten
Vandaag open
-
Opent om 18:00
Thursday
18:00 - 22:00
Friday
18:00 - 22:00
Saturday
18:00 - 22:00
Sunday
18:00 - 22:00
Monday
Gesloten
Tuesday
Gesloten
Wednesday
18:00 - 22:00

Meer informatie over het restaurant: Casa Juan

De beste paella vindt u bij Casa Juan, gelegen aan de Lindengracht in hartje Jordaan. Dit Spaanse restaurant staat al jaren bekend in Amsterdam om zijn exotische temperament, echte Amsterdamse humor en heerlijke authentieke gerechten. Casa Juan is een echte parel, verstopt tussen alle tapas restaurants in Amsterdam. Dat de kleine hapjes met liefde gemaakt worden door de chef is geen geheim. Dit is ook de reden dat het restaurant een 9,5 kreeg van de beroemde food-critic Johannes van Dam

Veelgestelde vragen

Serveert het restaurant Casa Juan Spaans eten?

Ja, het restaurant Casa Juan serveert Spaans eten

Heeft het restaurant Casa Juan parkeergelegenheid?

Nee, het restaurant Casa Juan heeft geen parkeergelegenheid.

Wil je een tafel reserveren bij Casa Juan?

Bij Casa Juan, gelegen aan de Lindengracht, vindt u een unieke combinatie van verschillende hapjes, Spaanse temperament en Amsterdamse humor. Eigenares Carla doet er ook alles aan om het sfeervolle restaurant zo toegankelijk mogelijk te maken. Dit is de plek in het altijd bruisende Jordaan waar u altijd welkom bent voor een lekker diner, een glas Sangria en uiteraard gezelligheid. Sinds kort heeft Casa Juan ook een bar, waar u eindeloos heerlijke glazen wijn en Spaanse likeuren kunt nuttigen.

Casa Juan staat landelijk bekend om haar voortreffelijke paella met zeevruchten, uiteraard een absolute aanrader! Naast de paella biedt Casa Juan ook een uitzonderlijk goed gevulde menukaart. Spaanse heerlijkheden zoals een grote verscheidenheid van tapas, gamba’s, empanadas en boquerones, waar u de hele avond lang van kunt genieten. En genieten, dat doet u zeker bij Casa Juan.