Restaurants
Noord Holland
Amsterdam
Zuid
Chinees Restaurant Oceania

Chinees Restaurant Oceania

Uitstekend
5.4/6
73 Reviews

Over Chinees Restaurant Oceania

Geniet van uw unieke ervaring van traditionele Chinese cuisine, in een ambiance die gastrvrijheid, warmte en finesse uitstraalt. Bij Oceania kunt u terecht voor kwaliteit en zorgzaamheid. U wordt heerlijk in de watten gelegd door de professionele en vriendelijke bediening, die volledig voor u klaar staat. Voor de echte seafood liefhebber bent u bij Oceania aan het juist adres. Maak kennis met de authentieke smaken van China bij Oceania gelegen aan de Scheldestraat nabij Amsterdam Rai.

Openingstijden

Vandaag open - Opent om 12:00
Wednesday
12:00 - 22:00
Thursday
12:00 - 22:00
Friday
12:00 - 22:00
Saturday
12:00 - 22:00
Sunday
12:00 - 22:00
Monday
12:00 - 22:00
Tuesday
12:00 - 22:00

Adres

Chinees Restaurant Oceania
Scheldestraat 77
1078GH Amsterdam

Menu highlights

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Voorgerechten

Gestoomde St. Jacobsschelpen

Gestoomde oesters

Roergebakken mosselen

Meer over Chinees Restaurant Oceania, Amsterdam

Chinees restaurant Oceania is opgericht in 1978 aan de Scheldestraat door dhr. en mevr. Che Chan. De naam ‘Oceania’ betekent ‘het gelukkig van de oceaan’ in het Chinees. Deze naam is geselecteerd vanwege de geografische ligging van Nederland. Het is namelijk omgeven door zee. Om Oceania te differentiëren van andere Chinese restaurants, is Oceania gespecialiseerd op Seafood gerechten en specialiteiten. Geniet van de heerlijkste oesters, schaaldieren en visgerechten. Ook serveert Oceania heerlijke vleesgerechten en vegetarische gerechten.

Oceania heeft veel populariteit weten te krijgen in Amsterdam door middel van een authentieke keuken met echte Chinese kookwijze en smaken. Het wordt nu gerund door Wai Kwok Chan en Geoffrey Chan. Samen streven ze naar perfectie en dat is terug te zien in het restaurant. Het decor wordt dagelijks uitstekend op orde gebracht met geen stofje te bekennen. Ook de bediening is zeer professioneel en zorgt voor een uitstekende ervaring bij Oceania. Mis het niet, en reserveer een tafel bij Oceania gelegen aan de Scheldestraat nabij Amsterdam Rai.

73 Chinees Restaurant Oceania Reviews

Uitstekend
5.4/6
73 Reviews
Wachttijd:Geen wachttijd
Sfeer:Uitstekend
Eten:Heerlijk
Service:Uitstekend
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Geluidsniveau:Heel rustig
"Uitstekend"
6/6
Mie T.één maand geleden · 1 review

Staff are really friendly and good service. We have ordered recommend course menu. Foods were also delicious as always, our guests were also pretty happy.

"Uitstekend"
6/6
E.Y. M.3 maanden geleden · 1 review

Supervriendelijke bediening en heerlijk eten. De Pekingeend was subliem! Alles was keurig vezorgd. Veel te veel gegeten zo lekker was het. Zeker voor herhaling vatbaar.

"Uitstekend"
6/6
Eric B.5 maanden geleden · 1 review

Ik heb, samen met zakelijke gasten uit China, heerlijk gegeten. Ontvangst en bediening was meer dan gastvrij en hebben op mijn verzoek ter plekke een menu bedacht met aandacht voor de lokale afkomst van mijn gasten.