Reviews Ciao Pirandello

CentrumItaliaans
Goed
2.9/6
8 Reviews
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters
Dit restaurant is niet langer online te boeken met Quandoo
Aanbevolen restaurants
Bekijk 5 restaurants dichtbij die u wel kunt boeken:

Restaurant Napoli

Centrum
5.1/6212
Restaurant Napoli

O'Pazzo Pizzeria

Centrum
5.0/6156
O'Pazzo Pizzeria

8 Ciao Pirandello Reviews

Lees hier beoordelingen over Ciao Pirandello. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Ciao Pirandello hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Ciao Pirandello.

Goed
2.9/6
8 Reviews
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Geluidsniveau:Gemiddeld
Service:Aardig
Eten:Lekker
Sfeer:Gezellig
Wachttijd:Kort
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Gemiddeld"
3/6
Tim B.2 jaar geleden · 1 review

We hebben bij Ciao Pirandello heel lekkere pizza's gegeten. We moesten best lang op de pizza's wachten, gelukkig was het kmoeite waard - goede bodem en heel smaakvol. Grote minpunt was dat pas bij de afrekening werden we geinformeerd dat vanwege Feestdagen (we zijn op 28.12 - dus geen feestdag) geldt geen aanbieding €6,50 voor elke pizza en pasta. Op de website staat nergens vermeld dat er uitzonderinen zijn. smoesjes dat door storing kunnen ze dit op website niet aanpassen is beetje belachelijk. Beetje jammer dat de avond is zo afgelopen!

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Prima verzorgd en lekker eten, gebracht en gemaakt door vriendelijk personeel. Het restaurant ligt op een heel druk kruispunt, waardoor wij buiten zitten geen optie vonden. Enige echte minpunt: geen mogelijkheid om je handen af te drogen na het toiletbezoek.

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Lekker gegeten, vriendelijke en correcte bediening; waardoor het niet 'maar een pizzeria' is. We kunnen iedereen aanraden hier een keer te gaan eten en we zijn zelf van plan ook snel weer langs te gaan.

"Heel goed"
5/6
Conny H.2 jaar geleden · 1 review

Het is een eenvoudige pizzeria. Aardig personeel. Je kan gezellig een hele avond door brengen met je vrienden, zonder weg gekeken te worden. Pizza's zijn heerlijk. Goede prijs.