Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Rotterdam
Stadscentrum
Da Gianfranco

Da Gianfranco

Italiaans

Gerecht voor ongeveer13€

Foto's van restaurant Da Gianfranco in Stadscentrum, Rotterdam
Da Gianfranco is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Da Gianfranco

Familievriendelijk ✨
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Vandaag gesloten
Thursday
17:00 - 22:00
Friday
17:00 - 22:00
Saturday
17:00 - 22:00
Sunday
17:00 - 22:00
Monday
Gesloten
Tuesday
17:00 - 22:00
Wednesday
17:00 - 22:00

Meer informatie over het restaurant: Da Gianfranco

Welkom bij Da Gianfranco! De chef-kok en naamgever van dit restaurant is een geboren en getogen Italiaan. Hij is opgegroeid op het eiland Sardinië inde Middellandse zee, vandaar ok zijn liefde voor verse ingredienten en in het bijzonder vis. Dagelijks struint hij stad en land af om zijn gasten verse producten voor te schotelen. Typische Italiaanse gerechten zoals die door Gianfranco bereid worden zijn bijvoorbeeld de insalata caprese, de carpaccio, ossobuco, de pasta’s bolognese, carbonara en de lasagne.

Voor de altijd vers bereide pizza’s heeft hij een echte pizzaiolo aangesteld, wie de bodem vers bereidt en met speciaal geselecteerde ingrediënten als salami, oregano en basilicum, een pizza zoals bijvoorbeeld de Koninklijke Margherita, een onovertroffen smaak geeft. U vindt Da Gianfranco aan de Teldersweg in Rotterdam.

Veelgestelde vragen

Kan ik in Da Gianfranco met een creditcard betalen?

Ja, je kunt betalen met Maestro.

Serveert het restaurant Da Gianfranco Italiaans eten?

Ja, het restaurant Da Gianfranco serveert Italiaans eten

Wil je een tafel reserveren bij Da Gianfranco?

Waarom is Da Gianfranco zo populair? Heerlijk Italiaans eten en drinken zorgen ervoor dat gasten terugkomen bij Da Gianfranco. Gelegen in Stadscentrum in Rotterdam, serveert Da Gianfranco gerechten zoals Italiaans. Ontdek wat Da Gianfranco onderscheidt van andere restaurants in Rotterdam en reserveer vandaag nog een tafel om van je volgende maaltijd te genieten!