Reviews De Zaanse Molen - Asian Fusion & Japanse Teppanyaki Restaurant

CentrumAziatische fusie, Chinees, Aziatisch
Uitstekend
5.2/6
39 Reviews
De Zaanse Molen - Asian Fusion & Japanse Teppanyaki Restaurant Zaandam image 1
De Zaanse Molen - Asian Fusion & Japanse Teppanyaki Restaurant Zaandam image 2
De Zaanse Molen - Asian Fusion & Japanse Teppanyaki Restaurant Zaandam image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

39 De Zaanse Molen - Asian Fusion & Japanse Teppanyaki Restaurant Reviews

Lees hier beoordelingen over De Zaanse Molen - Asian Fusion & Japanse Teppanyaki Restaurant. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij De Zaanse Molen - Asian Fusion & Japanse Teppanyaki Restaurant hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij De Zaanse Molen - Asian Fusion & Japanse Teppanyaki Restaurant.

Uitstekend
5.2/6
39 Reviews
Sfeer:Uitstekend
Geluidsniveau:Heel rustig
Service:Uitstekend
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Eten:Heerlijk
Wachttijd:Geen wachttijd
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
Gera V.één maand geleden · 1 review

Fantastisch gegeten! Hele gezellige avond gehad. Voor herhaling vatbaar. Top.

"Uitstekend"
6/6
N.W. O.2 maanden geleden · 1 review

Erg goed, een gezellige avond gehad met mijn familie. Dank u wel.

"Uitstekend"
6/6
Ruben J.2 maanden geleden · 2 reviews

The food and service was really nice, the restaurent has a nice decoration, i will surely come back and try the teppanyaki next time .

"Uitstekend"
6/6
Susan M.3 maanden geleden · 2 reviews

Heerlijk restaurant. Veel keuze, lieve bediening en gezellige setting. Pannenkoekjes bij eend gerecht extra besteld en dat duurde iets te lang, vond bediening zelf ook. We blijven komen.

"Heel goed"
5/6
Henk P.19 dagen geleden · 1 review

We hebben met 4 personen Teppan Yaki gegeten in de Zaanse Molen omdat we hier nog niet eerder waren geweest. Met het eten, de locatie en het prijsniveau waren we aangenaam verrast. Helaas was het op donderdagavond erg stil. Dit schijnt gebruikelijk te zijn voor doordeweekse avonden. Vrijdag tot en met zondag zit deze grote zaak wel vol. Men zit hier al 23 jaar. Dit Asian Fusion restaurant zit ook meer in een woongebied dan in het centrum. Er kan ook afgehaald worden. De meeste klanten komen dan ook uit de buurt. Weinig toerisme dus.

"Uitstekend"
6/6
Henk B.2 jaar geleden · 1 review

Heel goed ontvangst, en een vlotten bediening, En uitstekend verzorgt. ( het was Lekker ??? In April komen wij met +- 12 Personen. daar bel ik wel over op. dan wilde ik naar de bakplaat dat lijk ons ook wel leuk. Groetjes Henk En Fijn weekeind.

"Heel goed"
5/6
Ilona J.2 jaar geleden · 2 reviews

Het restaurant heeft een mooie locatie en is vrij rustig, wat best vreemd is aangezien het eten erg lekker is. Het personeel is beleefd en werkt goed. Het eten is ons erg goed bevallen en ook onze zoon van 2 jaar liet zich de sushi goed bevallen. De kinderstoeltjes passen erg goed bij het interieur.

"Uitstekend"
6/6
Chrit S.2 jaar geleden · 1 review

zo gastvrij en blijde gezichten zie je zelden in een restaurant plus het heerlijke eten het is een feestje oom bij jullie te eten en wat over is ook nog mee nemen super

"Uitstekend"
6/6
Richard O.4 maanden geleden · 1 review

Prettige sfeer goede bediening eten voldoet aan. De prijs kwaliteits verhouding.Het is ook een soort buurt restaurant wat de sfeer ten goede komt. En natuurlijk een unieke locatie bij de oude molen.

"Uitstekend"
6/6
Marcel v.7 maanden geleden · 1 review

Gekozen voor verrassing van de chef en een verrassing was het, heerlijk, goed geholpen, wachttijd prima. We gaan zeker terugkomen om nog de overige gerechten van de kaart te proberen