Reviews Fujiyama

BinnenstadJapans
Geweldig
5.5/6
41 Reviews
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters
Dit restaurant is niet langer online te boeken met Quandoo
Aanbevolen restaurants
Bekijk 1 restaurants dichtbij die u wel kunt boeken:

Sumo Groningen

Binnenstad
5.0/6388
Sumo Groningen

41 Fujiyama Reviews

Lees hier beoordelingen over Fujiyama. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Fujiyama hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Fujiyama.

Geweldig
5.5/6
41 Reviews
Service:Uitstekend
Sfeer:Heel gezellig
Eten:Heerlijk
Wachttijd:Geen wachttijd
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Geluidsniveau:Heel rustig
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
Anusha K.2 jaar geleden · 2 reviews

Erg gastvrij en heerlijk eten! Het is echt een show!

"Uitstekend"
6/6
Andre B.2 jaar geleden · 1 review

Heerlijk gegeten, goede porties, de sushi smelt op je tong en de rode bonen ijs is een aanrader. Neem wel de tijd, want het is geen gelegenheid voor een snel diner.

"Uitstekend"
6/6
Diane B.2 jaar geleden · 1 review

Voor de tweede keer bij dit restaurant geweest. Nu niet gekozen voor een menu van de grote bakplaat, maar voor een assortiment van sushi. Heerlijk gegeten, geholpen door vriendelijk en kundig personeel.

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Sinds 10 jaar komen we elke eerste kerstdag en de sfeer is altijd fantastisch, het eten is geweldig. Een traditie om in ere te houden

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

We hebben heerlijk gegeten bij Fujiyama. De bediening was erg vriendelijk. Er werden allemaal goede verse producten gebruikt. Echt een aanrader als je lekker wilt eten en een avondje wilt genieten, want je zit er zo drie uur.

"Uitstekend"
6/6
Cindy P.2 jaar geleden · 1 review

Zoals altijd een combinatie van Oosterse gastvrijheid, heerlijk eten en een gezellige avond. Eten bij Fujiyama, helemaal aan de Teppanyakiplaat, is een belevenis en een echt avondje uit.

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

We hebben heerlijk gegeten in een prettige ambiance met meedenkend personeel. Het eten wordt in kleine hoeveelheden per keer gemaakt en de perioden ertussen hebben wij ervaren als heel plezierig. Voor we het wisten waren we ruim drie uur aan het eten. Kortom: prima

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

We werden goed ontvangen. Het eten was heerlijk en het menu vulde behoorlijk (het was moeilijk kiezen tussne al dat lekkers!). De kok maakte er een mooie show van en de bediening hield goed in de gaten of er nog drinken aangevuld moest worden. We komen zeker nog eens terug!

"Uitstekend"
6/6
coby s.2 jaar geleden · 1 review

Heerlijk gegeten! Gezellige bediening en een enthousiaste japanse kok die aan tafel een leuke show geeft. Zeker een aanrader! Enige minpunt zijn altijd de stoelen, vind ik, na 3 uur zitten ben je (ik) gebroken...

"Uitstekend"
6/6
Anja K.2 jaar geleden · 1 review

Het was erg lekker en leuk! Als het eten zo voor je wordt klaargemaakt zie je hoe vers het is en krijg jd er extra veel zin. Maar het was natuurlijk wel te veel 😄