NL
Gouden Huis - Almere Almere image 1
Gouden Huis - Almere Almere image 2
Gouden Huis - Almere Almere image 3
Gouden Huis - Almere Almere image 4

Gouden Huis - Almere

Almere Stad · Aziatisch · 
Uitstekend
5.3/6
152 Reviews

Over Gouden Huis - Almere

Het Gouden Huis in Almere Stad is waar je moet zijn voor het beste Chinese eten en de lekkerste sushi van Almere. Mooi gelegen in de Palmpolstraat is dit dé plek om je op woensdagen tegoed te doen aan zo veel sushi als je wil of op andere dagen onbeperkt te genieten van de meer dan 100 Japanse en Chinese gerechten die op de uitgebreide kaart staan. Voor groepen vanaf 10 personen hebben ze ook speciale all you can eat-arrangementen!

Adres

Gouden Huis - Almere
Palmpolstraat 1
1327 CA Almere

Openingstijden

Vandaag open - Opent om 16:30
donderdag
16:30 - 22:00
vrijdag
16:30 - 22:00
zaterdag
16:30 - 22:00
zondag
16:30 - 22:00
maandag
16:30 - 22:00
dinsdag
16:30 - 22:00
woensdag
16:30 - 22:00

Meer over Gouden Huis - Almere, Almere

Als je op woensdag in het Gouden Huis in de Palmpolstraat in Almere Stad gaat eten, heb je geluk. Dan kun je namelijk kiezen voor hun populaire all you can eat sushi-optie. Dat houdt in dat je voor een vast laag bedrag onbeperkt sushi kunt eten, inclusief side dishes én desserts. Da’s pas een goeie deal! Op alle andere dagen kun je ook voor onbeperkt genieten gaan: dan kun je voor eveneens een vast bedrag zo veel als je wilt van de hele kaart kiezen. Dus naast sushi, ook de grill- en wokgerechten. Bij het Gouden Huis Almere staan meer dan 100 Chinese en Japanse gerechten op de kaart.
In Almere is het Gouden Huis daarom een van de beste plekken om lekker Aziatisch te eten. De vriendelijke bediening en het mooie interieur geven je echt het gevoel dat je in het verre oosten bent. Kom je met een grotere groep eten bij het Gouden Huis? Dan kun je een speciaal arrangement boeken waarbij jullie drie uur lang onbeperkt mogen eten en drinken. Dus op naar het Gouden Huis in Almere Stad en zorg dat je flink honger hebt!

152 Gouden Huis - Almere Reviews

"Uitstekend"6/6
Suzanne V.3 dagen geleden · 1 review

Top restaurant!! Goede service, heerlijk eten en ze hebben sinds kort een nieuwe kaart met veel leuke en lekkere nieuwe gerechten! Wat mij betreft een echte aanrader!!!!

"Uitstekend"6/6
John S.7 dagen geleden · 1 review

10 januari hebben we voor het eerst bij het gouden huis in Almere gegeten. Het was in een woord geweldig. Heerlijk eten. Vriendelijke bediening .

"Uitstekend"6/6
imgRachella F.12 dagen geleden · 3 reviews

Zoals gewoonlijk was het weer zalig. Vriendelijk personeel en goed eten.

"Uitstekend"6/6
Dirk V.14 dagen geleden · 1 review

Uitstekend gegeten. Aardig personeel en vriendelijke bediening. De chinese maaltijden waren zeer goed. klaargemaakt. Ook na de maaltijd zijn wij nog een tijdje blijven zitten en nagenieten. Wij komen zeker terug.

"Heel goed"5/6
Peter v.6 maanden geleden · 1 review

Keurige en snelle bediening. Efficiente organisatie. Je voelt je snel op je gemak. Ondanks de massaliteit is het toch gezellig. We waren met zijn 4en en hebben vier ronden gedaan: is door het systeem goed te verdelen zodat je zelf het tempo en de hoeveelheid kunt bepalen. Er werd op tijd gevraagd of er nieuwe drankjes moesten komen en dat zie je ook wel eens anders.. Na afloop hoef je ook niet op de rekening te wachten want alles loopt via de kassa. Tip voor het restaurant: zeg even wanneer een gerecht wat langer duurt, dan heb je niet de neiging te gaan vragen waar het blijft. En het voorkomt irritatie. Aanrader en we komen zeker weer!

"Heel goed"5/6
Jan B.5 maanden geleden · 1 review

De gerechten zijn kwalitatief verzorgd en vers. vooral salades. Bij drukte soms wel enige wachttijd. Regelmatig worden gerechten welke in de optiek van de klant bijeen gegeten moeten worden niet gelijk uitgeserveerd. Denk aan vlees- of visgerecht en gebakken rijst. Als de rijst bijna afgekoeld is komt het vleesgerecht pas. Op deze uitzondering na is het een prettige omgeving, gezellig en goed eten.

"Uitstekend"6/6
H.J. H.één maand geleden · 1 review

De kwaliteit van het eten is erg goed. In dit restaurant kom je graag terug. Bij binnenkomst krijg je een tablet waarmee je je bestellingen doorgeeft. Dat werkt uitstekend: geen gedoe meer met bestellijstjes die je op een bepaalde manier moet neerzetten om meegenomen te worden. Het personeel is vriendelijk en correct.

"Goed"4/6
Monique B.4 maanden geleden · 2 reviews

Kwaliteit van het eten is goed. Helaas gingen er een aantal dingen verkeerd. Lang wachten op drinken en een aantal gerechten werden vergeten. Bestellen via de tablet is een goede vooruitgang. Eten werd wel erg snel gebracht, beetje lopende band gevoel. Het oproepen van de ober via de tablet ging ook niet helemaal goed. Na een kwartier kwam er pas een ober reageren op de oproep, ondertussen bijeen andere ober de bestelling van drinken geplaatst.

"Uitstekend"6/6
Remco d.7 maanden geleden · 4 reviews

Lekker en goed gegeten. We komen zeker nog een keer terug. Veel keus! Dessert mag zo vaak besteld worden als je wilt (binnen het aantal per ronde per persoon). De grote/hoeveelheid van het ijs is ook nog een goed. Dit is ook wel eens anders bij andere restaurants. Top!

"Uitstekend"6/6
Marion S.3 maanden geleden · 1 review

Gezellig restaurant je wordt heel vriendelijk ontvangen. De bediening is vriendelijk en vrolijk en zijn snel bij je. Het nieuwe systeem met de pad vind ik fantastisch . Het eten was super lekker. Ik zal hier zeker weer naartoe gaan en het ook aan andere mensen aanraden.

2 Personen
Dit restaurant heeft geen beschikbaarheid.
Vandaag (donderdag)
januari 2018
S
M
T
W
T
F
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Kies een tijd: