Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Almere
Almere Stad
Gouden Huis - Almere

Gouden Huis - Almere

Foto's van restaurant Gouden Huis - Almere in Almere Stad, Almere
Gouden Huis - Almere is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Gouden Huis - Almere

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Rolstoeltoegankelijk
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Airco
Vandaag open
-
Opent om 16:30
Tuesday
16:30 - 22:00
Wednesday
16:30 - 22:00
Thursday
16:30 - 22:00
Friday
16:30 - 22:00
Saturday
16:30 - 22:00
Sunday
16:30 - 22:00
Monday
16:30 - 22:00

Meer informatie over het restaurant: Gouden Huis - Almere

Het Gouden Huis in Almere Stad is waar je moet zijn voor het beste Chinese eten en de lekkerste sushi van Almere. Mooi gelegen in de Palmpolstraat is dit dé plek om je op woensdagen tegoed te doen aan zo veel sushi als je wil of op andere dagen onbeperkt te genieten van de meer dan 100 Japanse en Chinese gerechten die op de uitgebreide kaart staan. Voor groepen vanaf 10 personen hebben ze ook speciale all you can eat-arrangementen!

Veelgestelde vragen

Heeft het restaurant Gouden Huis - Almere parkeergelegenheid?

Ja, het restaurant Gouden Huis - Almere heeft Op straat parkeren.

Kan ik in Gouden Huis - Almere met een creditcard betalen?

Ja, je kunt betalen met Maestro.

Wil je een tafel reserveren bij Gouden Huis - Almere?

Als je op woensdag in het Gouden Huis in de Palmpolstraat in Almere Stad gaat eten, heb je geluk. Dan kun je namelijk kiezen voor hun populaire all you can eat sushi-optie. Dat houdt in dat je voor een vast laag bedrag onbeperkt sushi kunt eten, inclusief side dishes én desserts. Da’s pas een goeie deal! Op alle andere dagen kun je ook voor onbeperkt genieten gaan: dan kun je voor eveneens een vast bedrag zo veel als je wilt van de hele kaart kiezen. Dus naast sushi, ook de grill- en wokgerechten. Bij het Gouden Huis Almere staan meer dan 100 Chinese en Japanse gerechten op de kaart.
In Almere is het Gouden Huis daarom een van de beste plekken om lekker Aziatisch te eten. De vriendelijke bediening en het mooie interieur geven je echt het gevoel dat je in het verre oosten bent. Kom je met een grotere groep eten bij het Gouden Huis? Dan kun je een speciaal arrangement boeken waarbij jullie drie uur lang onbeperkt mogen eten en drinken. Dus op naar het Gouden Huis in Almere Stad en zorg dat je flink honger hebt!