Gouden Huis - Almere

Almere StadAziatisch
Uitstekend
5.3/6
387 Reviews
Gouden Huis - Almere Almere image 1
Gouden Huis - Almere Almere image 2
Gouden Huis - Almere Almere image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

Over Gouden Huis - Almere

Het Gouden Huis in Almere Stad is waar je moet zijn voor het beste Chinese eten en de lekkerste sushi van Almere. Mooi gelegen in de Palmpolstraat is dit dé plek om je op woensdagen tegoed te doen aan zo veel sushi als je wil of op andere dagen onbeperkt te genieten van de meer dan 100 Japanse en Chinese gerechten die op de uitgebreide kaart staan. Voor groepen vanaf 10 personen hebben ze ook speciale all you can eat-arrangementen!

Openingstijden

Nu open - Sluit om 22:00
Saturday
16:30 - 22:00
Sunday
16:30 - 22:00
Monday
16:30 - 22:00
Tuesday
16:30 - 22:00
Wednesday
16:30 - 22:00
Thursday
16:30 - 22:00
Friday
16:30 - 22:00

Adres

Gouden Huis - Almere
Palmpolstraat 1
1327 CA Almere

Meer over Gouden Huis - Almere, Almere

Als je op woensdag in het Gouden Huis in de Palmpolstraat in Almere Stad gaat eten, heb je geluk. Dan kun je namelijk kiezen voor hun populaire all you can eat sushi-optie. Dat houdt in dat je voor een vast laag bedrag onbeperkt sushi kunt eten, inclusief side dishes én desserts. Da’s pas een goeie deal! Op alle andere dagen kun je ook voor onbeperkt genieten gaan: dan kun je voor eveneens een vast bedrag zo veel als je wilt van de hele kaart kiezen. Dus naast sushi, ook de grill- en wokgerechten. Bij het Gouden Huis Almere staan meer dan 100 Chinese en Japanse gerechten op de kaart.
In Almere is het Gouden Huis daarom een van de beste plekken om lekker Aziatisch te eten. De vriendelijke bediening en het mooie interieur geven je echt het gevoel dat je in het verre oosten bent. Kom je met een grotere groep eten bij het Gouden Huis? Dan kun je een speciaal arrangement boeken waarbij jullie drie uur lang onbeperkt mogen eten en drinken. Dus op naar het Gouden Huis in Almere Stad en zorg dat je flink honger hebt!

387 Gouden Huis - Almere Reviews

Uitstekend
5.3/6
387 Reviews
Geluidsniveau:Rustig
Service:Uitstekend
Eten:Heerlijk
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
Wachttijd:Geen wachttijd
Sfeer:Uitstekend
Nieuw"Uitstekend"
6/6
Klara G.6 dagen geleden · 1 review

We werden ontzettend leuk en vriendelijk ontvangen door mevrouw. Het menu is zeer uitgebreid , en eenmaal besteld , niet langer dan drie minuten hoeven te wachten ! Top !👍🏻 Het eten , de smaakbeleving , was super goed! Geen hele kleine porties, maar echt een goed gevuld schaaltje. Alles net zo mals! Wij hebben ontzettend genoten ! Kan er niks verkeerds van zeggen , en zou ik een cijfer moeten geven : dan een 10 !👍🏻👍🏻👍🏻

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Jules D.8 dagen geleden · 2 reviews

Heerlijk gegeten, alles lekker vers en smaakvol klaar gemaakt. Vriendelijk personeel. Het concept all you can eat is erg lekker, ruime keuze van gerechten en makkelijk te bestellen via de iPad op je tafel. Alles wordt snel gebracht. Hier komen wij zeker vaker.

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Brigitte T.11 dagen geleden · 1 review

Heerlijk gegeten, heel veel keuze in het menu. Voor iedereen, heb je wel een lekkere gerecht. Personeelsleden van het restaurant zijn heel vriendelijk. Kom gauw weer terug.