Over Gouden Huis - Almere

Het Gouden Huis in Almere Stad is waar je moet zijn voor het beste Chinese eten en de lekkerste sushi van Almere. Mooi gelegen in de Palmpolstraat is dit dé plek om je op woensdagen tegoed te doen aan zo veel sushi als je wil of op andere dagen onbeperkt te genieten van de meer dan 100 Japanse en Chinese gerechten die op de uitgebreide kaart staan. Voor groepen vanaf 10 personen hebben ze ook speciale all you can eat-arrangementen!

Openingstijden

Vandaag open - Opent om 16:30
zondag
16:30 - 22:00
maandag
16:30 - 22:00
dinsdag
16:30 - 22:00
woensdag
16:30 - 22:00
donderdag
16:30 - 22:00
vrijdag
16:30 - 22:00
zaterdag
16:30 - 22:00

Adres

Gouden Huis - Almere
Palmpolstraat 1
1327 CA Almere

Meer over Gouden Huis - Almere, Almere

Als je op woensdag in het Gouden Huis in de Palmpolstraat in Almere Stad gaat eten, heb je geluk. Dan kun je namelijk kiezen voor hun populaire all you can eat sushi-optie. Dat houdt in dat je voor een vast laag bedrag onbeperkt sushi kunt eten, inclusief side dishes én desserts. Da’s pas een goeie deal! Op alle andere dagen kun je ook voor onbeperkt genieten gaan: dan kun je voor eveneens een vast bedrag zo veel als je wilt van de hele kaart kiezen. Dus naast sushi, ook de grill- en wokgerechten. Bij het Gouden Huis Almere staan meer dan 100 Chinese en Japanse gerechten op de kaart.
In Almere is het Gouden Huis daarom een van de beste plekken om lekker Aziatisch te eten. De vriendelijke bediening en het mooie interieur geven je echt het gevoel dat je in het verre oosten bent. Kom je met een grotere groep eten bij het Gouden Huis? Dan kun je een speciaal arrangement boeken waarbij jullie drie uur lang onbeperkt mogen eten en drinken. Dus op naar het Gouden Huis in Almere Stad en zorg dat je flink honger hebt!

294 Gouden Huis - Almere Reviews

Uitstekend
5.3/6
294 Reviews
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
Sfeer:Uitstekend
Eten:Heerlijk
Wachttijd:Geen wachttijd
Service:Uitstekend
Geluidsniveau:Rustig
New"Uitstekend"
6/6
Jules D.2 dagen geleden · 1 review

Heerlijk gegeten, all you dan eat, allemaal kleine gerechtjes en alles lekker vers gemaakt dan kan je proeven. Vriendelijke bediening en geen lange wachttijden, een echte aanrader om hier te gaan eten.

New"Uitstekend"
6/6
Annelies S.3 dagen geleden · 2 reviews

Is altijd genieten in dit restaurant. Heerlijk eten en ontspannen zitten met z,n allen. Het eten is bij All you can eAt altijd geweldig. Een aanrader

New"Uitstekend"
6/6
Romy L.7 dagen geleden · 1 review

Wij komen hier altijd graag terug. Heerlijke sushi en warme gerechten, goede en vriendelijke bediening en snelle service. Toetjes zitten inbegrepen, ook erg leuk. Het is makkelijk te bereiken en parkeren is gratis. Ik raad dit restaurant zeker aan!