Gouden Huis - Almere

Almere StadPan Aziatische
Uitstekend
5.3/6
346 Reviews
Gouden Huis - Almere Almere image 1
Gouden Huis - Almere Almere image 2
Gouden Huis - Almere Almere image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

Over Gouden Huis - Almere

Het Gouden Huis in Almere Stad is waar je moet zijn voor het beste Chinese eten en de lekkerste sushi van Almere. Mooi gelegen in de Palmpolstraat is dit dé plek om je op woensdagen tegoed te doen aan zo veel sushi als je wil of op andere dagen onbeperkt te genieten van de meer dan 100 Japanse en Chinese gerechten die op de uitgebreide kaart staan. Voor groepen vanaf 10 personen hebben ze ook speciale all you can eat-arrangementen!

Openingstijden

Nu open - Sluit om 22:00
Friday
16:30 - 22:00
Saturday
16:30 - 22:00
Sunday
16:30 - 22:00
Monday
16:30 - 22:00
Tuesday
16:30 - 22:00
Wednesday
16:30 - 22:00
Thursday
16:30 - 22:00

Adres

Gouden Huis - Almere
Palmpolstraat 1
1327 CA Almere

Meer over Gouden Huis - Almere, Almere

Als je op woensdag in het Gouden Huis in de Palmpolstraat in Almere Stad gaat eten, heb je geluk. Dan kun je namelijk kiezen voor hun populaire all you can eat sushi-optie. Dat houdt in dat je voor een vast laag bedrag onbeperkt sushi kunt eten, inclusief side dishes én desserts. Da’s pas een goeie deal! Op alle andere dagen kun je ook voor onbeperkt genieten gaan: dan kun je voor eveneens een vast bedrag zo veel als je wilt van de hele kaart kiezen. Dus naast sushi, ook de grill- en wokgerechten. Bij het Gouden Huis Almere staan meer dan 100 Chinese en Japanse gerechten op de kaart.
In Almere is het Gouden Huis daarom een van de beste plekken om lekker Aziatisch te eten. De vriendelijke bediening en het mooie interieur geven je echt het gevoel dat je in het verre oosten bent. Kom je met een grotere groep eten bij het Gouden Huis? Dan kun je een speciaal arrangement boeken waarbij jullie drie uur lang onbeperkt mogen eten en drinken. Dus op naar het Gouden Huis in Almere Stad en zorg dat je flink honger hebt!

346 Gouden Huis - Almere Reviews

Uitstekend
5.3/6
346 Reviews
Geluidsniveau:Rustig
Sfeer:Uitstekend
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
Wachttijd:Geen wachttijd
Eten:Heerlijk
Service:Uitstekend
Nieuw"Uitstekend"
6/6
Sandy P.één dag geleden · 1 review

Wij komen al jaren bij Het Gouden Huis en hebben nu ook weer, zoals altijd, heeeeeeerlijk gegeten bij. Echt lekker eten, veel keuze en hele vriendelijke bediening.

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Sharon L.één dag geleden · 14 reviews

Het was weer erg lekker. Hebben alleen van de eerste ronde niet alles gehad, maar dat maakte niet uit we hebben het bij de 2e ronde gewoon nog een keer besteld. De rest van de rondes gingen wel goed en we hebben heerlijk gegeten. De servering was snel en dat was fijn met een kleine meid die op tijd naar bedje moest.

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Mike K.3 dagen geleden · 2 reviews

Zoals altijd goede en vriendelijke bediening en heerlijk gegeten. Eten komt er ook altijd snel aan. Enigste minpunt vind ik dat als je later eet het personeel ook gaat eten en je dan wat langer moet wachten en ze dit ook altijd niet ergens aan zijkant doen maar midden in het restaurant. Meestal gaat dat ook nog eens gepaard met redelijk wat lawaai.