NL
Gouden Huis - Almere Almere image 1
Gouden Huis - Almere Almere image 2
Gouden Huis - Almere Almere image 3
Gouden Huis - Almere Almere image 4

Gouden Huis - Almere

Almere Stad · Aziatisch · 
Uitstekend
5.4/6
116 Reviews

Over Gouden Huis - Almere

Het Gouden Huis in Almere Stad is waar je moet zijn voor het beste Chinese eten en de lekkerste sushi van Almere. Mooi gelegen in de Palmpolstraat is dit dé plek om je op woensdagen tegoed te doen aan zo veel sushi als je wil of op andere dagen onbeperkt te genieten van de meer dan 100 Japanse en Chinese gerechten die op de uitgebreide kaart staan. Voor groepen vanaf 10 personen hebben ze ook speciale all you can eat-arrangementen!

Ga naar Gouden Huis - Almere pagina

Adres

Gouden Huis - Almere
Palmpolstraat 1
1327 CA Almere

Openingstijden

Vandaag open - Opent om 16:30
donderdag
16:30 - 22:00
vrijdag
16:30 - 22:00
zaterdag
16:30 - 22:00
zondag
16:30 - 22:00
maandag
16:30 - 22:00
dinsdag
16:30 - 22:00
woensdag
16:30 - 22:00

Meer informatie

Als je op woensdag in het Gouden Huis in de Palmpolstraat in Almere Stad gaat eten, heb je geluk. Dan kun je namelijk kiezen voor hun populaire all you can eat sushi-optie. Dat houdt in dat je voor een vast laag bedrag onbeperkt sushi kunt eten, inclusief side dishes én desserts. Da’s pas een goeie deal! Op alle andere dagen kun je ook voor onbeperkt genieten gaan: dan kun je voor eveneens een vast bedrag zo veel als je wilt van de hele kaart kiezen. Dus naast sushi, ook de grill- en wokgerechten. Bij het Gouden Huis Almere staan meer dan 100 Chinese en Japanse gerechten op de kaart.
In Almere is het Gouden Huis daarom een van de beste plekken om lekker Aziatisch te eten. De vriendelijke bediening en het mooie interieur geven je echt het gevoel dat je in het verre oosten bent. Kom je met een grotere groep eten bij het Gouden Huis? Dan kun je een speciaal arrangement boeken waarbij jullie drie uur lang onbeperkt mogen eten en drinken. Dus op naar het Gouden Huis in Almere Stad en zorg dat je flink honger hebt!

116 Gouden Huis - Almere Reviews

"Uitstekend"6/6
imgLukas R.4 dagen geleden · 1 review

Good place, good food, all good :-) :-) :-) :-)

"Uitstekend"6/6
Sandra V.8 dagen geleden · 3 reviews

wij komen er geregeld, en worden al herkend, geeft toch een fijn gevoel, het eten is echt super lekker

"Uitstekend"6/6
Jorg d.9 dagen geleden · 1 review

Weer heerlijk gegeten (all you can eat) bij het Gouden Huis in Almere

"Uitstekend"6/6
Saskia F.13 dagen geleden · 1 review

We hebben echt heerlijk gegeten en super vriendelijke bediening. Ik had bloemen en er werd even een vaasje gehaald. De medewerkers waren heel vrolijk. Echt een aanrader!!

"Heel goed"5/6
Peter v.4 maanden geleden · 1 review

Keurige en snelle bediening. Efficiente organisatie. Je voelt je snel op je gemak. Ondanks de massaliteit is het toch gezellig. We waren met zijn 4en en hebben vier ronden gedaan: is door het systeem goed te verdelen zodat je zelf het tempo en de hoeveelheid kunt bepalen. Er werd op tijd gevraagd of er nieuwe drankjes moesten komen en dat zie je ook wel eens anders.. Na afloop hoef je ook niet op de rekening te wachten want alles loopt via de kassa. Tip voor het restaurant: zeg even wanneer een gerecht wat langer duurt, dan heb je niet de neiging te gaan vragen waar het blijft. En het voorkomt irritatie. Aanrader en we komen zeker weer!

"Heel goed"5/6
Jan B.3 maanden geleden · 1 review

De gerechten zijn kwalitatief verzorgd en vers. vooral salades. Bij drukte soms wel enige wachttijd. Regelmatig worden gerechten welke in de optiek van de klant bijeen gegeten moeten worden niet gelijk uitgeserveerd. Denk aan vlees- of visgerecht en gebakken rijst. Als de rijst bijna afgekoeld is komt het vleesgerecht pas. Op deze uitzondering na is het een prettige omgeving, gezellig en goed eten.

"Goed"4/6
Monique B.2 maanden geleden · 2 reviews

Kwaliteit van het eten is goed. Helaas gingen er een aantal dingen verkeerd. Lang wachten op drinken en een aantal gerechten werden vergeten. Bestellen via de tablet is een goede vooruitgang. Eten werd wel erg snel gebracht, beetje lopende band gevoel. Het oproepen van de ober via de tablet ging ook niet helemaal goed. Na een kwartier kwam er pas een ober reageren op de oproep, ondertussen bijeen andere ober de bestelling van drinken geplaatst.

"Uitstekend"6/6
Remco d.6 maanden geleden · 4 reviews

Lekker en goed gegeten. We komen zeker nog een keer terug. Veel keus! Dessert mag zo vaak besteld worden als je wilt (binnen het aantal per ronde per persoon). De grote/hoeveelheid van het ijs is ook nog een goed. Dit is ook wel eens anders bij andere restaurants. Top!

"Uitstekend"6/6
Marion S.één maand geleden · 1 review

Gezellig restaurant je wordt heel vriendelijk ontvangen. De bediening is vriendelijk en vrolijk en zijn snel bij je. Het nieuwe systeem met de pad vind ik fantastisch . Het eten was super lekker. Ik zal hier zeker weer naartoe gaan en het ook aan andere mensen aanraden.

"Heel goed"5/6
imgOswald B.5 maanden geleden · 1 review

Heerlijk eten! Zeer gevarieerd aanbod tegen gunstige prijzen. Vriendelijke bediening. Enig "min"puntje, met name bij grotere groepen (meer dan 4/5 personen) is het soms lastig dat als er 2 porties van een gerecht besteld wordt, deze worden samengevoegd tot 1 (grotere) portie. Verder gewoon een heerlijk restaurant voor een gezellige en zeer smakelijke belevenis!!

2 Personen
12345678910111213141516
Vandaag (donderdag)
november 2017
S
M
T
W
T
F
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Kies een tijd:
social
Apps
©2017 Quandoo GmbH. Alle rechten voorbehouden