Reviews Grieks Restaurant Mykonos

CentrumGrieks, Zeevruchten, Mediterraans, Europees
Uitstekend
5.3/6
73 Reviews
Grieks Restaurant Mykonos Utrecht image 1
Grieks Restaurant Mykonos Utrecht image 2
Grieks Restaurant Mykonos Utrecht image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

73 Grieks Restaurant Mykonos Reviews

Lees hier beoordelingen over Grieks Restaurant Mykonos. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Grieks Restaurant Mykonos hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Grieks Restaurant Mykonos.

Uitstekend
5.3/6
73 Reviews
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
Geluidsniveau:Rustig
Service:Uitstekend
Sfeer:Heel gezellig
Wachttijd:Geen wachttijd
Eten:Heerlijk
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
Gerrit v.9 maanden geleden · 1 review

Het is een prima restaurant. De bediening is spontaan en speelt goed in op de wensen. De sfeer is ontspannen. Het eten is voldoende en lekker.

"Uitstekend"
6/6
Michael S.10 maanden geleden · 1 review

Fijn restaurant, heerlijk eten en fijne gastvrije bediening. Zeker voor herhaling vatbaar. Werden door een medewerker buiten toen we op de menukaart keken gewezen op het actiemenu, wat we dan ook kozen. Zaten zo vol dat het toetje er niet meer in ging.

"Uitstekend"
6/6
Dalida U.één jaar geleden · 1 review

Goede bediening en service. Personeel was erg vriendelijk en hadden ook tijd voor een praatje. Kregen een mooi tafeltje, zaten op een gezellige plek wat we aangegeven hadden. Eten kwam op tijd en was heerlijk. We kwamen op vrijdagavond en er was een live band en een leuk optreden van een buikdanseres. Erg naar ons zin gehad en het heeft gesmaakt.

"Uitstekend"
6/6
Milos M.2 jaar geleden · 1 review

Mykonos blijft het leukste plek :). Eten, muziek, sfeer, personeel... Bedenk maar. . . . . . . . . . . . . .

"Uitstekend"
6/6
Marcel K.2 jaar geleden · 1 review

Wij kwamen ruim op tijd aan en werden meteen naar een tafeltje gebracht. Er kwamen verschillende bedienden naar ons toe zonder de ander in de weg te zitten. De bediening was goed. Vriendelijk werden wij geholpen. De tussentijd van de gerechten was goed en op het goede moment werd gevraagd of wij nog iets wilde drinken. De wand van het restaurant had prachtige muurschilderingen. Aan het eten was veel werk besteed. Je merkte dat in de keuken met plezier werd gewerkt. Het eten smaakte uitstekend.

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Kortgeleden op een zaterdagavond bij Mykonos gedineerd. Mijn partner en ik zij beiden vegetariër en werden goed geholpen bij het maken van een keuze. We zijn verzot op fetakaas en er zijn vele gerechten waarin dit is verwerkt. Het personeel is vriendelijk maar bleef wel erg bij ons tafeltjes staan/hangen waardoor ons diner iets aan intimiteit verloor. De porties zijn ruim voldoende en smaken goed. Geen heel uitzonderlijke maaltijden. Standaard wat je in een Grieks restaurant mag verwachten. We zaten zelfs zo vol na een voor- en hoofdgerecht dat wij geen dessert hebben genomen.

"Uitstekend"
6/6
Theo H.2 jaar geleden · 1 review

Ik was hier al eerder geweest en dat was al goed bevallen maar gisteren was het was in een(1) woord "uitstekend". De bediening was zeer vriendelijk en snel maar niet opdringerig. Het eten (voor en hoofdgerecht) was echt heerlijk en de sfeer was zeer gezellig. Daarnaast viel de rekening ook mee. Altijd fijn. We gaan er zeker nog een keer eten.

"Uitstekend"
6/6
Marjan N.2 jaar geleden · 1 review

We hebben bij Grieks restaurant Mykonos heerlijk gegeten. De bediening was vlot. De prijzen zijn zeer schappelijk. Hier komen we beslist nog eens terug als we in Utrecht zijn!!!

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Heerlijk eten, goed warm. Echt Grieks. Klantvriendelijk. Wat wil een mens nog meer? Tijd voor een praatje kan altijd bij Mykonos. Geven ook advies over drankjes die lekker zijn. Mag ook vaak wat proberen. Kortom: goed en lekker eten, gezellig, makkelijk te vinden.

"Uitstekend"
6/6
Irvina A.2 jaar geleden · 1 review

Goed eten, grote porties, heerlijke sfeer en gezellige medewerkers. Ideaal voor een informeel avondje uit eten met vrienden. En, niet onbelangrijk, goede drankjes voor goede prijzen. Het is wel luid maar dat draagt, naar mijn mening, juist bij aan de sfeer.