Reviews H24

CentrumInternationaal
Uitstekend
4.7/6
11 Reviews
Dit restaurant is voorgoed gesloten.
Geen zorgen - we hebben nog duizenden andere restaurants voor je.
Ontdek alle restaurants
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters
Aanbevolen restaurants
Bekijk 5 restaurants dichtbij die u wel kunt boeken:

Solo Eten & Drinken

Centrum
4.8/6159
Solo Eten & Drinken

Restaurant Pieterman

Centrum
5.4/6268
Restaurant Pieterman

11 H24 Reviews

Lees hier beoordelingen over H24. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij H24 hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij H24.

Uitstekend
4.7/6
11 Reviews
Wachttijd:Kort
Sfeer:Heel gezellig
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Service:Heel goed
Eten:Heel lekker
Geluidsniveau:Rustig
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
Maikel W.één jaar geleden · 1 review

Helemaal top! Alle drie de gangen waren heerlijk en de service was goed. Een echte aanrader! Nu moet ik extra woorden invullen maar weet ik niet wat

"Uitstekend"
6/6
Anouk S.één jaar geleden · 1 review

Top bediening en heerlijk eten! Ik was er nog nooit geweest, maar wat een leuk tentje. Kom er graag nog eens terug. Let eens op de namen van de gerechten ;)

"Uitstekend"
6/6
Duygu K.één jaar geleden · 87 reviews

Sehr gutes Essen. Uns hat es sehr geschmeckt. Die Wartezeit war angenehm und das Preisleistungsverhältnis angemessen.

"Uitstekend"
6/6
Karen R.2 jaar geleden · 2 reviews

The staff were very friendly and attentive. The food was excellent. There was a good choice on the menu. We enjoyed it very much. Thank you.

"Gemiddeld"
3/6
Els H.één jaar geleden · 1 review

Helemaal niet gelukkig bij H24; in eerste instantie tafel vooraan, vreselijke tocht zodra deur opengaat. Verhuisd naar achter, lijkt eerst warm maar na half uur daar zitten wordt het koud. Het eten liet erg lang op zich wachten (het was niet vol!) en toen het kwam was alles lauw..... Veel te lang op bediening moeten wachten vermoed ik. Er was voldoende bediening voor dat aantal gasten; probleempje in de keuken?

"Heel goed"
5/6
Kees v.één jaar geleden · 1 review

Eten was goed tot prima. Helaas was de gesmolten kaas van de tuna melt snel koud geworden. Als we dat gezegd hadden, had het broodje even opnieuw de oven in gekund, maar dat hebben we niet gedaan. De andere gerechten waren prima, en vriendelijk geprijsd.

"Goed"
4/6
Jeannette P.één jaar geleden · 1 review

Jammergenoeg konden we geen biologisch geteelde producten eten. Wel netjes contact over opgenomen voordat we kwamen. Het eten was lekker, vlees heerlijk mals. Iets minder zout op de zoete aardappelfriet, dan waren ze nog lekkerder geweest. Bediening was erg vriendelijk en goed! Zeker aan te raden om naar toe te gaan.

"Gemiddeld"
3/6
Jacobine T.één jaar geleden · 1 review

Matig. Leuke kaart. Prijs voor burger (€18,50!) niet in verhouding tot kwaliteit. Als je naar het toilet gaat met de trap naar beneden kijk je de keuken en afwas in. Zo ruikt het daar ook. Er hangt halfslachtig een gordijn om dit deel af te scheiden. Net of je in een bruine kroeg ergens in Amsterdam naar het toilet gaat.

"Slecht"
2/6
Linda K.één jaar geleden · 1 review

Weinig tot geen service! Alles duurde echt lang! Bediening was met hoofd ergens anders terwijl het echt rustig was op een donderdagavond! Hier hoef je niet heen, eten was gemiddeld!