Reviews Hachi

CentrumSushi, Japans, Aziatisch, Zeevruchten
Uitstekend
5.2/6
163 Reviews
Hachi Diemen image 1
Hachi Diemen image 2
Hachi Diemen image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

163 Hachi Reviews

Lees hier beoordelingen over Hachi. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Hachi hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Hachi.

Uitstekend
5.2/6
163 Reviews
Wachttijd:Geen wachttijd
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Service:Uitstekend
Eten:Heerlijk
Sfeer:Heel gezellig
Geluidsniveau:Rustig
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
Nieuw"Uitstekend"
6/6
Ilse D.5 dagen geleden · 4 reviews

Echt fijn restaurant goed eten . Lief personeel . En werken met tablet erg handig.

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Dico D.8 dagen geleden · 1 review

Het eten bij Hachi is altijd goed. Ik kan hen altijd aanraden.

"Uitstekend"
6/6
Rob v.20 dagen geleden · 4 reviews

Zeer ruime keuze, uitstekende kwaliteit, nette en efficiënte bediening. Wel een beetje rumoerig als het drukker is.

"Uitstekend"
6/6
Roy V.22 dagen geleden · 1 review

Liefste bediening goed eten mooie prijs zit er erg lekker

"Gemiddeld"
3/6
Gerard R.2 jaar geleden · 1 review

2e Kerstavond gegeten. Het eten was lekker, maar wat kan er een hoop mis gaan. Bij aankomst werd er zoals vermeld op de website een welkomstdrankje aangeboden. Dit bleek alleen een alcoholisch drankje te zijn. Bij de tweede ronde werden er geen glazen geleverd bij het drinken. Dit gebeurde pas na drie keer vragen. Kokos melk werd op tafel "gezet", maar kwam tot drie keer aan toe op tafel terecht. Nadat wij er wat van zeiden, was het excuus dat de kommetjes te vol waren, e.e.a. werd niet opgeruimd. Na afloop het ik slechts een pinbonnetje ontvangen, niet eens een rekening. Dit bezoek was Hachi onwaardig. Nog wat opmerkingen over de website. Er staat duidelijk: Bij Restaurant Hachi kunt u onbeperkt bestellen. In het restaurant zijn de regels opeens gewijzigd en kan er maximaal 4x besteld worden.

"Heel goed"
5/6
Herman N.9 maanden geleden · 1 review

Wij komen hier graag. Ook nu weer heerlijk gegeten. Toch zien wij een beetje achteruitgang. Heerlijke gerechtjes verdwijnen van de kaart (Heilbot; en nu weer de curries ook...). Het schaaltje gember en wasabi dat altijd eerst op tafel komt is duidelijk al 's ochtend opgespoten. Het is verkleurd aan de randjes. De gember is niet losjes, maar zit aan elkaar geplakt. De bediening is erg vriendelijk, maar ziet er een beetje slordig uit. Opgepast Hachi! , zou zonde zijn als jullie afglijden.

"Uitstekend"
6/6
Jan S.één jaar geleden · 3 reviews

Bij Hachi heb je veel keuze in warme en koude gerechtjes. De lekkere sushi wordt vers voor je gemaakt, vooral de handrolls zijn fantastisch. Soms duurt het dan bij een volle zaak even langer voordat een gerechtje wordt gebracht, maar je bestelt toch maximaal vijf gerechtjes per ronde, zodat er altijd wel een ander gerecht eerder op tafel komt. En de vis is werkelijk supervers!

"Uitstekend"
6/6
Marion K.3 maanden geleden · 3 reviews

Een prima restaurant. Uitgebreide keuzekaart. Tegenwoordig werken ze met tablets om je bestelling door te geven waardoor je nog sneller je eten krijgt geserveerd. Goede kwaliteit en redelijke porties. Heel vriendelijke bediening. Alleen jammer dat het “all you can eat” idee niet helemaal klopt. Het zijn 4 rondes van 5 gerechten en daarna kan je eventueel nog wat bestellen maar je krijgt niet de mogelijkheid om de rondes nog een keer te doen. Over het algemeen is het genoeg maar de mogelijkheid moet er zijn als ze beweren dat ze dat concept hanteren.Dit is verwarrend en kunnen ze het” all you can eat “ voncept beter los laten. Verder prima restaurant voor gezellig avondje.

"Uitstekend"
6/6
Lourens v.2 jaar geleden · 1 review

Reservering ging goed. We kregen een mooie tafel bij het raam, vlotte bediening en heerlijk eten. Hachi is het beste restaurant in de omstreken. Echt een aanrader. Op de kaart staan verschillende hapjes en voor iedereen is er wel wat lekkers bij. Echt genieten.

"Uitstekend"
6/6
Carla T.2 jaar geleden · 1 review

Dit is mijn 4e bezoek aan Hachi en het eten is nog steeds heerlijk. Goede bediening en snel, de sfeer is aangenaam. Prettig om 2 uur vrij te parkeren met blauwe kaart, blauwe zone. Dit restaurant zou ik vaker gaan bezoeken.