Menukaart van Het Vermeertje
Bekijk het menu van Het Vermeertje en ontdek de lievelingsgerechten van gasten. Droom weg bij de verleidelijke gerechten die op jou wachten als je een tafel reserveert bij Het Vermeertje. Je ziet ook de prijzen, zodat je weet waar je aan toe bent.
Menu highlights
Heeft de volgende opties:
Vegetarisch
Voorgerechten
STEAK TARTAAR HET VERMEERTJE
Geserveerd op onze eigenwijze manier! Met een a la minute gerookt Hoeve ei, steakgarnituur en onze eigen steakdressing.
VISSTICK
Huisgemaakte visstick van gemarineerde harderfilet met komkommergazpacho, komkommerkaviaar, zoetzure komkommerslinger en een frisse mayonaise van koriander en limoen.
PROFITEROL (V)
Gevuld met een crème van vier kazen, daarbij een chutney van peer en sultana, pikant geroosterde macadamia, peren chips en perenstroop.
Hoofdgerechten
BBQ BAVETTE
Gerookt en gegrilde Runderbavette van het Black Angus rund met knoflookboter, suikermais, sugar snaps, crème van gepofte zoete aardappel, bacongratin en huisgemaakte BBQ saus.
NICOISE
Lauw warme Albacore tonijn, gestoofde little gem, crème van ei, gepaneerde olijfjes, haricots vert, gepekelde rode ui, gemarineerde cerise tomaat en bagna cauda dressing.
IBERICO RACK
Met chorizo gevuld daarbij Spaanse tortilla, venkelsalade, gegrilde courgette met mojo picon, beukenzwammen, risotto frietjes, granaatappel en gel van sangria.
Nagerechten
TIRAMISU
Als trifle geserveerd, met mascarpone room, ronde vingers, koffie stroop, Italian coffee ijs en cantuccini krokantjes.
PAVLOVA TOMPOES
Van merengue, Zwitserse room en gemarineerd rood fruit, daarbij parfait, gelei en poeder van rood fruit.
CHOCOLADE EN RABARBER
Lava cake van pure chocolade met rabarber kern, witte chocolade mousse, gepocheerde rabarber en rabarber-brownieroomijs.