Over Himalayan Kitchen

Bij specialiteiten restaurant Himalayan Kitchen heten ze u van harte welkom! Dit restaurant is vernoemd naar de hoogste bergen van de wereld. In restaurant Himalayan Kitchen is het de kunst om kruiden en specerijen te mengen, het principe waarop de Nepalese en Indiase keuken berust. Dit mengen van specerijen is al een eeuwen oude traditie. Voor lekkere Nepalese en Indiase gerechten bent u bij Himalayan kitche, aan de Ten Katestraat 45, aan het juiste adres.

Openingstijden

Vandaag open - Opent om 16:00
dinsdag
16:00 - 23:00
woensdag
16:00 - 23:00
donderdag
16:00 - 23:00
vrijdag
16:00 - 23:00
zaterdag
16:00 - 23:00
zondag
16:00 - 23:00
maandag
Gesloten

Adres

Himalayan Kitchen
Ten Katestraat 45H
1053 BX Amsterdam

Menu highlights

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Voorgerechten

Vegetarische Samosa

Pasteitjes gevuld met licht gekruide aardappels en doperwten
€ 3,50

Paneer Pakora

Nepalese kaas gefrituurd in een kruidig beslag
€ 4,00

Chicken Chat

Stukjes kipfilet geserveerd met rode uien, chat masala en verse citroen
€ 4,50

Meer over Himalayan Kitchen, Amsterdam

Net zo oud als het mengen van de specerijen zijn de strenge bereidingsvoorschriften die variëren naargelang van het klimaat, de producten van een bepaalde streek, godsdienstig en volkenkundige achtergronden. Naast de geschreven en ongeschreven wetten van de Nepalese en Indiase keuken, proberen ze u bij Himalayan Kitchen aan de Ten Katestraat 45, volop te laten genieten van de unieke smaak van de eigen keuken. Zo kunt u er genieten van heerlijke gerechten zoals Meat Samosa, Mutton Fried Ricede of Chicken Chhoyala. Deze unieke smaak is ontstaan en ontwikkeld door de jaren heen sinds Himilayan Kitchen in Amsterdam gevestigd.

De chef-kok bereidt gerechten van hoog culinair niveau met verse ingrediënten, verfijnde en unieke kruidencombinaties. Een onberispelijke werkwijze en bereiding a la minuut zijn de basis kenmerken van uw maaltijd bij Himalayan Kitchen. Bij Himalayan Kitchen houden we rekening met onze gasten en daarom kunt u naar wens aangeven hoe pittig u uw eten wilt hebben. Bij Himalayn proberen ze het u zoveel mogelijk naar de zin te maken en proberen ze u een echt thuisgevoel te geven. U vindt Himalayan Kitchen aan de Ten Katestraat 45 in Amsterdam West.

2 Himalayan Kitchen Reviews

Geweldig
5.5/6
2 Reviews
Wachttijd:Geen wachttijd
Eten:Heerlijk
Geluidsniveau:Rustig
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
Service:Uitstekend
Sfeer:Heel gezellig
"Heel goed"5/6
Carolien N.4 jaar geleden · 1 review

De bediening was aardig, we kregen uitleg over wat we kozen. De entourage was sfeervol met bijpassende muziek en wierook en het eten was uitstekend

"Uitstekend"6/6
Frédéric B.3 jaar geleden · 1 review

Really nice and friendly place, with great food and reasonable prices!