Reviews Ibssa

CentrumAfrikaans
Heel goed
4.1/6
24 Reviews
Dit restaurant is voorgoed gesloten.
Geen zorgen - we hebben nog duizenden andere restaurants voor je.
Ontdek alle restaurants
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters
Aanbevolen restaurants
Bekijk 4 restaurants dichtbij die u wel kunt boeken:

Addis Ababa Restaurant

West
5.3/69
Addis Ababa Restaurant

Lion's Head Gastro Bar and Brewery

Zuid
5.2/65
Lion's Head Gastro Bar and Brewery

24 Ibssa Reviews

Lees hier beoordelingen over Ibssa. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Ibssa hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Ibssa.

Heel goed
4.1/6
24 Reviews
Service:Aardig
Sfeer:Heel gezellig
Eten:Heel lekker
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
Geluidsniveau:Heel rustig
Wachttijd:Kort
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Top, in deze jachtige tijd waan je je even in n andere tijd en wereld (qua sfeer en inrichting ) Zo anders, zo gezellig, zo relaxed en bovenal zooooooo smaakvol. Kom zeker, ook zonder voucher graag terug.

"Uitstekend"
6/6
Flore g.2 jaar geleden · 2 reviews

heerlijk gegeten! Echt Afrikaans, lijkt alsof je bij mensen thuis aan het eten bent. Ik had me voor deze prijs zoiets ook voorgesteld! Erg lekker!

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Heerlijk eten. Veel variatie. We komen hier vaker en zullen ook voortaan nog blijven komen. Het ziet er ook gezellig uit. Kortom: gewoon goed zo!

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Fijn gezellig restaurant, vriendelijk personeel, pas de tweede keer dat ik Ethiopisch eet, vind het erg lekker

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Leuke locatie, gezellig om boven te zitten. Eten was heerlijk en bediening door de eigenaar erg vriendelijk. Ik ben in vele Ethiopische restaurants geweest en deze was zeker ook leuk genoeg om aan te bevelen. Ik bedacht me later als promoter van toerisme naar Ethiopië dat het leuk zou zijn er wat materiaal van op een tafel of bij de bar te leggen. Dat ga ik de volgende keer aan de eigenaar vragen.

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 2 reviews

Heerlijk eten, lekker sfeervol en rustig maar vreselijke bediening toen wij er waren. Een sloom meisje die het helemaal niet interesseerde en telkens snel wegliep en het dienblad met drankjes naar voren hield omdat we het zelf moesten pakken?? Rare service.

"Heel goed"
5/6
Tosca W.2 jaar geleden · 1 review

We hebben hier heerlijk gegeten. Het eten wordt heel leuk om een hele grote schaal geserveerd en er was Afrikaans bier te drinken. Bovendien is er keuze uit een hele hoop vegetarische gerechten! Heel lekker.

"Heel slecht"
1/6
Paul R.2 jaar geleden · 2 reviews

Helaas een afrader, aangezien ik best van een exotische maaltijd houd. Mist goed bereid en gepresenteerd. Waar te beginnen, er gaat hier zoveel fout. Allereerst is het eten is niet vers gekookt, komt uit warmhoudbakken dan wel uit de magnetron. Het eten heeft allemaal dezelfde zure, azijnachtige smaak en wordt erg onaantrekkelijk opgediend. De ongeinteresseerde bediening is opvallend. As je met een voucher komt eten wordt er niet verteld dat er niet a la carte kan worden gegeten (staat wel op de voucher). Opeens staat het voorgerecht (soep) voor je neus. Interieur ziet er onverzorgd en vies uit. Je krijgt het idee in een restaurant te zitten dat op zijn laatste tenen (voor faillisement) loopt. Gordon Ramsay zou er zijn handen aan vol hebben. EEn gezellige sfeer is ver te zoeken in de grote ruimte die eerder aandoet als een bedrijfskantine uit de jaren '70. Op Iens vind je veel goede reviews, ook van meer 'gevorderde' proevers. In dit geval zou ik zeggen: geloof ze niet, zijn veel te positief.

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

We hebben lekker gegeten met een vastgesteld menu, omdat we een voucher hadden. Het restaurant zelf is wat sjofel en de bediening een beetje ongeïnteresseerd, maar we hebben een gezellige avond gehad!

"Goed"
4/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

We hadden een Social Deal arrangement voor een 3-gangen menu á la carte. Dat bleek echter niet te kloppen, want we hadden niets te kiezen. Verder was het niet echt bijzonder, maar wel apart. En een aardige bediening.